Crazy color Plaukų šviesinimo paketas  CRAZY COLOR - 1
  • Crazy color Plaukų šviesinimo paketas  CRAZY COLOR - 1

Crazy color Plaukų šviesinimo paketas

0 1 2 3 4
5,00/5 - 5 reviews

Reitingavimas
0 1 2 3 4 5
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0
Pridėti Atsiliepimai
CRC002397

Plaukų šviesinimo paketas Crazy (pirštinės,maišymo indelis, dažymo šepetėlis, Šviesin. Milteliai - 2 paketai, oksidantas 30vol 100ml, Instrukcija)

12,90 €
Su PVM
Kiekis

Aprašymas

Plaukų šviesinimo paketas Crazy (pirštinės,maišymo indelis, dažymo šepetėlis, šviesin. milteliai - 2 paketai, oksidantas 30vol 100ml, Instrukcija)

Crazy Color plaukų balinimo rinkinys naudojamas norint iš anksto paruoštis plaukus geresniam ryškios spalvos išgavimui. Naudodami šį rinkinį pasieksite maksimaliai gerus ryškių spalvų išgavimo rezultatus. Lengvai naudojamas rinkinys, kuriame rasite viską ko reikia plaukų šviesinimui: pirštinės, maišymo indelis, dažymo šepetėlis, šviesin. milteliai - 2 paketai, oksidantas 30vol (9%) 100ml, Instrukcija. Sudėtyje yra medžiagų, kurios gali sukelti alerginių reakcijų.

Testas: Svarbu atlikti testą prieš šviesinant visus plaukus. Procedūros metu visuomet dėvėkite pirštines. Miltelius su oksidantu maišykite pridėtame plastikiniame indelyje. Atidarykite miltelių maišelį ir paimkite ½ arbatinio šaukštelio miltelių ir sumaišykite su maždaug 1 šaukšteliu 30vol oksidanto. Turi gautis kreminė konsistencija. Paimkite nedidelę sruogą ir atskirkite nuo likusių plaukų. Ant sausos sruogos užtepkite gautą miltelių ir oksidanto mišinį, vengiant patekimo ant likusių plaukų. Pagal nurodytą laiką palaikykite ant plaukų ir nuskalaukite su šiltu vandeniu bei išplaukite su šampūnų. Nusausinkite su rankšluoščiu. Nepanaudotą miltelių ir oksidanto mišinį išmeskite ir gerai išplaukite indelį sekančiam naudojimui. Palaukite 24 val. ,kad įsitikintumėt, kad plaukų šviesinimas nesukėlė jokių reakcijų. Nebešviesinkite plaukų jei pasireiškė kažkokia alerginė reakcija.

 

Šviesinimo miltelių paruošimas ir naudojimas: Dėvėdami pirštines iškratykite visa miltelių turinį į indelį ( venkite miltelių patekimo ant odos). Įpilkite į indelį oksidanto ir sumaišykite su rinkinyje esančiu šepetėliu ( naudokite maždaug 100 ml oksidanto ir 50g miltelių). Užtepkite masę ant sausų neplautų plaukų.

 

Priemonės išlaikymo laikas ant plaukų:

Pateikia lentelė su išlaikymo laikas atsižvelgiant į natūralių plaukų spalvą

Natūralių plaukų spalva

Išlaikymo laikas

Vidut. Ir švies. blondinė

20 – 50 min.

Šviesiai ruda

20 – 60 min.

Vidutiniškai ruda

20 – 80 min.

Tamsiai ruda

20 – 90 min.

Po 20 minučių patikrinkite plaukus ar pakankamai nušviesinti. Tai atlikite papraščiausiai nuplaudami nedidelę dalį mišinio nuo nematomos zonos. Jei nušviesinta nepakankamai palikite veikti toliau ir tikrinkite kas 10 min., kad išvengtumėte plaukų pažeidimo.

 

Plovimas:

Kai pamatysite, kad plaukai nušviesinti pakankamai, išplaukite likučius su vandeniu ir šampūnu ( saugokitės, kad milteliai nepatektų į akis).

