Nemokamas pristatymas visoje Lietuvoje per 1-2 d.d.

Nauja Padidinti

DR. CEURACLE Pro-Balance Morning Enzyme Wash, 50g

0 1 2 3 4
5/5 - 0 atsiliepimai

Reitingavimas
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0
Pridėti Atsiliepimai

DRC13818

Dr. Ceuracle

Švelniai rūgštinis, fermentų miltelių pagrindo veido prausiklis, pašalina riebalų perteklių, išlygina ir apsaugo odą, su probiotikais. Idealiai tinka naudoti ryto rutinoje

Daugiau

Šiuo metu prekės neturime

35,90 € su PVM



Aprašymas

Morning Enzyme Powder with Probiotics Dr.Ceuracle enziminis prausiklis su probiotikais

Švelniai rūgštinis valiklis su švelniais enziminiais milteliais pašalina riebalų perteklių ir palieka veido odą lygią bei sveiką, nedirgindamas odos.

Aminorūgščių fermentų milteliai su kukurūzų krakmolu ir salyklo cukrumi švelniai ir rūpestingai valo odą, pašalindami miego metu susidariusį riebalų perteklių.

Smulkiagrūdė ir švelni produkto tekstūra idealiai tinka rytinei rutinai ir sukuria idealų pagrindą vėlesniems produktams tepti.

Dėl sudėtyje esančių probiotikų produktas palaiko normalią odos mikroflorą, atkuria apsauginį odos sluoksnį ir apsaugo nuo agresyvaus išorinių dirgiklių poveikio.

Dr.Ceuracle Pro-Balance Morning Enzyme Wash veikliosios medžiagos:

  • Maltozė yra veiksminga drėkinamoji priemonė, suteikia odai švelnumo ir sveiką atspalvį.
  • Kukurūzų krakmolas turi aminorūgščių fermentų, kurie švelniai pašalina negyvas odos ląsteles ir riebalus.
  • Unikalus 5 rūšių probiotikų kompleksas stiprina natūralią odos barjerinę funkciją, dezinfekuoja odą, malšina uždegimą ir niežulį.
  • Kefyro grybelio fermentas (unikalus pieno rūgšties bakterijų ir pieno mielių derinys) - slopina kenksmingų mikroorganizmų, sukeliančių uždegimą, augimą.
  • Apelsinų, mandarinų ir litsea cubeb aliejus lygina odą, palaiko jos elastingumą, tonizuoja ir išlygina odos spalvą.

Tinka visiems odos tipams, įskaitant probleminę ir jautrią odą. 

Charakteristikos

Tūris mililitrais 50

880613361381

Nauja

Ingredientai

Maltose, Zea Mays (Corn) Starch, Sodium Cocoyl Glycinate, Sodium Lauroyl Glutamate, Sodium Myristoyl Glutamate, Microcrystalline Cellulose, Silica, Ulmus Davidiana Root Extract, Amaranthus Caudatus Seed Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Oil, Citrus Nobilis (Mandarin Orange) Peel Oil, Litsea Cubeba Fruit Oil, Citric Acid, Dipotassium Glycyrrhizate, Allantoin, Water, Butylene Glycol, Protease, Lactobacillus Ferment, Lactobacillus Ferment Lysate, Lactococcus Ferment Lysate, Bifida Ferment Filtrate, Bifida Ferment Lysate, Tropolone, Saccharomyces Ferment Filtrate, 1, 2-Hexanediol, Caprylyl Glycol

Produkto naudojimas

Kaip naudoti: Prieš naudodami gerai suplakite buteliuką, tada atsargiai supilkite nedidelį kiekį miltelių į drėgnus delnus, palaipsniui įpilkite vandens ir trinkite, kol susidarys putos. Intensyvesniam šveitimui naudokite mažiau vandens, o švelniam ir subtiliam valymui - daugiau vandens. Užtepkite putų ant drėgnos veido odos, masažuokite apie 1 minutę ir nuplaukite šiltu vandeniu. Galite palikti ant veido 1-2 minutes, kad valymas būtų gilesnis. Rekomenduojame naudoti 2-3 kartus per savaitę kaip priedą prie reguliaraus valymo Dr.Ceuracle kreminėmis putomis ir geliais. Galima naudoti galvos odai ir kūnui valyti, pridėjus prausiklio į šampūną ar dušo želė.

Atsiliepimai Atsiliepimai (0)

Remiantis 0 atsiliepimai - 0 1 2 3 4 0/5
Filtruoti:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Close