Keratin shot - plaukus ištiesinanti ir atstatanti emulsija su keratinu Salerm - 1
  • Keratin shot - plaukus ištiesinanti ir atstatanti emulsija su keratinu Salerm - 1
 
 
 

Keratin shot - plaukus ištiesinanti ir atstatanti emulsija su keratinu

0 1 2 3 4
4,00/5 - 1 review

Reitingavimas
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 1
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0
Pridėti Atsiliepimai
R217F

Co-wash Forte vieno žingsnio plaukus ištiesinanti ir atstatanti emulsija su keratinu

54,90 €
Su PVM
Kiekis
Išparduota

Aprašymas

INOVATYVUS, PROGRESUOJANTIS, ILGAI IŠLIEKANTIS PLAUKŲ TIESINIMAS, PLAUKŲ PRIEŽIŪRA IR ATSTATYMAS - PAPRASTAI TIK VIENU ŽINGSNIU

Pasitelkę savo ilgamečius ekspertus ir jų žinias SALERM pristato revoliucinės formulės plaukų tiesinimui skirtą produktą - SALERM KERATIN SHOT CO - WASH. Pagrindinis prioritetas, kuriant šį produktą - universalumas ir intensyviai drėkinantis plaukų tiesinimas.

SALERM COSMETICS Keratin Shot co-wash - profesionalus plaukų tiesinimui skirtas produktas, sukurtas lengvos molekulės hidrolizuoto keratino pagrindu, kuris veikia ir kaip šampūnas, ir kaip kondicionierius, tiesinimo procedūrą sutrumpindamas iki vieno žingsnio, kuriam reikia tik 20 minučių.

Progresyvus ir ilgai išleikantis plaukų tiesinimas, apsaugo plauką ir suteikia jam išskirtinį glotnumą.

PLAUKŲ TIESINIMAS suteikia galimybę jau po pirmos procedūros GAUTI STULBINAMUS REZULTATUS

Nuosekliai naudojant ir atliekant procedūras tiesinimo efektas tampa vis stipresnis, tačiau akivaizdūs rezultatai matyti iš karto jau po pirmosios procedūros. Efektas išlieka 4 mėnesius po procedūros, jeigu atliekant procedūrą bei plaukų priežiūros metu po jos yra viskas daroma nuosekliai pagal instrukcijas.

Formulę sudaro neutralizuojantys pigmentai, kurie nuslopina varinius atspalvius, tipiškai suaktyvėjančius plaukų tiesinimo metu ir ypatingai išryškėjančius ant šviesių - blond plaukų.

PRIVALUMAI:

Procedūra vieno žingsnio

Profesionali formulė su hidrolizuotu keratinu

Dermatologiškai ir kliniškai testuota

CO - WASH FORMULĖ

Salerm co-wash formulė veikia vienu paprastu žingsniu. Sudėtį sudarantys ypatingai aktyviai kondicionuojantys, valymo savybėmis pasižymintys bei plaukų tiesinimą skatinantys komponentai leidžia efektyviai išplauti plaukus ir užtikrinti nepriekaištingą plaukų ištiesinimą.

Šis produkas lyginant su kitomis plaukų tiesinimo sistemomis sutrumpina procedūrą pusiau: Co-wash procedūrai reikalingas — vienas plovimas, vienas džiovinimas, vienas teisinimas. Kitoms rinkoje egzistuojančioms sistemoms - du plovimai, du džiovinimai, vienas tiesinimas.

Keratin Shot co-wash sudėtyje esantis hidrolizuotas keratinas užtikrina progesyvų tiesinimo efektą, kuris atstato plauko struktūrą.

GREITESNĖ PROCEDŪRA

Tam, kad atlikti visus reikiamus procedūros žingsnius yprastinei keratininei procedūrai reikia nuo 2 ir 4 valandų. Tuo tarpu Keratin Shot co-wash inovatyvi formulė, leidžia procedūros laiką sutrumpinti 50%, lyginant su dauguma kitų rinkoje esančių produktų.

Iš esmės su Co-wash tiesinimo procedūra tampa greitėsne ir daug efektyvesnė.

Pastaba: Salerm rekomenduoja procedūrą atlikti į mėnesį kartą. Jeigu plaukai yra labai nepaklusnūs ir kieti, procedūrą rekomenduojame pakartoti po 24 valandų ar po vienos savaitės.

ALTERNATYVŪS NAUDOJIMO BŪDAI

Keratin Shot co-wash tai plaukų priežiūrai ir atstatymui skirtas produktas, kuris gali būti naudojamas kas savaitę ar kas dvi intensyviai plaukų priežiūrai.

Tokia priežiūra leis Jums pasiekti norimą efektą, išlaikyti tiesius plaukus iki kitos procedūros salone, reguliarus galvos plovimas ir džiovinimas, naudojant šį produktą leis sumažinti vizitų skaičių salone. Produktas gali būti naudojamas kas savaitę ar kas 15 dienų.

  1. Pakeiskite savo reguliariai naudojamus plovimui ir kondicionavimui skirtus produktus į Keratin Co-wash.

  1. Užtepkite ant plaukų apytiksliai 5 - 10 ml Co-wash produkto ir švelniai įmasažuokite, kad produktas gerai įsigertų ir veiktų kaip aktyvi bazė.

  1. Palikite veikti nuo 5 iki 10 min tuomet išplaukite vandeniu.

  2. Išdžiovinkite/ tiesinkite plaukus įprastu būdu.

DAŽNIAUSIAI UŽDUODAMI KLAUSIMAI

Kokia yra CO - WASH reikšmė?

Co-wash (bendras plovimas) galvos plovimas su unikalia formule, kuri ir kondicionuoja ir plauna plaukus vienu metu. Naudojantis šiuo metodu plovimo laikas yra sutrumpinamas iki vieno paprasto žingsnio. Plaukai išplaunami, sudrėkinami ir kondicionuojami be jokių nepageidaujamų likučių.

Salerm sukūrė unikalią Co - wash (bendro plovimo) bazę, kuri atrodo, kaip skaidrus šampūnas (turintis putojimo galią) ir kondicionuojančios kaukės tekstūrą. Tai produktas, kuris leidžia sumažinti laiko sąnaudas ir pasiekti neprilygstamus rezultatus.

Ar tai progesyvus tiesinimas?

Taip, tai plaukų tiesinimo metodas, kuris užaugo kartu su mumis. Peržvelkite tolesnę naudojimo instrukciją.

Ar plaukai turi būti pirmiausiai išplauti ?

Tai nėra būtina, jeigu plaukai nėra labai nešvarūs. Co - wash produkte yra plaunančių medžiagų, kurios procedūros metu veikia kaip šampūnas. Formule sukurta taip, kad plaunant plaukus, produktas atrodo kaip šampūnas, o jo tekstūra tokia pat kaip kaukės.

Jeigu reikia gilaus valymo, tuomet mes rekomenduojame naudoti Keratin Shot linijos šampūną.

Atliekant procedūrą, nereikia naudoti jokių kitų atskirų kondicionierių ar stipriai plaukus kondicionuojančių kaukių ar kitų produktų.

Ar produktas yra tinkamas visiems plaukų tipams ?

Gali būti naudojamas ant visų tipų plaukų. Džiovinimo, tiesinimo metu būtina atsižvelgti į rekomendacijas ir plauko struktūros būklę. Produkto formulę sudaro hidrolizuotas keratinas, kuris stiprina plauką iš vidaus ir tuo pačiu metu neutralizuoja išlendančius nepageidaujamus varinius tonus. Ant labai pažeistų plaukų, prieš naudojimą rekomenduojama atlikti vienos sruogos testą.

Kokią tiesintuvo temperatūrą rekomenduojama naudoti ?

Svarbiausia tiesinant plaukus pirmiausiai atsižvelgti į jų būklę. Ant natūralaus ir sveika plauko rekomenduojama temperatūra yra 210C. Pažeistiems plaukams rekomenduojama 190C. Atminkite, kad galutinis rezultatas priklauso nuo temperatūros naudotos tiesinimo metu.

Ar galima naudoti KERAMIX ampule kartu su co-wash, siekiant pagerinti rezultatą? Keratin co-wash formulėje įeina tie patys aktyvieji komponentai, kuriuos turi ir Keramix. Todėl jeigu mes juos naudosime kartu, galime viršyti, kai kuriose šalyse nustatytas aktyviujų komponentų normas. Co - wash produkto procedūra gali būti pakartojama po 24 valandų, siekiant sustiprinti efektą.

Kada galima plauti plaukus po procedūros?

Mes rekomenduojame prieš plovimą ir džiovinimą palaukti bent jau 24 valandas ir taip leisti keratinui stipriau prisitvirtinti ir prailginti ištiesintų plaukų efektą.

Kokie turėtų būti laiko tarpai tarp procedūrų ?

Minimalus tarpas tarp pirmos ir antros procedūros yra 24 valandos. Siekiant intensyvesnio rezultato, procedūra gali būti atlikta kartą į mėnesį ir taip išlaikyti nepriekaištingai tiesius plaukus. Naudojant alternatyvius tiesinimo su co-wash būdus galite naudoti co-wash kas savaitę ar kas dvi savaites. Detalesnes rekomendacijas žiūrėti instrukcijose “ Alternatyvūs tiesinimo būdai”.

Kurie produktai turi būti naudojami procedūros palaikymui?

Salerm rekomenduoja naudoti Keratin Shot liniją: Šampūną, Giliai atstatančią Deep impact kaukę ir Keratin /shot serumą.

Ar galima dažyti plaukus po šios procedūros ?

Cheminės procedūros gali būti atliekamos po Co - wash procedūros, tačiau mes rekomenduojame palaukti 24 - 48 valandas, tam, kad stabilizuotųsi efektas plauko struktūroje, nes kitos cheminės procedūros, gali turėti tiesioginį poveikį Co-wash tiesinimo procedūros efektyvumui. Dėl tos pačios priežasties mes rekomenduojame neplauti plaukų bent jau 24 valandas, nes pernelyg didelis drėkinimas gali paveikti ar sumažinti pasiektą tiesinimo rezultatą.

Kas nutiks jeigu aš naudosiu Co-wash produktą be karščio?

Co-wash formulė gali būti efektyvi be karščio, kaip maitinanti ir minkštinanti kaukė. Tuo pačiu metu paviršiumi veikiančios produkto savybės puikiai išvalys plauko stiebą, suteiks jam glotnumo, tačiau efektyvaus ištiesintų plaukų efekto nepasieksite. Co-wash produktas gali būti puikiai naudojamas kaip gydomoji keratino terapija - palaikant ant plaukų 5-10minučių ir neatliekant plaukų tiesinimo tiesintuvu.

ATSARGUMO PRIEMONĖS

  • Venkite akių kontakto. Jeigu produkto patektų į akis plaukite vandeniu.

  • Labai svarbu viską tiksliai atlikti pagal instrukcijas.

  • Prieš pradedant naudoti reikia būtinai atlikti testą.

1 - Plaukų sruogos testas. Jeigu plaukai yra labai pažeisti, atlikite sruogos testą ir pažiūrėkite rezultatą. Tiesinant su tiesintuvu labai pažeistus plaukus, būkite atsargūs. Proceso laikas 15 minučių.

2 - Jautrumo testas. Pirmiausiai atlikite odos testą, kad nustatyti alergiją. Padenkite mažą kiekį produkto ant riešo ar už ausies ir palaikykite 10 minučių, nuplaukite su vandeniu ir patikrinkite odos reakciją po 24 valandų.

Dažyti plaukai procedūros metu gali šiek tiek prarasti spalvos intensyvumą. Apskritai rezultatas labai stipriai priklauso nuo plauko būklės.

Geriausiam rezultatui pasiekti naudokite temperatūrą: 190C - 210C.

Nenaudokite produkto aplinkoje, kurioje yra aukšta temperatūra 45C, tam, kad išvengti produkto gedimo laikykite vėsioje ir sausoje patalpoje.

Sudėtyje yra daugiau gelsvus tonus neutralizuojančių pigmentų, todėl labiau tinka tiesinant šviesius plaukus

Papildoma informacija
R217F

Charakteristikos

Tūris mililitrais
500
Tūris uncijomis
16.91
842028204824
Ingredientai

AQUA (WATER/EAU), GLYXOLIC ACID, COCAMIDE MIPA, CETRIMONIUM CHLORIDE, ISOPROPYL ALCOHOL, STEARAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, HYDROLYZED KERATIN, BUTYLENE GLYCOL, TRIETHANOLAMINE, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, PEG-90M, SODIUM CHLORIDE, SODIUM BENZOATE, PHENOXYETHANOL, PARFUM(FRAGRANCE), CI 60730 (EXT. D&C VIOLET No.2)

Produkto naudojimas

  1. Jeigu plaukai yra labai nešvarūs, pirmiausiai juos išplaukite su šampūnų (be jokio kondicionieriaus). Tuomet kiek įmanoma nusausinkite drėgmę su rankšluoščiu. Salerm rekomenduoja naudoti co-wash produktą, jeigu plaukai nėra labai nešvarūs. Jeigu plaukams yra reikalingas gilesnis valymas, tuomet naudokite Keratin Shot linijos šampūną.

  1. Paskirstykite plaukus į 4 dalis. Padenkite plaukus su Keratin Shot co-wash, naudodami šukas ir pirštines, įmasažuokite su rankomis.

  1. Palikite veikti 20 - 40 min

  2. Išplaukite su vandeniu. Nenaudokite šampūno ir kondicionieriaus.

  3. Džiovinkite plaukus su džiovintuvu, nuolat juos šukuojant. Tuomet suskirstykite plaukus sruogomis ir atsižvelgiant į plaukų būklę tiesinkite plaukus. Tiesinimui naudokite 210 C ar 240 C laipsnių temperatūrą. Rekomenduojama vieną sruogą tiesinti 6-10 kartų.

  1. Pabaigai, naudokite Keratin Shot linijos produktus. Padenkite plaukus nedideliu kiekiu Keratin Shot serumo (R195) tam, kad uždarytumėte plauko žvynelius ir užtikrintumėte ilgesnį išsilaikymą. Po procedūros plaukų priežiūrai naudokite Keratin Shot šampūną (R181) ir giliai atstatančią Keratin Shot Impact plus kaukę (R816).

Klausimai (DUK)
    Kokias keratininio tiesinimo linijas turite? ...

Jums taip pat gali patikti
Keratin Shot Straigth - Plaukus ištiesinanti, drėkinanti ir atstatanti emulsija Salerm - 1

Kodas: R181

Prekės ženklas: Salerm

Keratin Shot Straigth - Plaukus ištiesinanti, drėkinanti ir atstatanti emulsija

1 2 3 4 5 9 Atsiliepimai 

Plaukus ištiesinanti, drėkinanti ir atstatanti emulsija

Kaina 39,00 €
Daugiau
Turime sandėlyje
keratino sampunas

Kodas: R182R

Prekės ženklas: Salerm

Keratin shot - Plaukus ištiesinantis ir atstatantis šampūnas su keratinu

1 2 3 4 5 358 Atsiliepimai 

Plaukus ištiesinantis ir atstatantis šampūnas su keratinu

Kaina 13,90 €
Daugiau
Turime sandėlyje
Keratin shot - Plaukus ištiesinantis ir atstatantis serumas su keratinu Salerm - 1

Kodas: R195R

Prekės ženklas: Salerm

Keratin shot - Plaukus ištiesinantis ir atstatantis serumas su keratinu

1 2 3 4 5 3 Atsiliepimai 

Plaukus ištiesinantis ir atstatantis serumas

Kaina 24,90 €
Daugiau
Turime sandėlyje
Keratin shot rinkinys Salerm - 1

Kodas: R192

Prekės ženklas: Salerm

Keratin shot rinkinys

1 2 3 4 5 9 Atsiliepimai 

Plaukus drėkinantis ir jų tiesinimą palengvinantis rinkinys priežiūrai namuose

Kaina 59,00 €
Daugiau
Turime sandėlyje
Tiesinimo šukos Salerm - 1

Kodas: R199

Prekės ženklas: Salerm

Tiesinimo šukos

1 2 3 4 5 0 Atsiliepimai 

Salerm keratin shot

Kaina 11,90 €
Daugiau
Turime sandėlyje
Keramix keratin - Ampulės Salerm - 1

Kodas: R163

Prekės ženklas: Salerm

Keramix keratin - Ampulės

1 2 3 4 5 0 Atsiliepimai 

Keramix ampulės

Kaina 44,90 €
Daugiau
Išparduota

Atsiliepimai Atsiliepimai (1)

Remiantis 1 review - 0 1 2 3 4 4,00/5
Filtruoti:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Rūšiuoti pagal:

0 1 2 3 4
(4/5

Patiko

0 of 0 vartotojų mano, kad atsiliepimas buvo naudingas

Plaukus išteisino, bet reikia būti atsargiems, turintiems silpnus ir pažeistus plaukus


Susiję straipsniai