Biokera Grapeology - natūralus vynuogių sėklų ekstraktas/ aliejukas plaukams

Biokera Grapeology - natūralus vynuogių sėklų ekstraktas/ aliejukas plaukams

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

Sveiki, mieli skaitytojai. Šiandien išjungiu kompiuterį po darbų ir važiuoju sveikinti mamos su gimtadieniu, o rytoj keliausime į Vilnių. Pagaliau pavyks ištrūkti iš namų ir pailsėti, pakeisti aplinką. Per tą laiką, kol neturime automobilio Vilniuje atsidarė daug smagių kavinukių, kurių dar neteko aplankyti, bet jau rytoj taisysime padėtį. Kad ir ta pati Sugamour, kur seniai noriu nueiti... Ir apskritai seniai buvau Vilniaus senamiestyje... Šiandien apie tai, ką tikrai vešiuosi su savimi į viešbutį, porą kartų keliaudama nepasiėmiau nieko plaukų priežiūrai, tik šampūną ir oi, kaip aš pasigailėjau :D Daugiau tokių klaidų nedarau, ir šį kartą pasiimsiu su savimi Biokera grapeology natūralų vynuogių sėklų ekstraktą, kuris be viso ko labai skaniai kvepia ir yra puikios sudėties!

Biokera Grapeology - natūralus vynuogių sėklų ekstraktas/ aliejukas plaukams. Jau nuo senų laikų graikai ir romėnai žinojo apie vynuogių kauliukų stebuklingasias galias, ir naudojo juos gamindami antioksidacinę kaukę plaukų ir odos priežiūrai. Šis plaukų aliejukas maitina ir drėkina plaukus, struktūriškai juos atstato ir apsaugo kolageną, kad plaukų senėjimo procesas būtų sulėtintas. Ypač tinka ploniems plaukams, kadangi šis ekstraktas neriebalina plaukų, greitai įsigeria ir nesumažina jų apimties. Serumo sudėtyje yra daug vitamino E, linolo rūgščių, arganino, proteinų ir būtiniausių amino rūgščių. Visas šis ekstrakto derinys plaukams suteikia gyvybingumo, elastingumo, natūralaus blizgesio bei apsaugo plaukus nuo išorinių neigiamų veiksnių. Kadangi aliejukas turi anti-oksidacinių sąvybių, jis padeda ilgiau išlaikyti nepageltusią šviesintų plaukų spalvą.Tinka dažnam naudojimui visų tipų plaukams.
NAUDOJIMAS
Užlašinti nedidelį kiekį priemonės ant delno ir paskirstyti ant švarių plaukų. Galima naudoti  ant sausų ir drėgnų plaukų.Toliau modeliuoti plaukus kaip įprastai.
GAMINTOJAS
Salerm (Ispanija). Kompanija veikia daugiau nei 50 metų ir šiandien Salerm Cosmetics yra viena iš svarbiausių Ispanijos kompanijų grožio ir plaukų priežiūros srityje. Bendrovė gali didžiuotis turėdama savo tyrimų ir plėtros laboratoriją, kuri leidžia išlikti tyrimų ir naujų kosmetikos formulių kūrimo priešakyje. Šiuo metu  kompanija veikia penkiuose kontinentuose ir yra įkūrusi daugiau nei 30 padalinių didžiuosiuose pasaulio miestuose tokiuose kaip Niujorkas, Frankfurtas, Maskva, Milanas ir Meksikas. Barselonoje įsikūrusi kompanijos stilistų akademija. Salerm Cosmetics prekinis ženklas apima platų spektrą produktų skirtų plaukų kosmetikos procedūroms ir modeliavimui bei tenkinančių profesionalių stilistų ir jų klientų poreikius. VITRINA yra oficialus Salerm Cosmetics atstovas Lietuvoje. 
Kaina:3,99 €
https://vitrinapro.lt/plauku-prieziurai/24794-biokera-grapeology-nat%C5%ABralus-vynuogi%C5%B3-s%C4%97kl%C5%B3-ekstraktasaliejukas-plaukams.html
ntasiloxane ethyl (Ciklopentasiloksanas - silikono pagrindo medžiaga, minkštiklis, kondicionuoja odą ir plaukus)trisiloxane (antiputodaris, kondicionuoja odą)dimethiconol (Dimetikonolis – silikono polimeras, minštiklis, drėgmę palaikanti medžiaga)viltis vinifera seed oil (Tikrųjų vynmedžių sėklų aliejus - minkštiklis, antioksidantas, kondicionuoja odą)tocopherol (vitaminas E, antioksidantas, drėkiklis, kondicionuoja odą), acetate, benzophenone-3 (UV spindulių filtras ir absorbentas)benzyl salicylate (UV spindulių absorbentas, kvepalų ingredientas)hexyl cinammal (kvepalų ingredientas)limoneneparfumci 60725 (violetinis kosmetinis dažiklis). 

Štai ko aš nesitikėjau tai tikrai neblogos sudėties. ingredientai kiek nematyti, bet jie saugūs, pabaigoje tik aptinkame neįvardintą acetatą ir kvapiasias medžiagas. Aš tikėjausi, kad parfum bus kažkur pradžioje, nes šis aliejus kvepia nerealiai gerai ir pakankamai stipriai! Dedu pliusą šiam produktui už sudėtį!
Tiesą sakant, pastaruoju metu pradėjau labiau rūpintis savo plaukais. Taip, jie ilgi, gražūs ir tankūs bei stiprūs, todėl buvau užmigus ant laurų ir pripažįstu, kad juos apleidau. Be to dar ir be proto dažnai tiesinau, nors turiu daug apsaugančių priemonių plaukams dėl laiko stokos ar tinginystės net jų nenaudodavau. Blogai, labai blogai, todėl gavusi progą išmėginti aliejukus plaukams pagaliau pradėjau jais daugiau rūpintis.

Labai patinka aliejuko kvapas, po visą vonią pasklinda vynuogių aromatas, kuris yra pakankamai sodrus ir stiprus. Be abejo, kvapas išlieka ant plaukų dar kurį laiką. Aš aliejuką naudoju nuo pusės plaukų, nes nenoriu riebinti šaknų.

Aliejus nelipnus, labai lengvai pasiskirsto ant plaukų ir įsigeria į juos. Be kita ko, plaukai graičiau džiūsta. Aš dažnai privengiu aliejukų, nes nuo jų mano ir taip riebūs plaukai dar labiau riebaluojasi... Smagu, kad šis to nedaro. Plaukus sutvarkyti daug lengviau, jie nebe taip pučiasi ir nesivelia, nesielektrina... Aš jį galiu palyginti su Macadamios aliejukų, kurį irgi turiu, tik štai poveikiai labai panašūs, o pastarojo kaina daug priimtinesnė.
Džiaugiuosi, kad ir sudėtis nebloga, nes dauguma mano profesionalių plaukų priežiūros priemonių tuo pasigirti, deja, negali, net neverta vargti ir nagrinėti... Būtinai aliejų pasiimsiu į kelionę, nes ir pakuotė tam patogi, ir kvapas man labai patinka. Bet svarbiausia, aišku – poveikis :) Rekomenduoju pabandyti!
Originalų tinklaraščio įrašą galite rasti : http://ilovemanythings.blogspot.lt/2016/08/biokera-grapeology-naturalus-vynuogiu.html

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą