Nemokamas pristatymas visoje Lietuvoje per 1-2 d.d.

Nauja Padidinti

DR. CEURACLE Hyal Reyouth Oil Drop Mist, 125ml

0 1 2 3 4
5/5 - 0 atsiliepimai

Reitingavimas
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0
Pridėti Atsiliepimai

DRC16130

Dr. Ceuracle

Dulksna-serumas su 10 hialurono kompleksu ir augalinės kilmės skvalanu giliai drėkina ir sukuria apsauginį drėgmės barjerą

Daugiau

Šiuo metu prekės neturime

27,90 € su PVM



Aprašymas

Two-phase moisturizing mist with hyaluronic acid Dr.Ceuracle Hyal Reyouth Oil Drop Mist dvifazė drėkinamoji dulksna su hialurono rūgštimi

Egzistuoja nuomonė, kad naudojant dulksną neįmanoma prisotinti odos drėgmės, nes ji tik dar labiau išsausėja. Viena vertus, tai tiesa, jei dulksnos sudėtyje yra tik vandens. Drėgmė išgaruoja, o oda jos neįsisavina. Dėl to sumažėja išorinė odos temperatūra, oda netenka vandens, įsitempia, kas gali lemti įvairių odos problemų atsiradimą.  

Tačiau Dr.Ceuracle Hyal Reyouth Oil Drop Mist dulksnos veikimo mechanizmą užtikrina gaivinanti ir giliai drėkinanti formulė. Dulksnos-serumo sudėtis puikiai įsiskverbia į odą dėl įvairių drėkinamųjų įngredientų, kurie lengvai į ją įsigeria ir pripildo ją gausia drėgme iš vidaus, o paviršiuje sukuria apsauginį barjerą.

Produkto sudėtyje yra 1,88 % pagrindinio komponento - 10 hialurono komplekso , į kurio sudėtį įeina 10 rūšių hialurono rūgšties (hialurono rūgštis, natrio hialuronatas, natrio acetilintas hialuronatas, hidrolizuota hialurono rūgštis, kalio hialuronatas ir kiti), kurie intensyviai ir giliai drėkina odą visuose odos sluoksniuose.

Sudėtyje taip pat yra augalinės kilmės skvalano, kuris išgaunamas iš cukranendrių. GMP sertifikuotas augalinės kilmės skvalanas pasižymi dideliu grynumu ir puikiu įsiskverbimu į odą, todėl maksimaliai drėkina.

Prieš naudodami produkto nesukratykite, nes sudėtyje esantys aliejaus lašeliai gali emulguotis.

Galima naudoti tonavimo etape arba baigiamajame odos priežiūros rutinos etape po kremo (arba vietoj jo).

Veiklieji ingredientai:

  • 10 hialurono kompleksas (hialurono rūgštis, natrio hialuronatas, natrio hialuronato kryžminis polimeras, hidroksipropiltrimonio hialuronatas, natrio acetilintas hialuronatas...) - hialurono rūgšties molekulė puikiai sulaiko drėgmę, tačiau ji yra gana didelė ir veikia tik viršutiniame odos sluoksnyje. Jos variantai, turintys skirtingą molekulinį svorį, gali prasiskverbti giliau ir atlikti ne tik odos drėkinimo, bet ir papildomas funkcijas - nuo gijimo skatinimo iki kitų komponentų įsiskverbimo gerinimo.
  • Pantenolis (vitaminas B5) - stiprina odos apsauginį barjerą, neleidžia prarasti drėgmės ir apsaugo odą nuo išorinių dirgiklių;
  • Fruktanas - dėl savo osmoreguliacinių savybių apsaugo nuo drėgmės praradimo, taip pat atkuria odos mikrobiomo pusiausvyrą, stiprina apsauginį barjerą;
  • Cukranendrių skvalanas - chemine struktūra panašus į skvaleną, kurio yra žmogaus organizme. Lengvai prasiskverbia į giliuosius epidermio sluoksnius, suteikia drėgmės ir skatina ląstelių saviregeneraciją;
  • Augalinių ekstraktų kompleksas (nimu lapų ekstraktas, neemo žiedų ekstraktas, ciberžolės šaknų ekstraktas, koralino ekstraktas, šventojo baziliko lapų ekstraktas) - padeda drėkinti odą, pasižymi antioksidacinėmis, raminamosiomis ir antibakterinėmis savybėmis.

Charakteristikos

Tūris mililitrais 125

880613361613

Nauja

Ingredientai

Water, Polyglycerin-3, Butylene Glycol, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Squalane, Diethoxyethyl Succinate, Panthenol, Tromethamine, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Ethylhexylglycerin, Adenosine, Pantolactone, Melia Azadirachta (Neem) Leaf Extract, Melia Azadirachta (Neem) Flower Extract, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Dimethylsilanol Hyaluronate, Sodium Hyaluronate, Hyaluronic Acid, Potassium Hyaluronate, Fructan, Coccinia Indica Fruit Extract, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate, Hydrolyzed Extensin, Sodium Hyaluronate Dimethylsilanol, Hydrogenated Lecithin, Acetylated Sodium Hyaluronate, Eggplant (Solanum Melongena) Fruit Extract, Jojoba (Simmondsia Chinens) Seed Oil, Tocopherol, Ceramide NP, Turmeric (Curcuma Longa) Root Extract, Coraline Officinalis Extract, Holy Basil (Ocimum Sanctum) Leaf Extract, Collagen Extract, Disodium EDTA, Flavor.

Produkto naudojimas

Kaip naudoti: Užmerkite akis ir purkškite ant veido iš maždaug 20-30 cm atstumo. Leiskite produktui įsigerti į odą ir išdžiūti. Patapšnokite veidą, kad geriau įsigertų.

Atsiliepimai Atsiliepimai (0)

Remiantis 0 atsiliepimai - 0 1 2 3 4 0/5
Filtruoti:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Close