• Nauja

Glam Solid.O Body Wash Nourishing, 50g

0 1 2 3 4
5/5 - 1 reviews

Reitingavimas
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0
Pridėti Atsiliepimai
ABG10187
Kūno odą maitinantis kietasis kūno prausiklis su sviestmedžiu ir alyvuogių aliejumi
6,80 €
Su PVM
Kiekis

Aprašymas

Glam Solid.O Body Wash Nourishing maitinantis kietasis kūno prausiklis

Maitinantis kietasis kūno prausiklis, tikra revoliucija odos prausimo ir priežiūros pasaulyje. Pagamintas tausojant aplinką ir su siekiu puoselėti odą su natūralia ir efektyvia formule. Be plastiko ir sumažintomis vandens sanaudomis, šis kūno prausiklis ne tik parodo meilę planetai ir kiekvieno odai.

su ekologišku taukmedžio sviestu ir ekologišku alyvuogių aliejumi 

Išbandyta dermatologų 

Kaip naudoti

Kietąjį kūno prausiklį sudrėkinkite po tekančiu vandenio ir įmasažuokite į delnus, kol susidarys minkšta ir švelni emulsija. Šią emulsiją tepkite tiesiai ant odos, švelniai masažuojant nuo pėdų iki kaklo. Putos lengvai nusiskalauja, nepaliekant likučių.

Pagrindiniai ingredientai

Taukmedžio sviestas

Vertingas ingredientas dėl jam būdingų drėkinamųjų ir maitinamųjų savybių. Šiame svieste, gaunamame iš taukmedžio sėklų, gausu riebalų rūgščių, kurios svarbios odos elastingumui ir drėkinimui palaikyti. Jis taip pat yra natūralus vitaminų A, E ir F šaltinis, būtinas ląstelių regeneracijai ir odos apsaugai nuo laisvųjų radikalų žalos.

Alyvuogių aliejus

Alyvuogių aliejuje, garsėjančiame savo maitinamosiomis ir antioksidacinėmis savybėmis, ypač gausu skvaleno - nesočiųjų angliavandenilių, kurie natūraliai aptinkami odoje ir pasižymi išskirtinėmis drėkinamosiomis savybėmis. Be to, didelis vitamino E ir polifenolių kiekis padeda kovoti su odos senėjimu ir atkurti pažeistus audinius.

Taukmedžio sviesto ir alyvuogių aliejaus derinys užtikrina dvejopą poveikį: alyvuogių aliejus greitai įsiskverbia į odą ir iš karto suteikia raminamąjį ir atkuriamąjį poveikį, o taukmedžio sviestas veikia ilgą laiką, sulaikydamas drėgmę ir giliai maitindamas odą.

Apie Solid.O Original cosmetics

Visa "Solid.O Original" linija yra pagaminta iš botaninių ekstraktų ir vertingų eterinių aliejų, kurie sudaro natūralių ingredientų, sudarančių kietosios kosmetikos pagrindą. Pasirinkti "Solid.O Original" reiškia pakeisti savo požiūrį ir nuspręsti gyventi ekologiškiau ir tvariau, pradedant nuo mažų kasdienių sprendimų. Prisidedame prie planetos apsaugos siūlydami gaminius, kuriuose visiškai nėra plastiko ir iššvaistyto vandens.

Sindetai, kurie šiuose kietuosiuose gaminiuose naudojami vietoj muilo, rekomenduojami jautriai odai ir net kūdikių odai valyti, nes yra kur kas švelnesni ir draugiškesni odai nei tradicinis muilas. Tačiau atminkite, kad sindetuose esančios anijoninės paviršinio aktyvumo medžiagos gali sukelti jautrumo problemų reaktyviai odai. Vis dėlto jie neabejotinai yra daug labiau rekomenduotini nei tradiciniai muilai.

Papildoma informacija
ABG10187

Charakteristikos

Tūris mililitrais
50
Nauja prekė
805181151265
Ingredientai
Sodium Cocoyl Isethionate, Hydrogenated Vegetable Oil, Aqua (Water), Polyglyceryl-4-laurate, Glycerin, Parfum (Fragrance), Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Limonene, Citrus Aurantium Peel oil, Hexamethylindanopyran, Tetramethyl Acetyloctahydronapthelenes, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Cl 19140, Cl17200. *From Organic Farming
Produkto naudojimas

Kaip naudoti

Kietąjį kūno prausiklį sudrėkinkite po tekančiu vandenio ir įmasažuokite į delnus, kol susidarys minkšta ir švelni emulsija. Šią emulsiją tepkite tiesiai ant odos, švelniai masažuojant nuo pėdų iki kaklo. Putos lengvai nusiskalauja, nepaliekant likučių.

Klausimai (DUK)
Prekę turime:
  • Vilnius

    • V. PIETARIO 8, 

      Patogi vieta Naujamiestyje su vieta automobilio pastatymui. PARDUOTUVĖ/ Mokymo centras / / Ofisas

    • OZO G. 18, 

      PPC OZAS

    • UPĖS G. 9, 

      PC CUP

    • GEDIMINO PR. 9, 

      Parduotuvė yra PC G9 2 aukšte

    • Viršuliškių g. 40, 

      PC MADA

  • Kaunas

    • SAVANORIŲ PR. 346, 

      PC SAVAS

    • Islandijos pl. 32, Kaunas, 

      PLC Mega

  • Klaipėda

    • H. Manto g. 21, Klaipėda, 

      Mega Plaza

  • Šiauliai

    • TILŽĖS G. 109, 

      PC Saulės Miestas

  • Naujoji Akmenė

    • J. Janonio g. 14, 

      Centrinis sandėlis

Atsiliepimai Atsiliepimai (0)

Remiantis 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filtruoti:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)