Nemokamas pristatymas visoje Lietuvoje per 1-2 d.d.

Nauja Padidinti

Deoproce Snail Recovery Cream, 100g

0 1 2 3 4
5/5 - 0 atsiliepimai

Reitingavimas
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0
Pridėti Atsiliepimai

DE01158A

DEOPROCE

Atkuriantis veido kremas su sraigių sekreto filtratu

Daugiau

23,90 € su PVM



Aprašymas

Kremas puikiai tinka turint strazdanas, smulkias raukšleles ir sausą odą.

Šis kremas drėkina, maitina ir atgaivina odą, suteikdamas jai skaistumo ir gaivumo. Jo unikali formulė, praturtinta natūraliais komponentais, padeda išlyginti odos tekstūrą, sumažina raukšleles ir suteikia jai lygumo bei švelnumo pojūtį. 

PAGRINDINĖS SAVYBĖS

- Sraigių ir Dioscorea japonica šaknų ekstraktas

Didelis mucinų kiekis, kuris yra sraigių sekreto filtrate ir Dioscorea japonica šaknų ekstrakte suteikia sausai odai gaivumo jausmą.

Mucinai - klampus skystis, kuris išgaunamas iš sraigių.

- 3-in-1

Naudodami šį kremą patirsite odos drėkinimą, skaistinimą ir elastingumą vienu metu.

Drėkinimas yra ypač svarbus. Sraigių ir Dioscorea japonica šaknų ekstraktas padeda išlaikyti odos drėgmę, stiprindami drėgmę sulaikančių komponentų veikimą. 

Vienas iš pagrindinių skaistinančių ingredientų yra niacinamidas. Niacinamidas gali padėti sumažinti odos hiperpigmentaciją, tokią kaip amžiaus dėmės, saulės dėmės ir strazdanos, skatindamas odos ląstelių atsinaujinimą ir slopindamas melanino gamybą.

Adenozinas prisideda prie kolageno ir elastino sintezės. Šie baltymai yra esminiai odos elastingumui užtikrinti, todėl adenozinas padeda išlaikyti odą tvirtesnę ir elastingesnę.

- Tekstūra

Sodri ir klampi kremo formulė švelniai tepa ir įsigeria į odą. Oda tampa pridrėkinta be jokio lipnumo jausmo. Kremas užlaiko drėgmę odos viduje ir apsaugo ją nuo aplinkos veiksnių, suformuojant drėgmės sluoksnį ant odos paviršiaus.

PATARIMAS

Kremą galima naudoti ir kaip naktinę kaukę. Jei jūsų oda yra labai išsausėjusi, prieš miegą patepkite veidą dideliu kiekiu drėkinamojo kremo Deoproce Snail Recovery Cream.

 

Charakteristikos

Tūris mililitrais 100

880924076065

Nauja

Ingredientai

WATER, SNAIL SECRETION FILTRATE(12 %), PROPANEDIOL, GLYCERIN, CAPRYLIC/CAPRIC TRI- GLYCERIDE, BUTYLENE GLYCOL, NIACINAMIDE, MICROCRYSTALLINE WAX, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, CYCLOPENTASILOXANE, GLYCERYL STEARATE, CYCLOHEXASILOXANE, BETAINE, POLYSORBATE 60, BEESWAX, ISOPROPYL MYRISTATE, BETA-GLUCAN, HYDROLYZED CORN STARCH, SUCROSE, DIOSCOREA JAPONICA ROOT EXTRACT, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, GLYCYRRHIZA GLABRA (LICORICE) ROOT EXTRACT, PORTULACA OLERACEA EXTRACT, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT, OLEA EUROPAEA (OLIVE) LEAF EXTRACT, NELUMBO NUCIFERA FLOWER EXTRACT, SODIUM HY- ALURONATE, ADENOSINE, PEG-100 STEARATE, CETEARYL ALCOHOL, STEARIC ACID, SODIUM POLYACRYLATE, SORBITAN STEARATE, 1,2-HEXANEDIOL, PENTYLENE GLYCOL, CAPRYLYL GLYCOL, DIMETHICONE, CARBOMER, TRIETHANOLAMINE, BENZOPHENONE-5, PHENOXYETHANOL, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, ETHYL- HEXYLGLYCERIN, DISODIUM EDTA, FRAGRANCE, CI 19140

Produkto naudojimas

Naudojimas: paskutiniajame odos priežiūros etape užtepkite reikiamą kiekį kremo ant veido ir kaklo. Švelniai patapšnokite, kad įsigertų.

Atsiliepimai Atsiliepimai (0)

Remiantis 0 atsiliepimai - 0 1 2 3 4 0/5
Filtruoti:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Prekę turime:
  • Vilnius

    • V. PIETARIO 8, 

      Patogi vieta Naujamiestyje su vieta automobilio pastatymui. PARDUOTUVĖ/ Mokymo centras / Ofisas

    • OZO G. 18, 

      PPC OZAS

    • UPĖS G. 9, 


    • GEDIMINO PR. 9, 


    • Viršuliškių g. 40, 

      PC MADA

  • Kaunas

    • SAVANORIŲ PR. 346, 

      PC SAVAS

    • Islandijos pl. 32, Kaunas, 

      PLC Mega

  • Klaipėda

    • H. Manto g. 21, Klaipėda, 

      Mega Plaza

  • Šiauliai

    • TILŽĖS G. 109, 

      PC Saulės Miestas

  • Naujoji Akmenė

    • J. Janonio g. 14, 

      Centrinis sandėlis

Close