Nemokamas pristatymas visoje Lietuvoje per 1-2 d.d.

Nauja Padidinti

DR. CEURACLE Pro-Balance Pure Deep Cleansing Oil, 155ml

0 1 2 3 4
5/5 - 0 atsiliepimai

Reitingavimas
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0
Pridėti Atsiliepimai

DRC13924

Dr. Ceuracle

Švelnus aliejinis prausiklis su natūraliais aliejais ir probiotikų kompleksu

Daugiau

Šiuo metu prekės neturime

29,00 € su PVM



Aprašymas

The Dr.Ceuracle Pro Balance Pure Cleansing Oil tai prabangus ir švelnus valiklis, kuris papildys Jūsų odos priežiūros rutiną. Šis valomasis aliejus, sukurtas taip, kad greitai ir veiksmingai ištirpintų ir pašalintų makiažą, riebalų perteklių ir kitus nešvarumus vos per 30 sekundžių, todėl oda tampa nepriekaištingai švari, gaivi ir maloniai sudrėkinta.

Ši galinga, tačiau raminanti formulė praturtinta antioksidantų turtingų aliejų, įskaitant saulėgrąžų, simondsijų ir makadamijų aliejus, mišiniu. Šie natūralūs aliejai ne tik valo, bet ir maitina bei saugo odą, palaiko jos drėgmės pusiausvyrą ir suteikia jai švelnumo bei elastingumo. Lengva tekstūra užtikrina, kad oda būtų kruopščiai nuvalyta be jokių riebalų likučių, todėl tinka visų tipų odai, įskaitant jautrią.

Be valomųjų ir drėkinamųjų savybių, „Dr.Ceuracle Pro Balance Pure Cleansing Oil“ pasižymi unikaliu 5 probiotikų kompleksu - patentuotu penkių fermentų filtratų mišiniu, kuris yra kruopščiai sukurtas odos bendrai sveikatai palaikyti. Šis naujoviškas kompleksas pašalina nuo paviršiaus mikrobus ir padeda gydyti paraudimus, uždegimus ir kitus odos netobulumus, skatindamas švaresnę ir subalansuotą veido odą. Sudėtyje esantys probiotikai taip pat padeda stiprinti natūralų odos barjerą, didina odos atsparumą aplinkos poveikiui ir palaiko bendrą odos sveikatą.

Dr.Ceuracle Pro Balance Pure Cleansing Oil puikiai tinka tiems, kurie nori visapusiškai išvalyti odą, išlaikant ją sudrėkintą ir išpuoselėtą.

Charakteristikos

Tūris mililitrais 155

880613361392

Nauja

Ingredientai

Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Cetyl Ethylhexanoate, Sorbeth-30 Tetraoleate, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Citrus Paradisi (Grapefruit) Peel Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Tocopherol, Water, Butylene Glycol, Lactobacillus Ferment, 1,2-Hexanediol, Lactobacillus Ferment Lysate, Lactococcus Ferment Lysate, Bifida Ferment Filtrate, Bifida Ferment Lysate, Saccharomyces Ferment Filtrate

Produkto naudojimas

Kaip naudoti: Išspauskite tam tikrą kiekį ant drėgnų rankų. Kruopščiai užtepkite ant veido ir įmasažuokite. Kruopščiai nuplaukite drungnu vandeniu.

Atsiliepimai Atsiliepimai (0)

Remiantis 0 atsiliepimai - 0 1 2 3 4 0/5
Filtruoti:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Close