• Crazy color pusiau ilgalaikiai dažai, 100ml CRAZY COLOR - 1
  • Crazy color pusiau ilgalaikiai dažai, 100ml CRAZY COLOR - 2

Crazy color pusiau ilgalaikiai dažai, 100ml

0 1 2 3 4
5/5 - 1 reviews

Reitingavimas
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0
Pridėti Atsiliepimai
CRC002289

75 Ice Mauve rausvai violet

5,50 €
Kiekis

Aprašymas

Pusiau ilgalaikiai plaukų dažai Crazy Color

Norite ryškios raudonos, rožinės ar žalios plaukų spalvos? Crazy color ryškių spalvų pusiau ilgalaikiai plaukų dažai, kurie laikosi iki 9 savaičių turi Jums puikų sprendimą! Gausiai, ryškių pigmentų prisotintas dažomasis kremas šiuo atveju puikiai tiks. Jį naudojant nereikia peroksido, kuris gali neigiamai paveikti plaukus. Galima dašyti ne tik plaukų sruogas, bet ir pakeisti visą plaukų spalvą. Geriausi rezultatai gaunami ant nušviesintų plaukų. Visas spalvas galima maišyti tarpusavyje, o tai reiškia, kad Jūsų galimybės išgaunant naujus, įdomius atspalvius – beribės! Atidžiai perskaitykite naudojimo instrukciją, nes plaukų dažų naudojimas gali sukelti alerginių reakcijų. Nerekomenduojama naudoti iki 16m amžiaus, nes saugumas netirtas. Laikinos juodos hena tatuiruotės gali padidinti alerginės reakcijos riziką. Nenaudokite Crazy Color dažų jei: turite bėrimų ant veido, sudirgusią ar pažeistą galvos odą, kada nors esate patyrę alerginę reakciją plaukų dažymo metu.

Atlikite standartinį alerginių reakcijų testą:

Tam, kad išvengtumėte alerginių reakcijų atlikite standartinį dažų testą. Tai neužtruks ilgai ir užtikrins, kad pasirinkote tinkamą spalvą. Procedūra būtų tokia: Užsidėkite gumines pirštines! Nors ir Crazy Color dažai yra laikini, patekę ant odos jie gali įsigerti ir nenusiplauti. Paimkite nedidelį kuokštelį savo plaukų nematomoje vietoje. Paimkite vieną šaukštelį Crazy Color dažų bandymui. Užtepkite Crazy Color dažų ant drėgnų plaukų kuokštelio ir tolygiai viską padenkite . Leiskite dažams nudžiūti apie 15 min. Jei Jūsų plaukai yra stori ir šiurkštūs palikite veikti 30 min. Ir tuomet kruopščiai nuskalaukite plaukų sruogą, kad pamatytumėt savo naująją spalvą. P.S. Alerginė reakcija gali pasireikšti per maždaug 24 valandas ir jei per tą laiką nepajutote jokių reakcijų galite drąsiai tepti dažus ant visų plaukų. Spalvas galima maišyti vieną su kitą ir taip išgauti naujų ir unikalių atspalvių!

Dažų naudojimo instrukcija:

1. Prieš naudojant pusiau ilgalaikius plaukų dažus - išplaukite plaukus prieš dažymą skirtu šampūnu , kuris neturi kondicijuojamųjų medžiagų savo sudėtyje ir sureaguliuos PH lygį. Tai sąlygos maksimalų rezultatą ir norimą atspalvį.

2. Rankšluosčiu nusausinkite plaukus. Ant drėgnų plaukų, plaukams dažyti skirtu teptuku (Plaukų teptukas su šukutėmis - K764048), tolygiai paskirstykite plaukų dažus per visą jų ilgį. Iššukuokite plaukus šukomis (Plaukų teptukas su šukutėmis - K764048), kad suaktyvėtų reakcija - tokiu būdu pigmentai labiau prasiskverbs į plaukus. Norint išgauti šviesesnius atspalvius - intensyviau iššukuokite plaukus. Plaukų dažų reakcija vyksta 15-30 minučių ( 15 min. jei plaukai ploni ir silpni, 30 min. jei plaukai stori ir šiurkštesni)

3. Galvą galite apdengti plastmasiniu apdangalu, kuris sulaiko šilumą ir stimuliuoja reakciją, todėl rekomenduojamas jo naudojimas padeda pasiekti geresnių rezultatų.

4. Kruopščiai išplaukite plaukus šiltu vandeniu, kol visi plaukų dažų likučiai bus pašalinti.

5. Toliau formuokite plaukus Jums įprastu būdu.

Patarimai:

Norint išgauti paletėje pavaizduotą ryškų atspalvį, plaukai turi būti prieš tai paruošti-šviesinti . Galima dažyti ir tamsios spalvos plaukus, tačiau spalva bus mažiau ryški ir intensyvi. Pusiau ilgalaikiai dažai efektyviau ir greičiau nudažo chemiškai paveiktus plaukus. Jei plaukai yra dažomi keliomis spalvomis, tai kiekvieną, skirtinga spalva nudažytą sruogą, plaukite atskirai, kad plaunant plaukus atspalviai tarpusavyje nepaveiktų vienas kito. Crazy Color ryškumas mažės po kiekvieno plovimo, tačiau tam, kad spalva išliktų kuo ilgiau naudokite kartu Crazy Color Vibrant Color Shampoo Šampūnas spalvos paryškinimui ir ilgesniam spalvos išlaikymui ir Rainbow Care Conditioner Kondicionierius dažytiems ir šviesintiems plaukams.

Įspėjimai:

Procedūros metu devėkite gumines pirštines. Norint išvengti dažų poveikio kaktos odos srityje - rekomenduojama odą patepti vazelinu ar kūdikiams skirtu aliejumi. Dažų likučius galite pašalinti Salerm „Dermo clean" tam skirta servetėle. Prieš naudojimą būtina įsitikinti ar nesate alergiški. Šių, pusiau ilgalaikių dažų negalima maišyti su peroksidu. Nenaudokite šampūno - kondicionieriaus du viename. Saugoti, kad nepatektų į akis. Nešiojantiems akių kontaktinius lešius- rekomenduojama procedūros metu juos išsiimti. Plaukų dažai gali palikti dėmių ant audinio.

 

Papildoma informacija
CRC002289

Charakteristikos

Tūris mililitrais
100
Tūris uncijomis
3.38
Nauja prekė
503583200781
Klausimai (DUK)
Prekę turime:
  • Vilnius

    • V. PIETARIO 8, 

      Patogi vieta Naujamiestyje su vieta automobilio pastatymui. PARDUOTUVĖ/ Mokymo centras / / Ofisas

    • OZO G. 18, 

      PPC OZAS

    • UPĖS G. 9, 

      PC CUP

    • GEDIMINO PR. 9, 

      Parduotuvė yra PC G9 2 aukšte

    • Viršuliškių g. 40, 

      PC MADA

  • Kaunas

    • SAVANORIŲ PR. 346, 

      PC SAVAS

    • Islandijos pl. 32, Kaunas, 

      PLC Mega

  • Klaipėda

    • H. Manto g. 21, Klaipėda, 

      Mega Plaza

  • Šiauliai

    • TILŽĖS G. 109, 

      PC Saulės Miestas

  • Naujoji Akmenė

    • J. Janonio g. 14, 

      Centrinis sandėlis

Atsiliepimai Atsiliepimai (0)

Remiantis 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filtruoti:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)