SALERM MICELLAR MILK 200ML Salerm professional makeup - 1
  • SALERM MICELLAR MILK 200ML Salerm professional makeup - 1

SALERM MICELLAR MILK 200ML

0 1 2 3 4
4,00/5 - 1 review

Reitingavimas
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 1
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0
Pridėti Atsiliepimai
RB1004

MICELINIS PIENELIS SU KOKOSŲ EKSTRAKTU. Odos valymui, priežiūrai ir pusiausvyrai palaikyti.

14,30 €
Su PVM
Kiekis
Išparduota

Aprašymas

Micelės ir kruopščiai atrinkti natūralūs ingredientai veiksmingam odos valymui, priežiūrai ir pusiausvyrai palaikyti. Ši priemonė pasižymi odą drėkinančiomis, antioksidacinėmis ir raminančiomis savybėmis. Padeda palaikyti odos drėgmės pusiausvyrą, veiksmingai pašalina makiažą ir kitus nešvarumus. Profesionali formulė idealiai tinka odos elastingumui išsaugoti. Pienelis puikiai tinka jautriai odai. Švelniai pašalina nešvarumus nepažeidžiant ir nesudirginant odos. Švelni ir lengva formulė, tinkanti visų tipų odai ir kasdieniam naudojimui. IŠVALO PORAS IR SUMAŽINA SEBUMO PERTEKLIŲ NUVALO MAKIAŽĄ ATKURIA NATŪRALIĄ ODOS DRĖGMĘ PADEDA SUMAŽINTI PARAUDIMUS PAGRINDINĖS VEIKLIOSIOS MEDŽIAGOS VITAMIN E Natūralus antioksidantas, kovojantis su laisvaisiais radikalais, siekiant užkirsti kelią odos senėjimui ir apsaugoti odą nuo išorinių veiksnių. Nuramina sausą odą ir turi gydančių savybių. HIALURONO RŪGŠTIES KOMPLEKSAS Įrodyto veiksmingumo hialurono rūgšties kompleksas gautas sumaišius natūraliai odoje esančius drėkinamuosius komponentus arba NDF (natūralus drėkinamasis faktorius) su natūraliais augalinės kilmės cukrumis. Nepriklausomais tyrimais įrodyta, kad ši veiklioji medžiaga toliau drėkina odą iki 72 valandų po naudojimo. KOKOSŲ PIENAS Hydra Calm miceliniame pienelyje esantis kokosų ekstraktas pasižymi odą puoselėjančiu ir drėkinamuoju poveikiu. Veiksmingai nuramina, puoselėja ir drėkina odą. ALAVIJŲ KONCENTRATAS Sudėtyje yra raminančių ingredientų ir antioksidantų, švelniai puoselėjančių net pačią jautriausią odą. Dėl jame esančio didelio polisacharidų ir sterolių kiekio alavijas pasižymi puikiomis drėkinamosiomis savybėmis. Mūsų naudojamas ekstraktas yra iš dalies dehidratuotas koncentratas, kuris padaugina veikliosios medžiagos kiekį iš 10, taip padidindamas jos veiksmingumą. CALMIN MEDŽIAGA Iš avižų išgautas biomimetinis ingredientas sukurtas taip, kad pagerintų odos būklę bei apsaugotų nuo neigiamų aplinkos veiksnių. Sumažina niežėjimą ir paraudimą, suteikia švelnumo ir komforto pojūtį. Padeda apsaugoti odą nuo laisvųjų radikalų. Ypač tinka brandžiai odai, bet gali naudoti visų odos tipų savininkai.

Papildoma informacija
Salerm professional makeup
RB1004

Charakteristikos

Tūris mililitrais
200
842028204892
Ingredientai

VITAMINAS E: Natūralus antioksidantas, padeda užkirsti kelią odos senėjimui ir apsaugo ją nuo išorinių veiksnių. Padeda nuraminti jautrią odą, turi gydomųjų savybių

HIALURONO RŪGŠTIES KOMPLEKSAS: hialurono rūgštis - svarbiausia medžiaga, kuri užtikrina odos drėgmę. Pakankama drėgmė suteikia gyvybingumą, elastingumą bei jaunatviškumą.

KOKOSO PIENAS: kokosų ekstraktas veiksmingai prižiūri, ramina ir drėkina odą. 

ALAVIJŲ KONCENTRATAS: alavijas pasižymi puikia drėkinamąja galia dėl didelio polisacharidų ir sterolių kiekio. Mūsų naudojamas ekstraktas yra iš dalies dehidratuotas koncentratas, kuris padaugina veikliosios medžiagos kiekį iš 10, taip padidindamas jos veiksmingumą.

CALMIN ACTIVE: Iš avižų sukurtas biomimetinis ingredientas, skirtas pagerinti odos būklę. Jis sumažina niežėjimą ir paraudimą, o oda tampa švelnesnė. Padeda apsaugoti odą nuo laisvųjų radikalų. Ypač tinka brandžiai odai, bet tinka visų tipų odai.

Produkto naudojimas

Rankomis švelniai įmasažuokite nedidelį produkto kiekį ant veido ir (arba) dekoltė, tada nuplaukite drungnu vandeniu.

Klausimai (DUK)
Jums taip pat gali patikti
−50% −50% Veido kremas 50ml+micelinis vanduo 200ml ERBORISTICA - 1

Kodas: ER6551

Prekės ženklas: ERBORISTICA

Veido kremas 50ml+micelinis vanduo 200ml

1 2 3 4 5 0 Atsiliepimai 

su AHA bei hialurono rūgštimis

Kaina 9,25 € Bazinė kaina 18,50 €
Daugiau
Išparduota
Valomasis micelininis vanduo praturtintas probiotikais Lendan - 1

Kodas: LD1241001

Prekės ženklas: Lendan

Valomasis micelininis vanduo praturtintas probiotikais

1 2 3 4 5 2 Atsiliepimai 

Micelininis vanduo

Kaina 15,90 €
Daugiau
Turime sandėlyje
Valomasis micelininis aliejus, praturtintas probiotikais, visų tipų odai Lendan - 1

Kodas: LD1241002

Prekės ženklas: Lendan

Valomasis micelininis aliejus, praturtintas probiotikais, visų tipų odai

1 2 3 4 5 0 Atsiliepimai 

Micelininis aliejus

Kaina 23,90 €
Daugiau
Turime sandėlyje

Atsiliepimai Atsiliepimai (1)

Remiantis 1 review - 0 1 2 3 4 4,00/5
Filtruoti:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Rūšiuoti pagal:

0 1 2 3 4
(4/5

Micelinis pienelis

0 of 0 vartotojų mano, kad atsiliepimas buvo naudingas

Gerai nuvalo oda,skaniai kvepia švelnus,gal nelabai tinka tušui nuvalyti sunkiau sekasi?,bet veido oda nuvalo gerai.