Nemokamas pristatymas visoje Lietuvoje per 1-2 d.d.

Nauja Padidinti

Pink Collagen Serum, 50ml

0 1 2 3 4
5/5 - 0 atsiliepimai

Reitingavimas
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0
Pridėti Atsiliepimai

XYC26515

XYCOS

Veido serumas su rožiniu kolagenu, stangrinantis ir skaistinantis odą

Daugiau

Šiuo metu prekės neturime

20,90 € su PVM



Aprašymas

Šis serumas yra priemonė, kuri specialiai sukurta siekiant atgaivinti ir atjauninti veido odą. Jame esantis labai koncentruotas kolagenas yra esminis ingredientas, padedantis sumažinti raukšles, pagerinti odos elastingumą ir grąžinti natūralų odos švytėjimą. Kolagenas stimuliuoja odos regeneracijos procesus, todėl oda atrodo jaunatviškesnė ir gyvybingesnė.

Serumas puikiai drėkina odą ir nepalieka lipnumo jausmo.

Odos problemos, kurias padės išspręsti šis produktas:

- Papilkėjusi oda

Serumas atgaivina nuovargio ir streso paveiktą odą, suteikdamas jai energijos ir gyvybingumo. Po naudojimo oda atrodys skaisti ir spindinti.

- Netolygi oda

Dėl produkte esančių ingredientų, kuriuos sudaro kolagenas, miško uogos ir erškėtuogės, oda taps lygesnė ir vienodesnė. Ingredientai padeda suvienodinti odos tekstūrą.

- Mažos raukšlelės ir raukšlės

Koncentruotas kolagenas padeda apsaugoti odą nuo senėjimo procesų, sumažindamas smulkių raukšlių ir gilesnių raukšlių matomumą. Jūsų oda taps elastingesnė ir stangresnė.

Pagrindiniai ingredientai:

Kolagenas

Tai pagrindinis odos struktūrinis baltymas, atsakingas už elastingumą ir tvirtumą. Jo koncentruota forma intensyviai drėkina ir regeneruoja odą.

Miško uogos

Šios uogos yra turtingos vitaminų ir antioksidantų, kurie padeda kovoti su laisvaisiais radikalais, mažina uždegimą ir suteikia odai sveiką išvaizdą.

Erškėtuogės

Šis ingredientas pasižymi stipriomis antioksidacinėmis savybėmis, padeda drėkinti ir maitinti odą, taip pat yra žinomas dėl savo gebėjimo suvienodinti odos tekstūrą.

Eve Vegan sertifikatas

Tai tarptautinis sertifikatas, skirtas pažymėti produktus, kurie yra visiškai veganiški. Šis sertifikatas užtikrina, kad gaminiuose nėra jokių gyvūninės kilmės ingredientų ir kad jie nebuvo testuojami su gyvūnais.

Naudojant šį serumą jūsų oda bus lygi, pamaitinta ir natūraliai švytinti. Idealus pasirinkimas tiems, kurie siekia pagerinti savo odos būklę ir užkirsti kelią senėjimo požymiams.

Charakteristikos

Tūris mililitrais 50

880908082651

Nauja

Ingredientai

Water(Aqua), Glycerin, Cetyl Ethylhexanoate, Hydrogenated Polydecene, Squalane, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Niacinamide, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Sorbitan Sesquioleate, Sorbitan Isostearate, Betaine, Palmitic Acid, Cetearyl Olivate, Stearic Acid, Sorbitan Olivate, Arginine, Rosa Canina Fruit Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Dipotassium Glycyrrhizate, Carbomer, Adenosine, Hydrolyzed Extensin, Sodium Hyaluronate, Camellia Sinensis Callus Culture Extract, Myristic Acid, Leontopodium Alpinum Extract, Caprylyl Glycol, Vaccinium Angustifolium (Blueberry) Fruit Extract, Rubus Idaeus (Raspberry) Fruit Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Euterpe Oleracea Fruit Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Tropolone

Produkto naudojimas

Serumą švelniais sukamaisiais judesiais įmasažuokite jį į odą. Ant probleminių vietų užtepkite produkto dar vieną papildomą sluoksnį.

Atsiliepimai Atsiliepimai (0)

Remiantis 0 atsiliepimai - 0 1 2 3 4 0/5
Filtruoti:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Close