Nemokamas pristatymas visoje Lietuvoje per 1-2 d.d.

Nauja Padidinti

DR. CEURACLE Tea Tree Purifine Cream, 50g

0 1 2 3 4
5/5 - 0 atsiliepimai

Reitingavimas
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0
Pridėti Atsiliepimai

DRC13702

Dr. Ceuracle

Lengvas kremas-gelis su 85 % arbatmedžio ekstraktu atkuria odos pusiausvyrą, ramina jautrią odą ir suteikia ilgalaikį drėkinimą bei švelnumą

Daugiau

Šiuo metu prekės neturime

44,90 € su PVM



Aprašymas

Cream with tea tree extract Dr. Ceuracle kremas su arbatmedžio ekstraktu

Lengvas drėkinamasis kremas-gelis, kurio sudėtyje yra 85 % arbatmedžio lapų ekstrakto ir veiksmingų drėkiklių kompleksas, akimirksniu atkuria optimalią odos hidrolipidų pusiausvyrą, ramina jautrią ir probleminę odą, suteikia ilgalaikį drėkinimą ir palaiko lygią odą.

Kremo formulės pagrindą sudaro saugių minkštiklių, mažos molekulinės masės drėkiklių, emolientų ir bioaktyvių augalų ekstraktų derinys, pasižymintis kompleksiniu poveikiu: ramina, mažina čdehidrataciją, didina odos elastingumą ir stangrumą.

Sudėtyje esantis arbatmedžio lapų ekstraktas, jo intensyvios raminamosios savybės ypač patiks tiems, kurių oda reaktyvi, taip pat tiems, kurie kovoja su uždegimais.

Betainas, natūralus osmolitas, atsakingas už hidratacijos gerinimą, kuris, praradus epidermio vandenį, padidina osmosinį slėgį ląstelėse, taip suaktyvindamas drėgmės srautą atgal į dehidratuotas vietas.

Dr.Ceuracle kremo su arbatmedžio ekstraktu veikliosios medžiagos:

  • Arbatmedžio lapų ekstraktas, kurio koncentracija 85 %, ramina sudirgimus, mažina jautrumą, veikia antibakteriškai.
  • Glicerinas - didina odos drėgmę, kompensuoja vandens praradimą dėl pažeistos barjero funkcijos ir kartu padeda fiziologiškai atkurti barjerą.
  • Betainas - reguliuoja vandens balansą , didina elastingumą, mažina transepiderminį vandens netekimą.
  • Pantenolis (provitaminas B5) - mažina niežulį, paraudimą, stabilizuoja odos barjerinę funkciją, spartina regeneraciją.
  • Levandų ir arbatmedžio eteriniai aliejai pasižymi antimikrobiniu poveikiu ir reguliuoja riebalinių liaukų veiklą.

Kremas-gelis yra lengvai įsigeriančios tekstūros, nepalieka lipnumo ir riebumo, suteikia odai sveiko švytėjimo. Tinka naudoti kasdien. Rekomenduojamas visų tipų odai, ypač jautriai, mišriai ir riebiai.

Be parabenų, dirbtinių dažiklių ir kvapiųjų medžiagų.

Charakteristikos

Tūris mililitrais 50

880613361370

Nauja

Ingredientai

Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Extract 85%, Butylene Glycol, Glycerin, Glyceryl Stearate, 1,2-Hexanediol, Cyclopentasiloxane, Caprylic/Capric Triglyceride, Ethylhexyl Stearate, Cetyl Ethylhexanoate, Betaine, Ethyl Hexanediol, Sodium Polyacrylate, PEG-100 Stearate, Cetearyl Glucoside, Cetearyl Alcohol (a thickener/emulsifier of plant origin), Palmitic Acid, Stearic Acid, Polyacrylate-13, Xanthan Gum, Panthenol, Ethylhexylglycerin, Polyisobutene, Potassium Hydroxide, Lavender (Lavender) Essential Oil, Water, Polysorbate-20, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Oil, Sorbitan isostearate, myristic acid, sea buckthorn extract, thyme flower and leaf extract, buddleia davidii extract, centella asiatica extract, witch hazel water.

Produkto naudojimas

Kaip naudoti: Paskutiniame odos priežiūros procedūros etape nedidelį kiekį kremo tolygiai paskirstykite ant veido ir kaklo lengvais masažiniais judesiais. Kad pasiektumėte maksimalių rezultatų, rekomenduojama kremą naudoti du kartus per dieną (ryte ir vakare) kartu su kitais Dr. Ceuracle produktais su arbatmedžio ekstraktu.

Atsiliepimai Atsiliepimai (0)

Remiantis 0 atsiliepimai - 0 1 2 3 4 0/5
Filtruoti:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Close