ARGAN VELVET: ŠAMPŪNAS, PAKEITĘS MANO PLAUKŲ PRIEŽIŪRĄ

ARGAN VELVET: ŠAMPŪNAS, PAKEITĘS MANO PLAUKŲ PRIEŽIŪRĄ

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star
LABAS!
Turbūt daug kas su manimi sutiksite, jog plaukai - tai yra pagrindinis moterų aksesuaras! ???? Po šaltojo sezono savo plaukais reikia ypatingai rūpintis, stengtis juos atgaivinti, pamaitinti ir apskritai daugiau skirti dėmesio jų puoselėjimui. Dėl šios priežasties ir noriu šiandien su Jumis pasidalinti vienu produktu, skirtu plaukų priežiūrai, kuris man laaaabai patiko! Juk gerais dalykais reikia dalintis, tiesa? ????
APRAŠYMAS:
Aksominis, turtingas, prabangus šampūnas su 100% ultra rafinuotu organiniu argano aliejumi, praturtintas hidrolizuotas keratino, kviečių, ryžių ir šilko proteinais, kurie turi apsauginį, drėkinamąjį ir elastifikuojantį poveikį. Be parabenų. Švelniai valo, maitina ir drėkina - tai suteikia išskirtinį blizgesį ir neeilinį minkštumą. Šampūnas apsaugo plaukus nuo žalingų UV spindulių ir karščio poveikio. Puikiai tinka visų tipų plaukams.
Šis šampūnas yra iš VITRINOS PRO parduotuvės. Pirmiausia, kas man jame patiko, tai yra tai, jog šampūno sudėtyje yra argano aliejaus, kuris yra labai naudingas plaukams. Šiaip visada ir pati pirkdavau plaukų aliejukus, kurių sudėtyje yra būtent šio aliejaus. Todėl tailaaabai didelis šio šampūno pliusas! ????
Pirmasis mano pastebėjimas naudojant šį šampūną yra tas, jog šio produkto yra labai įdomitekstūra. Ji tikrai nėra įprasta. Pavyzdžiui, įsipylus šampūną į delną ir prilietus pirštu produktą, jo visiškai nelieka ant piršto (su kitais šampūnais taip nebūna). Tekstūra, jeigu galima taip išsireikšti, yra "tampri". Bet tikrai galiu patikinti, jog tai nėra minusas, nes šampūnas puikiai išplauna plaukus. Be priekaištų. ????
Priemonė kvepia labai maloniai, kvapas tikrai neerzinantis. Sakyčiau pats kvapas yra prabangus. Po produkto naudojimo ant plaukų lieka labai švelnus, ne per stiprus šampūnokvapas, kas man labai patinka!


Pirmą kartą, kai išbandžiau šampūną, nenaudojau jokio kondicionieriaus, balzamo ar kaukės tam, kad geriau pamatyčiau testuojamo produkto poveikį plaukams. Šiaip man visada po plaukų išplovimo yra gana sudėtinga juos iššukuoti, bet su šiuo šampūnu mano nuostabai tokios problemos nebuvo. Plaukai tikrai lengvai ir greitai išsišukavokvepėjo skaniai. ???? Kai plaukai jau išdžiūva, jie blizgalengvai krentanesijaučiakad būtų apsunkinti, yra super minkšti. Kaip ir minėjau jau anksčiau, šampūnas tiesiog puikiai išplauna plaukus, naudojant užtenka nedaug produkto, todėl naudojasi gana taupiai. ????
ĮVERTINIMAS10 iš 10, NES šiame šampūne tiesiog nematau nė vieno minuso. Jis puikiai atlieka savo funkcijas. 
AR REKOMENDUOJU? TAIP! TAIP! Tikrai nuoširdžiai rekomenduoju visoms mylinčioms savo plaukus išbandyti būtent šį šampūną. Išplauna plaukus be priekaištų, plaukai lengviau šukuojasi, jie tampa glotnūs, švelnūs, minkšti ir blizgantys. Ko gi ir daugiau gali reikėti šampūnui? ????
KUR ĮSIGYTI? Vitrina Pro parduotuvėse. SPAUSTI ČIA
KAINA: 15,90 eur
KIEKIS: 250 ml

AČIŪ, kad skaitėte ir skyrėte man šiek tiek laiko! Tikiuosi, kad greitai susirašysime! ????
Originalų tinklaraščio įrašą galite rasti: https://aurrab.blogspot.lt/2018/03/argan-velvet-sampunas-pakeites-mano.html

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą