• Nauja

SALERM COLOR.ZERO TONR.Nº 0,27 , hair coloring cream - toneris, 100 ml.

0 1 2 3 4
5/5 - 1 reviews

Reitingavimas
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0
Pridėti Atsiliepimai
RCZTM027
Profesionalūs plaukų dažai be amoniako. Net 92 % natūralios kilmės ingredientai
10,50 €
Su PVM
Kiekis
Paskutinė prekė

Aprašymas

Atraskite naujuosius ZERO plaukų dažus be amoniako, kurie puoselėja ir apsaugo plaukus.

Gamtos ir technologijų sąjunga padėjo sukūrti išskirtinius Salerm Cosmetics plaukų dažus. Naujoji dažų be amoniako technologija, kombinuojant stiprinančius ir apsaugojančius aktyviuosius ingridientus bei platų augalinių aliejų pasirinkimą, sukuria nepaprastai ryškią ir ilgalaikę spalvą. Spalvos sudarytos iš 92% natūralios kilmės ingridientų, todėl nedirgina net jautriausios galvos odos. Išskirtinė šarminė sistema prailgina spalvos ilgalaikiškumą ir padidina intensyvumą, ypatingai saugojant plauko struktūrą.

92% natūralios kilmės ingridientų

94% biologiškai skaidomų ingridientų

Sudėtyje nėra:

Amoniako

Parabenų

Dimetikono

Sausinančių alkoholių

Mineralinės kilmės aliejų

Rezorcinolio*

PPD*

*išskyrus klasikines spalvas

Sudėtyje yra:

ARGININAS: būtina šarminė aminorūgštis, gaunama aplinkos neteršiančios bio-fermentacijos proceso metu. Žinoma savo plauką stiprinančiomis savybėmis ir senėjimo procesą slopinančiu efektu.

DMG arba DIMETILGLICEMINAS: biologinės kilmės ir biologiškai skaidomas aktyvusis ingridientas, gautas iš gliukozės, randamos kukurūzuose, kuri yra švelnesnė plaukams ir odai, palyginus su kitomis šarminėmis medžiagomis. Be GMO, gautas iš tvarių ir atsinaujinančių energijos šaltinių.

SPALVOS MIKROMOLEKULĖS: mažos spalvos dalelės, kurios įsigeria į plauko žievę, taip paryškindamos spalvą ir užtikrindamos visišką žilų plaukų padengimą. Jos suteikia intensyvią, ilgalaikę ir spindinčią plaukų spalvą. Spalva išsilaiko daugiau nei 6 savaites.

PLEX FIBER PROTECT: Sukuria naujus ryšius tarp baltymų, sustiprinant plaukų cistinines jungtis, taip užtikrinant plauko stiprumą. Veikia tiesiogiai ant plauko pluošto, stiprinant tiek vidinę tiek išorinę plauko struktūrą, padvigubinant plauko stiprumą ir sumažinant lūžinėjimą net 73%. Didelė baltymų koncentracija apsaugo plauko struktūrą ir užtikrina spindesį.

Skirtingi augalinės kilmės aliejai puoselėja plaukus

7 geriausi pasaulyje augaliniai aliejai, turintys tiesioginį poveikį plaukams, suteikia žvilgesį ir apsaugą. Skirtingi aliejai, pagal poreikį, atrinkti skirtingoms spalvoms. Daugiadisciplininė chemikų, biologų ir farmacininkų komanda bendradarbiavo parenkant geriausius ir labiausiai tinkamus aliejus kiekvienai plaukų spalvai, siekiant pagerinti ir sustiprinti produkto efektyvumą.

Alyvuogių aliejus - natūralioms spalvoms suteikia ryškumo ir spindesio. Gausu Omega-9, kuris padeda prasiskverbti spalvos pigmentams ir užtikrinti nuostabų spalvos padengimą. Vietinės kilmės.

Vynuogių sėklų aliejus - pilkoms spalvoms veikia kaip antioksidantas, kuris ilgiau išlaiko šaltą atspalvį. Vietinės kilmės.

Medvilnės sėklų aliejus - auksinėms spalvoms. Velvetinė aliejaus tekstūra net reikliausią plauką palieka ypatingai švelnų, o Omega-6 riebalų rūgštys puikiai apsaugo plauką kartu suteikiant auksinį blizgesį.

Baobabų aliejus - maitina rudus atspalvius ir suintensyvina spalvos stiprumą. Gausus maistinių medžiagų ir vitaminų.

Aviečių aliejus - raudonoms spalvoms suteikia ilgalaikiškumą. Vienas gausiausių vitamino E šaltinių, apsaugo raudonus atspalvius nuo ultravioletinių spindulių ir laisvųjų radikalų.

Japoninės kamelijos ir medetkų aliejus - japoninė kamelija apsaugo varines spalvas, o medetka, gerai žinoma dėl savo drėkinamųjų savybių, sulėtina dehidrataciją, taip apsaugant spalvą nuo blukimo.

Abisinijos aliejus - toneriams suteikia nepaprastą spindesį. Uždaro plauko kutikulę ir sustiprina spindesį taip išryškinant spalvą.

Nauja, trijų veiksmų plaukų dažymo sistema pagerina rezultatus, puoselėja plauką ir užtikrina ryškią, spindinčią ir ilgalaikę spalvą.

Pirmasis žingsnis:

Aktyvūs ingridientai prasiskverbia į plauko kutikulę ir švelniai veikia plauką, dažų aliejinės-kreminės tekstūros ir išskirtinės šarminės sistemos dėka. Raminančios veikliosios medžiagos užtikrina maksimalų komfortą aplikacijos metu.

Antrasis žingsnis:

Pasiekusios plauko žievę, spalvų mikromolekulės ir aliejai pradeda veikti, ir suteikia nepaprastą spalvos ryškumą.

Trečiasis žingsnis:

Tuo pačiu metu, stiprinančiosios medžiagos sukuria naujus ryšius tarp plauko baltymų, stiprinant vidinę ir išorinę plauko struktūrą.

Ilgalaikė spalva: 1 plaukų dažų #zero tūbelė (100ml/3,38oz) + 100ml/3,38oz Salerm Cosmetics Aloe Vera Activator kreminio oksidatoriaus. Santykyje 1:1

Trumpalaikė spalva: 1 plaukų dažų #zero tūbelė (100ml/3,38oz) + 200ml/3,38oz kreminio aktyvatoriaus.

Naudojimas*:

*Prieš procedūrą visada perskaitykite informacinį lapelį ir padarykite alergijos testą.

  1. Pasirinkite tinkamą oksidantą

3% 10V - spalvai paryškinti

6% 20V - puikiai padengia visus plaukus

9% 30V - maksimalus padengimas, tobulai nudažo ir žilus plaukus

  1. Dažymo procesas
  1. Tepti ant sausų, neplautų plaukų, naudojant teptuką arba dažų buteliuką.
  2. Tepti dažus ant šaknų ir palaikyti 25 minutes. Tada tepti nuo plaukų vidurio iki galų ir palaikyti dar 5 minutes.**

**laikymo laikas gali skirtis priklausomai nuo plaukų spalvos ir būklės ir gali būti prailgintas arba sutrumpintas pagal koloristo požiūrį.

  1. Praėjus laikui, išplauti dažus naudojant Citric Balance šampūną, kuris taip pat rekomenduojamas tolimesnei plaukų priežiūrai.

Rekomendacijos:

Dažant pirmą kartą: prieš pradedant rekomenduojama pasidaryti jautrumo testą, siekiant nustatyti kaip oda reaguos su dažais ir išvengti alerginių reakcijų. Pradėti dažyti nuo plaukų vidurio iki galų ir palaikyti 45 minutes. Tepti ant šaknų ir palaikyti 30 minučių.

Prepigmentacijos procedūra: pasirinkite atspalvį, kuris yra šiek tiek šviesesnis už norimą pasiekti spalvą ir tepti ant plaukų be oksidanto. Neišskalavus, tepti norimą pasiekti spalvą su oksidantu ir gerai įmasažuoti į plaukus.

Sunkiai nudažomi žili plaukai: rekomenduojama dažus laikyti 40 minučių.

Švelnus spalvos nuėmimas: užtepkite Salerm Cosmetics šviesinamuosius miltelius sumaišytus su 10% oksidantu. Tepkite šviesesnę negu norima spalvą kartu su reikiamu oksidantu.

Tonavimo technika: paruoškite norimą tonerį, 1:2 santykiu be aktyvatoriaus. Tepkite plovimo metu ant šlapių plaukų per visą plaukų ilgį. Laikyti 5-15 minučių ir nuskalauti.

Būtini oksidantai

Kreminis (peroksidinis) oksidantas

Puikiai nuima spalvą visiškai saugojant plauko struktūrą. Tinka plaukų dažymo ir balinimo procedūroms. Sudėtyje esantis vitaminais, mineralais, mineralinėmis druskomis ir fermentais papildytas alavijas, giliai drėkina, regeneruoja ir puoselėja plauką. Dėl nepažeistos plaukų būklės po procedūros, plaukai lieka nepaprastai spindintys.

