AloeBio50 plaukų priežiūros priemonės

AloeBio50 plaukų priežiūros priemonės

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star


Kai pagaliau po metų laiko nuėjus į kirpyklą iš kirpėjos išgirdau, kad mano plaukai yra sveiki bei gražūs liko tik šyptelėti ir tyliai mintyse pagalvoti: "Aha, neveltui plaukų priežiūrai renkuosi tik profesionalias priemones iš vitrinapro". AloeBio50 prekinis ženklas Jums tikrai matytas, jau pasakojau apie šio brando kūno priežiūros priemones (įrašas apie jas čia). Na, o šį kartą skubu Jums pasakoti apie raminančias, minkštinančias ir intensyviai drėkinančias plaukų priemones, kurias pamėgau taip pat, kaip ir kūno.



Augalinės kilmės medžiagų pagrindo šampūnas švelniai valo nedirgindamas odos. Betainas, augalinis ekstraktas išgautas iš burokėlių, kartu su pantenoliu puikiai drėkina, maitina apsaugo kapiliarus ir užtikrina kruopštų, intensyvų atkuriamąjį procesą. Grynas organinis alavijo ekstraktas ir kviečių baltymai užtikrina natūralią regeneraciją ir plaukų bei galvos odos kondicionavimą.

Koncentruotas kondicionierius su drėkinančiomis ir gaivinančiomis savybėmis atstato, suteikia švelnumo bei elastingumo net labai pažeistiems plaukams. Didelis kiekis organinio alavijo ekstrakto bei vitaminas E mineralizuoja plaukus ir apsaugo juos nuo oksidacinio streso.


Visos šios formulės sudėtinės medžiagos veikia kartu diena iš dienos, suteikdamos plaukams spindesį bei gyvybingumą. Naudojant šias priemones plaukai tampa švelnūs, lengvi, apsaugoti, gerai sudrėkinti ir svarbiausia SVEIKI.

Su meile
Viktorija

Originalų tinklaraščio įrašą galite rasti: http://meile-svajoti.blogspot.com/2019/04/aloebio50-plauku-prieziuros-priemones.html

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą