Nemokamas pristatymas visoje Lietuvoje per 1-2 d.d.

Nauja Padidinti

DR. CEURACLE Royal Vita Propolis 33 Ampoule, 30ml

0 1 2 3 4
5/5 - 0 atsiliepimai

Reitingavimas
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0
Pridėti Atsiliepimai

DRC13801

Dr. Ceuracle

Serumas su 33,5 % propolio ekstraktu, vitaminais ir antioksidantais atkuria, drėkina ir suvienodina odos atspalvį, suteikia natūralaus švytėjimo

Daugiau

Šiuo metu prekės neturime

55,00 € su PVM



Aprašymas

Ampoule serum with propolis extract Dr. Ceuracle Royal Vita Propolis 33 Ampoule serumas su propolio ekstraktu

Daugiafunkcinio serumo sudėtyje yra 33,5 % propolio ekstrakto, taip pat nuostabus vitaminų ir antioksidantų rinkinys, kuris intensyviai atkuria, drėkina ir tonizuoja odą. Jis suteikia odai natūralaus švytėjimo, pripildo ją energijos ir palaipsniui išlygina odos atspalvį.

Pagrindinis „Royal Vita Propolis 33 Ampoule“ serumo ingredientas yra propolio ekstraktas, turintis daugybę nuostabių savybių. Jame yra apie 200 biologinių junginių, kurių didelę dalį sudaro flavonoidai. Būtent jiems propolis dėkingas už savo didelį biologinį aktyvumą: slopina spuogus sukeliančių bakterijų augimą, stiprina kolageno sintezę, taip stiprindamas tarpląstelinio matrikso struktūrą ir kovodamas su priešlaikiniu odos senėjimu, taip pat užtikrina antioksidacinę ląstelių apsaugą. Siekiant sustiprinti serumo poveikį, į sudėtį pridėta šaltalankių ekstrakto, kuris yra natūralus vitaminų C, E ir provitamino A šaltinis. Jis stimuliuoja medžiagų apykaitos procesus, šalina pleiskanojimą ir sudirgimą, taip pat gerina odos spalvą ir švelniai išlygina tekstūrą.

Dr.Ceuracle propolio serumo veikliosios medžiagos:

  • Propolio ekstraktas - pasižymi antibakteriniu poveikiu, mažina paraudimą, pagreitina natūralų ląstelių atsinaujinimo ciklą.
  • Šaltalankių ekstraktas - atkuria odą, didina elastingumą, apsaugo ląsteles nuo laisvųjų radikalų daromos žalos.
  • Bičių pienelis - stimuliuoja kolageno sintezę, didina odos drėkinimą, saugo nuo fotosenėjimo.
  • Pantenolis (provitaminas B5) - veikia kaip drėkiklis, pritraukia drėgmę ir sulaiko ją odoje, minkština, skatina regeneraciją.
  • Niacinamidas (vitaminas B3) - pasižymi priešuždegiminiu poveikiu, mažina porų dydį, padeda padidinti keramidų, kurie stiprina epidermio barjerą, kiekį ir mažina drėgmės praradimą.
  • Labai stabilios formos vitaminas C (askorbo rūgštis) - užtikrina antioksidacinę apsaugą, mažina neigiamą ultravioletinių spindulių poveikį odai.

„Royal Vita Propolis 33 Ampoule“ serumas yra šiek tiek klampios konsistencijos ir lengvo, neįkyraus aromato, kuris po naudojimo greitai išnyksta. Jis gerai įsigeria, gali būti naudojamas kaip atskiras produktas arba galima įlašinti porą lašų į kremą. Tinka naudoti kasdien. Rekomenduojamas visų tipų odai (įskaitant jautrią ir linkusią į aknę), ypač tinka papilkėjusiai ir pavargusiai.

Be parabenų, dirbtinių dažiklių ir kvapiųjų medžiagų.

Charakteristikos

Tūris mililitrais 30

880613361380

Nauja

Ingredientai

Propolis extract (33.5%), Portulaca oleracea extract, Butylene glycol, Hippophae rhamnoides extract (10%), Panthenol (5%), Rosa centifolia flower water, Niacinamide (4%), 1,2-hexanediol, 3-O-ethyl ascorbic acid (1%), Hamamelis virginiana extract, Centella asiatica extract, Royal jelly extract (0.1%), Spirodella multiroot extract, Sodium hyaluronate, Carbomer, Arginine, Water, Dipotassium glycyrrhizate, Hydroxyethylcellulose, Adenosine.

Produkto naudojimas

Kaip naudoti: Po toniko užlašinkite 2-3 lašus serumo tiesiai ant veido arba pirštų galiukais ir lengvais masažuojamaisiais judesiais paskirstykite po odą, kol visiškai įsigers. Tęskite kasdienę priežiūrą tepdami kremą. Kad pasiektumėte maksimalių rezultatų, rekomenduojame serumą naudoti du kartus per dieną (ryte ir vakare).  

Atsiliepimai Atsiliepimai (0)

Remiantis 0 atsiliepimai - 0 1 2 3 4 0/5
Filtruoti:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Close