Nemokamas pristatymas visoje Lietuvoje per 1-2 d.d.

Nauja Padidinti

DR. CEURACLE Tea Tree Purifine Cleansing Foam, 150g

0 1 2 3 4
5/5 - 0 atsiliepimai

Reitingavimas
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0
Pridėti Atsiliepimai

DRC13740

Dr. Ceuracle

Švelniai rūgštinis rūgštinis valomasis gelis pašalina nešvarumus ir riebalų perteklių, nepažeisdamas apsauginio odos barjero

Daugiau

Šiuo metu prekės neturime

33,90 € su PVM



Aprašymas

Gel-foam for washing with tea tree extract Dr. Ceuracle gelinis putojantis prausiklis su arbatmedžio ekstraktu

Švelnus valomasis gelis, kurio pH yra šiek tiek rūgštinis, padeda švelniai išvalyti odą nuo kasdienių nešvarumų ir riebalų pertekliaus nepažeidžiant apsauginio odos hidrolipidų barjero.

Gelio sudėtyje nėra agresyvių sulfatinių paviršinio aktyvumo medžiagų, o pagrindą sudaro labai švelnios „žaliųjų“ aminorūgščių pagrindu pagamintos valomosios medžiagos, kurios užtikrina švelnų valymą ir kartu pasižymi itin mažu dirginimo potencialu. Be švelnių valomųjų komponentų, į gelio formulę įeina taukmedžio sviestas, kuris minkština odą, ir trehalozė, todėl po prausimosi nėra sausumo ir tempimo jausmo, oda išlieka lygi ir sudrėkinta.

Valomosios gelinės putos ne tik palaiko fiziologinį odos pH, bet ir padeda palaikyti sveiką odos pusiausvyrą dėl į sudėtį įdėtų raminamųjų, priešuždegiminių vaistinių augalų ekstraktų ir eterinių aliejų. Arbatmedis, kaip vienas veiksmingiausių natūralių antiseptikų, padeda kovoti su uždegimu ir užkerta kelią bakterijų kolonizacijai. Antimikrobines savybes sustiprina levandų eterinis aliejus, o raganių lazdynas ir juodojo gluosnio žievės ekstraktas pasižymi riebalų kiekį reguliuojančiu poveikiu ir daro odą matiškesnę.

Dr.Ceuracle valomųjų putų veikliosios medžiagos:

  • 30 % arbatmedžio lapų ekstrakto koncentracija - ramina sudirgusią odą, padeda mažinti uždegimą, normalizuoja riebalinių liaukų veiklą.
  • Arbatmedžio eterinis aliejus - pasižymi plačiu antimikrobinio aktyvumo spektru, kovoja su mikrobinės floros sukeltos aknės priežastimis, turi gydomąjį poveikį.
  • Levandų eteriniame aliejuje - gausu sutraukiamąjį poveikį turinčių medžiagų, jis reguliuoja riebalų išsiskyrimo lygį, neleidžia daugintis uždegimą sukeliančioms bakterijoms, taip pat mažina niežulį ir paraudimą.
  • Azijinės centelės ekstraktas - greitina gijimą, skatina regeneraciją, mažina odos jautrumą.
  • Juodojo gluosnio žievės ekstraktas - sudėtyje yra taninų, kurie padeda sutraukti poras, ir salicino, kuris spartina ląstelių atsinaujinimą.
  • Trehalozė (natūralus disacharidas, pasižymintis dideliu vandens sulaikymu) - didina odos drėkinimą ir apsaugo nuo dehidratacijos.

Kontaktuojant su vandeniu, gelis virsta švelniomis putomis, yra lengvai ir greitai nuplaunamas, nepalieka muilo likučių. Tinka naudoti kasdien. Rekomenduojama normaliai, mišriai ir riebiai odai.

Be parabenų, dirbtinių dažiklių ir kvapiųjų medžiagų.

Charakteristikos

Tūris mililitrais 150

880613361374

Nauja

Ingredientai

Water, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Extract 30%, Potassium Laureth Phosphate, Potassium Cocoyl Glycinate, Sodium Cocoyl Alanate, PEG-90 Diisostearate, Cocamidopropyl Betaine, Butylene Glycol, Citric Acid, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, 1,2-Hexanediol, Glycerin, Ethyl Hexanediol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Hydroxypropyl Methylcellulose, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Lavender (Lavender) Oil, Polyglyceryl-10 Oleate, Hydrogenated Lecithin, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Essential Oil, Propylene Glycol, Trehalose, Morus Alba Root Bark Extract, Spirodella Multiorbita Extract, Hippophae Rhamnoides Extract, Centella Asiatica Extract, Salix Nigra (Willow) Bark Extract, Adansonia Sibirica Leaf Extract palmate, witch hazel water.

Produkto naudojimas

Kaip naudoti: Nedidelį kiekį gelio išspauskite ant drėgnų delnų, įpilkite šiek tiek vandens ir trinkite, kol susidarys švelnios putos. Užtepkite ant drėgnos veido odos, šiek tiek įmasažuokite sukamaisiais judesiais ir nuplaukite šiltu vandeniu.

Atsiliepimai Atsiliepimai (0)

Remiantis 0 atsiliepimai - 0 1 2 3 4 0/5
Filtruoti:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Close