• −50%
Dax ROOTS Bergamot Butter , 5 ml. DAX - 1
  • Dax ROOTS Bergamot Butter , 5 ml. DAX - 1
  • Dax ROOTS Bergamot Butter , 5 ml. DAX - 2

Dax ROOTS Bergamot Butter , 5 ml.

0 1 2 3 4
5/5 - 1 reviews

Reitingavimas
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0
Pridėti Atsiliepimai
DAX00010S

nenuplaunamas drėkinamasis plaukų kondicionierius su bergamočių, sviestmedžio, migdolų, kviečių gemalų aliejais

0,20 €
0,10 € Sutaupote 50%
Su PVM
Kiekis
Išparduota

Aprašymas

Dax ROOTS Bergamot Butter - nenuplaunamas drėkinamasis plaukų kondicionierius su bergamočių, sviestmedžio, migdolų, kviečių gemalų aliejais

Sudėtyje esantys ingredientai maitina plaukus nuo šaknų iki galiukų. Nuo senų laikų žinoma, kad naudojant bergamočių aliejų plaukai tampa gyvybingi, sustiprėja ir pagražėja. Šios priemonės sudėtyje esantis bergamočių aliejus suteikia plaukams žvilgesio, padeda išvengti plaukų lūžinėjimo, taigi plaukai gali užaugti maksimaliai ilgi. Be to, egzotiškas šio aliejaus aromatas jus atgaivina ir atpalaiduoja. Vitaminai ir antioksidantai, kurių gausu sviestmedžių ir alyvuogių aliejuose, aprūpina plaukus trūkstamomis medžiagomis ir taip padeda išvengti plaukų lūžinėjimo.

Naudingi ingredientai:

 

  • Afrikinio sviestmedžio (Butyrospermum parkii) riešutėlių aliejus - stipriai drėkina ir skatina ląstelių atsinaujinimą; prasiskverbdamas į gilesnius plauko sluoksnius puikiai kondicionuoja plaukus ir pagerina plauko struktūrą. Sviestmedžių aliejus atkuria normalią sausų ir pažeistų plaukų drėgmę nuo šaknų iki pat galiukų, regeneruoja ir apsaugo juos nuo aplinkos poveikio, išsausėjimo ir lūžinėjimo. Šis aliejus greitai ir visiškai absorbuojasi, giliai prasiskverbia į galvos odą ir ją stipriai drėkina. Ypač naudingas dažytiems ir karščio paveiktiems plaukams. Gerai pašalina galvos odos išsausėjimą. Sugrąžina žvilgesį pažeistiems plaukams.
  • Alyvuogių aliejus, migdolų aliejus, avokadų aliejus, saulėgrąžų aliejus, simondsijų aliejus, sezamų aliejus, kviečių gemalų aliejus, dažinio dygmino žiedų ekstraktas, vilnamedžio sėklų aliejus - šie natūralūs aliejai suteikia plaukams žvilgesio, padeda išvengti plaukų lūžinėjimo ir taip pasiekti, kad plaukai būtų ilgesni, stipresni ir storesni. Maitina plaukus ir išlygina plaukų kutikules. Suteikia plaukams daugiau gyvybingumo, sveikesnę išvaizdą.
  • Bergaminio citrinmedžio (Citrus bergamia) vaisių (bergamočių) žievelių ekstraktas - šis aliejus naudojamas įvairiems tikslams, tarp jų ir siekiant paskatinti plaukų augimą.

Naudojimas:

Naudojant kaip galvos odos ir plaukų kondicionierių: nedidelį kiekį priemonės įmasažuokite į galvos odą ir plaukus. Tada įprastu būdu modeliuokite šukuoseną.

Naudojant kaip modeliavimo priemonę: naudokite nedidelį kiekį priemonės ant rankšluosčiu nusausintų plaukų. Tepti pradėkite nuo plaukų galiukų. Įprastu būdu suformuokite garbanas ar kitokią šukuoseną. Jei norite ypatingo žvilgesio ar išvengti plaukų vėlimosi, tepkite sausus plaukus.

Kokiems plaukams tinka:

  • Nepaklusniems, susivelti linkusiems plaukams
  • Sausiems blankiems plaukams
  • Pleiskanotai galvos odai

Poveikis:

  • Suteikia plaukams žvilgesio
  • Padeda išvengti plaukų lūžinėjimo
  • Padeda išsaugoti maksimaliai ilgus plaukus
  • Apsaugo nuo pažeidimų
  • Padeda išvengti plaukų vėlimosi
Papildoma informacija
DAX00010S

Charakteristikos

Tūris mililitrais
5
Tūris uncijomis
0.17
Nauja prekė
007731500108
Klausimai (DUK)

Atsiliepimai Atsiliepimai (0)

Remiantis 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filtruoti:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)