 

ĮSPĖJIMAI:

Laikykite miltelių paketą sandariai uždaryta iki šviesinimo proceso. Laikykite vėsioje ir sausoje vietoje ir venkite tiesioginių saulės spindulių. Miltelius atidarinėkite labai atsargiai ir saugokitės, kad nepatektų ant odos. Jei patektų ant odos ir pasireikštų kažkokia reakcija kreipkitės į medikus. Sudėtyje yra peroksido. Nepilkite peroksido tiesiai ant plaukų. Visuomet dėvėkite pirštines naudodami šviesinimo rinkinį. Venkite kontakto su akimis, o netyčia patekus stipriai plaukite akis bent 10 min. ir jei reikia kreipkitės į medikus. Tam, kad išvengtumėt alerginių reakcijų rekomenduojama atlikti testą ir visų plaukų šviesinimą atlikti tik tuomet jei nepasireiškė jokių reakcijų. Negerkite, nevalgykite ir nerukykite kai atliekate šviesinimo procedūrą. Miltelių maišymui nenaudokite metalinių indelių. Maišykite tik gerai vėdinamoje patalpoje. Nenaudokite miltelių jei galvos odoje yra pažeidimų. Nešviesinkite pažeistų ar silpnų plaukų. Nešviesinkite jei prieš tai šviesinimo proceso metu pasireiškė kažkokių alerginių reakcijų. Nenaudokite antakiams ir blakstienoms. Visuomet išmeskite nepanaudotą sumaišytą mišinį. Tik išoriniam naudojimui. Šviesinimo metu dėvėkite apsauginį peniuarą, kad apsaugotumėt rūbus nuo miltelių patekimo ant jų. Saugoti nuo vaikų. Nešviesinkite ankščiau kaip po 14dienų jei prieš tai dažėte ar atlikote kitas procedūras su plaukais. Jei nesate tikri kaip šviesinimo milteliai naudojami pasikonsultuokite su konsultantu parduotuvėje. 

 

Papildoma informacija
CRC002397

Charakteristikos

Tūris mililitrais
100
Tūris uncijomis
3.38
Nauja prekė
506014861853
Klausimai (DUK)
Prekę turime:
  • Vilnius

    • V. PIETARIO 8, 

      Patogi vieta Naujamiestyje su vieta automobilio pastatymui. PARDUOTUVĖ/ Mokymo centras / / Ofisas

    • OZO G. 18, 

      PPC OZAS

    • UPĖS G. 9, 

      PC CUP

    • GEDIMINO PR. 9, 

      Parduotuvė yra PC G9 2 aukšte

    • Viršuliškių g. 40, 

      PC MADA

  • Kaunas

    • SAVANORIŲ PR. 346, 

      PC SAVAS

    • Islandijos pl. 32, Kaunas, 

      PLC Mega

  • Klaipėda

    • H. Manto g. 21, Klaipėda, 

      Mega Plaza

  • Šiauliai

    • TILŽĖS G. 109, 

      PC Saulės Miestas

  • Naujoji Akmenė

    • J. Janonio g. 14, 

      Centrinis sandėlis

Atsiliepimai Atsiliepimai (5)

Remiantis 5 reviews - 0 1 2 3 4 5,00/5
Filtruoti:
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Rūšiuoti pagal:

0 1 2 3 4
(5/5

Atsiliepimas

0 of 0 vartotojų mano, kad atsiliepimas buvo naudingas

Užsisakiau plaukų sviesinimo rinkinį.
Jis nuostabus,is juodų plaukų gerai nušviesti.
Esu patenkinta.


0 1 2 3 4
(5/5

Puikiai

0 of 0 vartotojų mano, kad atsiliepimas buvo naudingas

Puikiai išsimta raudoba spalva, plaukas nenudegė


0 1 2 3 4
(5/5

Žiauriai geras

1 of 1 vartotojų mano, kad atsiliepimas buvo naudingas

Žiauriai geras produktas


0 1 2 3 4
(5/5

rekomenduoju

0 of 0 vartotojų mano, kad atsiliepimas buvo naudingas

isbalino nepazeidziant plauko


0 1 2 3 4
(5/5

Gerai nušviesino žalius plaukus

0 of 0 vartotojų mano, kad atsiliepimas buvo naudingas

Puikiai nušviesino žalia spalva dažytus plaukus. Po to dažiau pilkai-mėlyna spalva. Gavosi gražiai.