Nemokamas pristatymas visoje Lietuvoje per 1-2 d.d.

Nauja Padidinti

Pink Collagen Toner, 120ml

0 1 2 3 4
5/5 - 0 atsiliepimai

Reitingavimas
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0
Pridėti Atsiliepimai

XYC26508

XYCOS

Veido tonikas su rožiniu kolagenu, stangrinantis ir skaistinantis odą

Daugiau

Šiuo metu prekės neturime

19,90 € su PVM



Aprašymas

Šis tonikas yra priemonė, specialiai sukurta siekiant atgaivinti ir atjauninti veido odą. Jame esantis labai koncentruotas kolagenas yra esminis ingredientas, padedantis sumažinti raukšles, pagerinti odos elastingumą ir grąžinti natūralų švytėjimą. Kolagenas stimuliuoja odos regeneracijos procesus, todėl oda atrodo jaunatviškesnė ir gyvybingesnė.

Odos problemos, kurias padės išspręsti šis produktas:

- Papilkėjusi oda

Tonikas atgaivina nuovargio ir streso paveiktą odą, suteikdamas jai energijos ir gyvybingumo. Po naudojimo oda atrodys skaisti ir spindinti.

- Nelygi oda

Dėl produkte esančių ingredientų - kolageno, miško uogų ir erškėtuogių, jūsų oda taps lygesnė ir vienodesnė, kadangi ingredientai padeda suvienodinti odos tekstūrą.

- Mažos raukšlelės ir gilesnės raukšlės

Koncentruotas kolagenas padeda apsaugoti odą nuo senėjimo procesų, sumažindamas smulkių raukšlių ir gilesnių raukšlių matomumą. Jūsų oda taps elastingesnė ir stangresnė.

Pagrindiniai ingredientai:

Kolagenas

Tai pagrindinis odos struktūrinis baltymas, atsakingas už elastingumą ir tvirtumą. Jo koncentruota forma intensyviai drėkina ir regeneruoja odą.

Miško uogos

Šios uogos yra turtingos vitaminų ir antioksidantų, kurie padeda kovoti su laisvaisiais radikalais, mažina uždegimą ir suteikia odai sveiką išvaizdą.

Erškėtuogės

Šis ingredientas pasižymi stipriomis antioksidacinėmis savybėmis, padeda drėkinti ir maitinti odą, taip pat yra žinomas dėl savo gebėjimo suvienodinti odos tekstūrą.

Eve Vegan sertifikatas

Tai tarptautinis sertifikatas, skirtas pažymėti produktus, kurie yra visiškai veganiški. Šis sertifikatas užtikrina, kad gaminiuose nėra jokių gyvūninės kilmės ingredientų ir kad jie nebuvo testuojami su gyvūnais.

Naudojant šį toniką jūsų oda bus lygi, pamaitinta ir natūraliai švytinti. Šis tonikas yra idealus pasirinkimas tiems, kurie siekia pagerinti savo odos būklę ir užkirsti kelią senėjimo požymiams.

Charakteristikos

Tūris mililitrais 120

880908082650

Nauja

Ingredientai

Water(Aqua), Butylene Glycol, Glycerin, Betaine, 1,2-Hexanediol, Niacinamide, Alcohol, Arginine, Carbomer, Caprylic/Capric Triglyceride, Dipotassium Glycyrrhizate, Rosa Canina Fruit Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Sodium Hyaluronate, Ethylhexylglycerin, Adenosine, Disodium EDTA, Hydrolyzed Extensin, Hydrogenated Lecithin, Squalane, Camellia Sinensis Callus Culture Extract, Ceramide NP, Leontopodium Alpinum Extract, Turnera Diffusa Leaf Extract, Caprylyl Glycol, Camellia Sinensis Leaf Extract, Euterpe Oleracea Fruit Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Rubus Idaeus (Raspberry) Fruit Extract, Vaccinium Angustifolium (Blueberry) Fruit Extract, Tropolone

Produkto naudojimas

Prieš naudojimą švariai nuplaukite veidą. Produktą tolygiai užtepkite ant veido ir švelniai įmasažuokite, kad įsigertų.

Atsiliepimai Atsiliepimai (0)

Remiantis 0 atsiliepimai - 0 1 2 3 4 0/5
Filtruoti:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Close