Nemokamas pristatymas visoje Lietuvoje per 1-2 d.d.

Nauja Padidinti

DR. CEURACLE Vegan Active Berry First Essence, 150ml

0 1 2 3 4
5/5 - 0 atsiliepimai

Reitingavimas
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0
Pridėti Atsiliepimai

DRC15577

Dr. Ceuracle

Veganiška esencija, apsaugo nuo fotosenėjimo, ramina, drėkina ir stiprina odą, ji tampa lygesnė ir atjaunėjusi.

Daugiau

Šiuo metu prekės neturime

47,90 € su PVM



Aprašymas

Dr. Ceuracle Vegan Active Berry First Essence veganiška antioksidacinė esencija prieš fotosenėjimą

Ši veganiška esencija, kurios sudėtyje yra aktyviųjų uogų komplekso, stipriai apsaugo nuo fotosenėjimo ir UV spindulių sukeliamos oksidacinės žalos. Šiame komplekse yra resveratrolio - stipraus antioksidanto ir odos minkštinimo medžiagos. Be to, esencijoje gausu antioksidacinių savybių turinčio spanguolių ekstrakto, kuris taip pat žinomas dėl savo odą raminančių savybių. Sudėtyje esantis vynuogių sėklų aliejus suteikia minkštinamųjų savybių, padedančių išlaikyti tvirtą odos barjerą. Sudėtyje taip pat yra fitokolageno, hialurono rūgšties ir keramidų, kurie pasižymi drėkinamuoju poveikiu.

Ši esencija greitai įsigeria į odą, todėl ji tampa sudrėkinta ir lygi. Esencija papildo odos priežiūros rutiną, pasitelkdama gamtos savybes, kad oda būtų švelni ir atjauninta.

Veikliosios medžiagos: 

  • Resveratrolis: antioksidantas, stabdo senėjimą, apsaugo odą nuo laisvųjų radikalų.
  • Vynuogių sėklų aliejus: drėkina, minkština ir lygina odą
  • Spanguolių peptidas: pasižymintis panašiomis savybėmis kaip retinolis, stabdo senėjimą
  • Keramidas NP: drėkina ir atstato odos barjerą

Charakteristikos

Tūris mililitrais 150

880613361557

Nauja

Ingredientai

Water, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Methylpropanediol, Glycereth-26, Centella Asiatica Extract, Fig Extract, Laminaria Japonica Extract, Eclipta Extract, Cranberry Extract, Eclipta Extract, Neem Leaf Extract, Hydrogenated Lecithin, Sodium Hyaluronate, Grape Seed Oil, Olive Oil, Pelargonium Graveolens Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Chamomile Oil, Orange Oil, Juniperus Mexicana Oil, Diglycerin, Isononyl Isononanoate, Octyldodeceth-16, Carbomer, Tromethamine, Adenosine, Disodium EDTA, Fructooligosaccharides, Butylene Glycol, Guar Gum, Agar, Beta-Glucan, Betaine, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Ceramide NP, Xanthan Gum, Titanium Dioxide, Moringa Seed Oil, Resveratrol, Collagen, Leuconostoc Radish Ferment Filtrate, Squalane, Triethoxycaprylylsilane, Aluminum Hydroxide, Hydroxyacetophenone, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol.

Produkto naudojimas

Kaip naudoti: Užtepkite reikiamą kiekį esencijos ant iš anksto nuvalytos veido ir kaklo odos, masažuokite, kol mikrokapsulės visiškai ištirps.

Atsiliepimai Atsiliepimai (0)

Remiantis 0 atsiliepimai - 0 1 2 3 4 0/5
Filtruoti:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Close