Nemokamas pristatymas visoje Lietuvoje per 1-2 d.d.

Nauja Padidinti

DR. CEURACLE Pro-Balance Biotics Toner, 300ml

0 1 2 3 4
5/5 - 0 atsiliepimai

Reitingavimas
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0
Pridėti Atsiliepimai

DRC13788

Dr. Ceuracle

Žemo pH tonikas su biomimetiniu vandeniu pašalina nešvarumų likučius, sumažina odos sausumą, atkuria drėgmę ir pusiausvyrą.

Daugiau

Šiuo metu prekės neturime

35,90 € su PVM



Aprašymas

Dr. Ceuracle Probiotic Toner tonikas su probiotikais

Biomimetinio vandens pagrindu sukurtas žemo pH drėkinamasis tonikas padeda nuo odos paviršiaus pašalinti nešvarumus ir valiklių likučius, akimirksniu pašalina sausumo ir tempimo jausmą po prausimosi, palaiko odos pH balansą. Atkuria optimalų odos drėkinimą ir paruošia ją tolesniems priežiūros etapams.

Siekiant pagerinti drėkinimo procesą, tonike naudojamas biomimetinis vanduo kartu su veiksmingomis drėkinamosiomis medžiagomis, kurios veikia sinergiškai, prailgina drėkinamąjį poveikį ir sumažina drėgmės praradimą. Biomimetinio vandens formulė savo sudėtimi yra labai artima odos ląstelėse esančiam vandeniui, joje yra optimalus mikroelementų, organinių junginių ir lipidų santykis, jis idealiai dera su bet kokio tipo oda. Aktyvų drėkinimą užtikrina galingas natūralių drėkiklių trio: glicerinas, trehalozė ir betainas, jų derinys suteikia ilgalaikį gerai sudrėkintos, elastingos ir lygios odos efektą. 5 rūšių probiotikų kompleksas ir kefyro grybo fermentas (unikalus pieno rūgšties bakterijų ir pieno mielių junginys) atsakingi už odos mikrobiomo harmonijos palaikymą, slopina kenksmingų mikroorganizmų, sukeliančių uždegimus, augimą ir rūpinasi odos sveikata.

Dr.Ceuracle toner toniko veikliosios medžiagos:

  • Biomimetinis vanduo (mineralinis vanduo, teaninas, gliutationas, pieno lipidai) - normalizuoja hidrobalansą, prisotina drėgmės.
  • Glicerinas - didina odos drėgmę, mažina drėgmės garavimą.
  • Trehalozė - pasižymi vandens sulaikymo savybėmis ir apsaugo nuo dehidratacijos.
  • Betainas - kaip organinis osmolitas dalyvauja reguliuojant vandens balansą, gerina odos hidrataciją.
  • 5 probiotikų kompleksas - stiprina natūralią odos barjerinę funkciją ir mažina jautrumą.

Tonikas yra skystos vandeningos konsistencijos, beveik neturi kvapo, maloniai atgaivina ir neapsunkina odos. Dėl lengvos tekstūros rekomenduojama tepti vatos diskeliu. Dėl sudėtyje esančių natūralių ingredientų buteliuko dugne gali atsirasti nedidelių nuosėdų, todėl prieš naudojimą rekomenduojame toniką gerai suplakti. Tinka visų tipų odai, ypač dehidratuotai ir jautriai.

Sudėtyje nėra alkoholio, parabenų, dirbtinių dažiklių ar kvapiųjų medžiagų.

Charakteristikos

Tūris mililitrais 300

880613361378

Nauja

Ingredientai

Water, Propanediol, Glycerin, Glycereth-26, 1,2-Hexanediol, Portulaca Oleracea Extract, Trehalose, Centella Asiatica Extract, Fig Extract, Orange Essential Oil, Hydrogenated Lecithin, Tangerine Essential Oil, Lyceum Cubeba Fruit Oil, Mineral Water, Betaine, Octyldodeceth-16, Butylene Glycol, Sodium Citrate, Lactobacillus Ferment, Citric Acid, Disodium EDTA, Ceramide NP, Lactobacillus Ferment Lysate, Lactococcus Ferment Lysate, Bifidobacterium Ferment Filtrate, Bifidobacterium Ferment Lysate, Saccharomyces Ferment Filtrate, Theanine, Milk Lipids, Glutathione, Ethylhexylglycerin.

Produkto naudojimas

Kaip naudoti: Sudrėkinkite vatos padelį toniku ir švelniai braukite per prieš tai nuvalytą veido odą. Tęskite kasdienę odos priežiūrą tepdami serumą ir (arba) kremą.

Atsiliepimai Atsiliepimai (0)

Remiantis 0 atsiliepimai - 0 1 2 3 4 0/5
Filtruoti:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Close