Nemokamas pristatymas visoje Lietuvoje per 1-2 d.d.

Nauja Padidinti

DR. CEURACLE Tea Tree Purifine Essence, 50ml

0 1 2 3 4
5/5 - 0 atsiliepimai

Reitingavimas
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0
Pridėti Atsiliepimai

DRC13917

Dr. Ceuracle

Lengva esencija su 95 % arbatmedžio ekstraktu malšina paraudimus, mažina spuogus, gaivina ir drėkina net jautrią odą

Daugiau

Šiuo metu prekės neturime

37,90 € su PVM



Aprašymas

Essence with tea tree extract Dr. Ceuracle esencija su arbatmedžio ekstraktu

Lengva esencija su didžiausia arbatmedžio lapų ekstrakto koncentracija (95 %) puikiai malšina paraudimus ir sudirgimus, puikiai susidoroja su bet kokios kilmės spuogais ir bėrimais, maloniai atgaivina ir drėkina. Tinka net jautriai odai, naudojant kitas priežiūros priemones, kurių sudėtyje yra arbatmedžio.

Tradiciškai arbatmedis naudojamas kaip labai stiprus antibakterinis ir priešuždegiminis ingredientas, padedantis spręsti įvairias odos problemas.

Šio vaistinio augalo lapų ekstraktas pasižymi turtinga chemine sudėtimi ir tomis pačiomis naudingomis savybėmis kaip ir aliejus, tačiau odą veikia švelniau.

Esencija padeda reguliuoti riebalinių liaukų veiklą pernelyg neišsausindama odos, valo poras, pasižymi gydomuoju poveikiu, didina odos imunitetą ir visapusiškai gerina odos būklę bet kuriame amžiuje: nuo paauglystės iki brandos. Raminamąjį poveikį sustiprina sudėtyje esantis raganių lazdynų vanduo ir 7 augalų ekstraktų kompleksas, skirtas sveikai odai.

Dr.Ceuracle esencijos veiklieji ingredientai:

  • Arbatmedžio lapų ekstraktas - kurio koncentracija 95 %, ramina, greitina gijimą, veikia priešuždegimiškai.

  • Raganų lazdyno vanduo - tonizuoja, stiprina kapiliarus, sutraukia poras, mažina riebalinių liaukų veiklą ir suteikia odai matiškumo.

  • Trehalozė ir natrio hialuronatas - didina natūralų odos gebėjimą sulaikyti drėgmę ir neleidžia jai prarasti vandens.

  • 7 augalų ekstraktų kompleksas - mažina niežulį ir uždegimą, mažina jautrumą.

Esencija beveik neturi kvapo, įsigeria į odą be likučių. Tinka naudoti kasdien. Rekomenduojama visų tipų odai, ypač jautriai ir problematiškai.

Be parabenų, dažiklių ir kvapiklių.

Charakteristikos

Tūris mililitrais 50

880613361391

Nauja

Ingredientai

Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Extract 95%, 1,2-Hexanediol, Butylene Glycol, Aqua, Trehalose, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water, Glycerin, Biosaccharide Gum, Sodium Levulinate, Glyceryl Caprylate, Sodium Anisate, Sodium Hyaluronate, Methyl Gluceth-20, Cellulose Gum, Portulaca Oleracea Extract, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Thymus Vulgaris Extract, Lactobacillus/Soybean Fermentation Extract, Cassia Extract, Hinoki (Japanese Cypress) Extract.

Produkto naudojimas

Kaip naudoti: Pirmiausia nuvalykite veidą vatos diskeliu, pamirkytu arbatmedžio ekstrakto tonike, tada paimkite maždaug pusę pipetės esencijos ir tolygiai paskirstykite ją ant veido ir kaklo sukamaisiais judesiais. Tada tęskite odos priežiūros procedūrą tepdami kremą. Siekiant maksimalių rezultatų, rekomenduojama esenciją naudoti du kartus per dieną (ryte ir vakare) kartu su kitais „Dr. Ceuracle“ produktais su arbatmedžio ekstraktu.

Atsiliepimai Atsiliepimai (0)

Remiantis 0 atsiliepimai - 0 1 2 3 4 0/5
Filtruoti:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Close