Nemokamas pristatymas visoje Lietuvoje per 1-2 d.d.

Nauja Padidinti

DR. CEURACLE Vegan Kombucha Tea Essence, 150ml

0 1 2 3 4
5/5 - 0 atsiliepimai

Reitingavimas
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0
Pridėti Atsiliepimai

DRC15218

Dr. Ceuracle

Veganiška esencija su kombučia ir augaliniais ekstraktais drėkina, puoselėja ir suteikia spindesio, oda tampa lygi ir putli

Daugiau

Šiuo metu prekės neturime

44,90 € su PVM



Aprašymas

Dr. Ceuracle Vegan Kombucha Tea Essence veido esencija su kombuča

Šioje veganiškoje veido esencijoje yra kombučos arbatos ekstrakto ir natūralių augalinių ingredientų mišinio, kurie giliai maitina, drėkina ir subalansuoja odą, pagerina jos tekstūrą ir suteikia švytėjimą. Ji padeda sustiprinti odos barjerą, sutraukti poras ir padidinti elastingumą, todėl oda tampa lygi, elastinga ir švytinti.

Esencija yra lengvos, vandeningos tekstūros, greitai įsigeria į odą, nepalikdama lipnumo jausmo, todėl puikiai tinka sluoksniuoti po kitomis odos priežiūros priemonėmis ar makiažu. Tinka visų tipų odai, suteikia natūralų, rausvą atspalvį, kuris išryškina veido odos švytėjimą.

Kad oda ne tik švytėtų, bet ir būtų sveika bei atspari išorės veiksniams, į formulę įtraukti komponentai, kurie padeda kovoti su papilkėjimu, dehidratacija ir aplinkos poveikiu. Hialurono rūgštis, keramidai ir natūralūs ekstraktai kartu maitina, saugo ir jaunina odą, suteikdami ilgalaikį drėkinimą ir senėjimą stabdantį poveikį.

Veikliosios medžiagos:

Kombučos arbatos ekstraktas veikia kaip galingas antioksidantas, neutralizuoja laisvuosius radikalus, palaiko natūralų odos mikrobiomą, didina odos elastingumą ir suteikia sveiko švytėjimo.

Žaliosios arbatos lapų ekstraktas turi daug antioksidantų, ramina sudirgusią odą, mažina paraudimą ir padeda apsaugoti odą nuo aplinkos daromos žalos.

Fermentuotų mielių ekstraktas padeda odai atsinaujinti, skatina kolageno gamybą, suteikia odai natūralaus švytėjimo ir glotnumo.

Šizandros vaisių ekstraktas atgaivina odą, skatina jos elastingumą ir padeda suvienodinti odos spalvą, todėl veido oda tampa švytinti ir jaunatviška.

Saulėgrąžų sėklų aliejus yra natūralus drėkiklis, kuriame gausu vitaminų ir riebalų rūgščių, maitinančių ir saugančių odą, išlaikančių ją švelnią ir elastingą.

Hialurono rūgštis intensyviai drėkina, sulaiko drėgmę odoje ir padeda puoselėti odą bei išlyginti smulkias linijas ir raukšles.

Azijinė centelė ramina ir švelnina odą, palaiko gijimą ir stiprina odos barjerą, todėl idealiai tinka jautriai odai.

Keramidai padeda atkurti ir palaikyti natūralų odos barjerą, sulaiko drėgmę ir apsaugo odą nuo aplinkos poveikio.

Charakteristikos

Tūris mililitrais 150

880613361521

Nauja

Ingredientai

Camellia Sinensis Leaf Water, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Saccharomyces Ferment Filtrate, Triethylhexanoin, Hydrogenated Poly(C6-14 Olefin), Water, 1,2-Hexanediol, Methylpropanediol, Centella Asiatica Extract, Ficus Carica (Fig) Fruit Extract, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Extract, Schizandra Chinensis Fruit Extract, Ulmus Davidiana Root Extract, Amaranthus Caudatus Seed Extract, Sodium Hyaluronate, Hydrogenated Lecithin, Trilaureth-4 Phosphate, Polyquaternium-51, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil Unsaponifiables, Butylene Glycol, Dextrin, Ceramide NP, Ethylhexylglycerin

Produkto naudojimas

Kaip naudoti: Gerai supurtykite prieš naudojant ir užtepkite reikiamą kiekį. Įtapšnokite, kad geriau įsigertų. 

Atsiliepimai Atsiliepimai (0)

Remiantis 0 atsiliepimai - 0 1 2 3 4 0/5
Filtruoti:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Close