Nemokamas pristatymas visoje Lietuvoje per 1-2 d.d.

Nauja Padidinti

DR. CEURACLE Pro-Balance Night Enzyme Wash, 50g

0 1 2 3 4
5/5 - 0 atsiliepimai

Reitingavimas
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0
Pridėti Atsiliepimai

DRC13825

Dr. Ceuracle

Miltelių pagrindo prausiklis su aktyvinta anglimi ir probiotikais, šveičia ir giliai valo odą, pašalindami negyvas odos ląsteles ir nešvarumus, idealiai tinka vakaro rutinoje

Daugiau

Šiuo metu prekės neturime

35,90 € su PVM



Aprašymas

Evening Enzyme Powder with Probiotics Dr.Ceuracle enziminis šveičiamasis prausiklis vakarui su probiotikais

Valomieji fermentiniai milteliai, kurių pagrindą sudaro aktyvintos anglies ir probiotikų kompleksas, veiksmingai pašalina negyvas ląsteles ir nešvarumus, giliai valo ir šveičia odą.

Dr. Ceuracle Pro-Balance Night Enzyme Wash užtikrina giluminį odos valymą vakare. Enziminiai milteliai su aktyvinta anglimi nušveičia negyvas ląsteles, tirpdo inkštirus ir uždarus komedonus, skatina aktyvų odos atsinaujinimą ir regeneraciją.

Dėl sudėtyje esančių probiotikų produktas palaiko normalią odos mikroflorą, atkuria apsauginį odos sluoksnį ir apsaugo nuo agresyvaus išorinių dirgiklių poveikio. Fermentų miltelių sudėtyje yra apelsinų, mandarinų, verbenos aliejų, kurie skatina odos lygumą ir elastingumą, tonizuoja ir suvienodina odos atspalvį.

Enziminio prausiklio veiklieji ingredientai:

  • Aktyvinta anglis - pašalina nešvarumus ir riebalus, gaivina odą, ypač riebią ir į aknę linkusią odą.
  • Aminorūgštys - valo odą nuo inkštirų ir komedonų, sutraukia poras.
  • Unikalus 5 rūšių probiotikų kompleksas - stiprina natūralią odos barjerinę funkciją, dezinfekuoja odą, malšina uždegimą ir niežulį.
  • Kefyro grybų fermentas (unikalus pieno rūgšties bakterijų ir pieno mielių derinys) - slopina kenksmingų mikroorganizmų, sukeliančių uždegimą, augimą.
  • Alantoinas - turi raminamųjų, drėkinamųjų ir gydomųjų savybių.

Tinka visų tipų odai, ypač probleminei ir riebiai.

Charakteristikos

Tūris mililitrais 50

880613361382

Nauja

Ingredientai

Zea Mays (Corn) Starch, Sodium Cocoyl Isethionate, Sodium Lauroyl Glutamate, Sodium Palmitate, Diglycerin, Ulmus Davidiana Root Extract, Amaranthus Caudatus Seed Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Oil, Citrus Nobilis (Mandarin Orange) Peel Oil, Litsea Cubeba Fruit Oil, Citric Acid, Charcoal Powder, Allantoin, Water, Butylene Glycol, Protease, Lactobacillus Ferment, Lactobacillus Ferment Lysate, Lactococcus Ferment Lysate, Bifida Ferment Filtrate, Bifida Ferment Lysate, Tropolone, Saccharomyces Ferment Filtrate, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol , Limonene

Produkto naudojimas

Kaip naudoti: Reikiamą kiekį fermentinio šveitiklio užtepkite ant delno, sumaišykite su vandeniu, kol susidarys minkštos putos.Švelniai įmasažuokite į veidą ir palikite priemonę 1-2 minutes, likusią dalį nuplaukite šiltu vandeniu.Norėdami kruopščiau nuvalyti veidą, galite sumaišyti fermentinį šveitiklį su „Pro Balance“ probiotinėmis valomosiomis putomis, vietoje vandens.Fermentinis šveitiklis tinka naudoti kasdien.Jį galima naudoti galvos odai ir kūnui valyti, pridėjus į šampūną ar dušo želė.

Atsiliepimai Atsiliepimai (0)

Remiantis 0 atsiliepimai - 0 1 2 3 4 0/5
Filtruoti:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Close