Aktyvatorius

Puikiai tinka trumpalaikio dažymo, tonavimo ir spalvos korekcijos procedūroms. Aktyvatoriaus dėka spalvos įsitvirtina į plauko žievę, nepažeidžiant natūralios plauko spalvos. Rezultatas - ilgalaikė spalva ir ypatinga plauko priežiūra. Sudėtyje esantis alavijas ir keratinas maksimaliai puoselėja plauko struktūrą ir suteikia ilgiau išlaikančią spalvą.

Dažnai užduodami klausimai:

Ar dažai nudažo žilus plaukus?

ZERO užtikrina gerą žilų plaukų padengimą. Siekiant išgauti geriausią spalvą, rekomenduojame naudoti ilgalaikių dažų būdą, naudojant 1 tūbelę #zero plaukų dažų (100ml/3.38OZ) + 100m/3.38OZl Alavijų oksidanto - 1:1 santykiu

Ar ZERO gali būti naudojami kaip ilgalaikiai dažai be amoniako?

Ilgalaikius dažus gauname naudojant ZERO+oksidantą. Naudojimas: 1 tūbelė #zero plaukų dažų (100ml/3.38OZ) + 100ml/3.38OZ Alavijų oksidanto (10/20/30 vol.) - 1:1 santykiu

Ar ZERO gali būti naudojami kaip trumpalaikiai dažai?

Trumpalaikius dažus gauname naudojant ZERO+aktyvatorių. Naudojimas: 1 tūbelė #zero plaukų dažų (100ml/3.38OZ) + 200ml/6.76OZ Alavijų aktyvatoriaus - 1:2 santykiu

Ar rekomenduojama plaukus dažyti iš karot po ilgalaikio sušukavimo procedūrų (tą patį vizitą)?

Nors ir rekomenduojame padaryti 24/48 valandų pertrauką tarp ilgalaikių sušukavimo procedūrų, tačiau ZERO dažus galima naudoti kaip trumpalaikę spalvą, kuri bus ir efektyvi ir nedirgins galvos odos. Tokio tipo dažymas gali būti daromas iš karto po ilgalaikio sušukavimo procedūrų.

Kiek laiko laikysis plaukų spalva?

ZERO suteikia ryškią ir ilgalaikę spalvą, kuri laikysis iki 6 savaičių. Rekomenduojame naudoti Citric Balance, spalvos priežiūros liniją, kuri atstatys plauko struktūrą po dažymo ir pagerins spalvos išsilaikymą.

Ar ZERO gali nušviesinti plaukus?

Taip, jeigu pradinė plaukų spalva yra natūrali ir yra naudojamas ilgalaikės spalvos metodas. Taip naudojant, spalva gali pašviesėti 2 atspalviais.

Papildoma informacija
RCZTM027
Nauja prekė
842028206203
Produkto naudojimas

Naudojimas*:

*Prieš procedūrą visada perskaitykite informacinį lapelį ir padarykite alergijos testą.

1. Pasirinkite tinkamą oksidantą

3% 10V - spalvai paryškinti

6% 20V - puikiai padengia visus plaukus

9% 30V - maksimalus padengimas, tobulai nudažo ir žilus plaukus

2. Dažymo procesas

  1. Tepti ant sausų, neplautų plaukų, naudojant teptuką arba dažų buteliuką.
  2. Tepti dažus ant šaknų ir palaikyti 25 minutes. Tada tepti nuo plaukų vidurio iki galų ir palaikyti dar 5 minutes.**

**laikymo laikas gali skirtis priklausomai nuo plaukų spalvos ir būklės ir gali būti prailgintas arba sutrumpintas pagal koloristo požiūrį.

3. Praėjus laikui, išplauti dažus naudojant Citric Balance šampūną, kuris taip pat rekomenduojamas tolimesnei plaukų priežiūrai.

Klausimai (DUK)
Prekę turime:
  • Vilnius

    • V. PIETARIO 8, 

      Patogi vieta Naujamiestyje su vieta automobilio pastatymui. PARDUOTUVĖ/ Mokymo centras / / Ofisas

    • OZO G. 18, 

      PPC OZAS

    • UPĖS G. 9, 

      PC CUP

    • GEDIMINO PR. 9, 

      Parduotuvė yra PC G9 2 aukšte

    • Viršuliškių g. 40, 

      PC MADA

  • Kaunas

    • SAVANORIŲ PR. 346, 

      PC SAVAS

    • Islandijos pl. 32, Kaunas, 

      PLC Mega

  • Klaipėda

    • H. Manto g. 21, Klaipėda, 

      Mega Plaza

  • Šiauliai

    • TILŽĖS G. 109, 

      PC Saulės Miestas

  • Naujoji Akmenė

    • J. Janonio g. 14, 

      Centrinis sandėlis

Atsiliepimai Atsiliepimai (0)

Remiantis 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filtruoti:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)