Nemokamas pristatymas visoje Lietuvoje per 1-2 d.d.

Nauja Padidinti

DR. CEURACLE Royal Vita Propolis 33 Cream, 50ml

0 1 2 3 4
5/5 - 0 atsiliepimai

Reitingavimas
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0
Pridėti Atsiliepimai

DRC13832

Dr. Ceuracle

Kremas su 33,5 % propoliu giliai maitina ir atgaivina pavargusią odą, suteikia spindesio ir atnaujina veikliųjų ekstraktų, vitaminų ir antioksidantų dėka

Daugiau

Šiuo metu prekės neturime

44,90 € su PVM



Aprašymas

Cream with propolis extract Dr.Ceuracle kremas su propolio ekstraktu

Sodrus kremas su 33,5 % propolio atgaivina pavargusią odą, giliai maitina, minkština, suteikia sveiką išvaizdą ir natūralų spindesį. Intensyvų atkuriamąjį kremo poveikį užtikrina subalansuotas biologiškai aktyvių ekstraktų, vitaminų, antioksidantų, augalinių aliejų ir drėkiklių kompleksas, kuris palaiko odos atsinaujinimą, stiprina struktūrinius tarpląstelinio matrikso komponentus ir yra atsparus oksidaciniam stresui.

Kremo sudėtyje yra propolio ekstrakto ir bičių pienelio - natūralių daugiafunkcinių ingredientų, padedančių išsaugoti natūralų odos grožį. Dėl unikalaus vitaminų, mineralų, aminorūgščių ir riebalų rūgščių rinkinio jie ramina, maitina, taip pat kovoja su priešlaikinio senėjimo požymiais, tokiais kaip šerpetojimas, papilkėjimas, smulkios raukšlelės. Šaltalankio vaisių ekstraktas, kuris yra turtingas palmitoleino rūgšties (omega-7) šaltinis, įeinantis į odos lipidų sudėtį, papildo raginio sluoksnio riebalų rūgščių trūkumą ir padeda išlaikyti odos elastingumą bei lygų atspalvį.

Propolio kremo veikliosios medžiagos: 

  • Propolio ekstraktas - suaktyvina kolageno ir elastino gamybą, ramina sudirgimus, turi gydomąjį poveikį.
  • Bičių pienelis - padidina odos drėgmės lygį, reguliuoja riebalinių liaukų sekreciją.
  • Šaltalankių ekstraktas - atkuria pažeistą odos barjerą, stiprina regeneraciją, neutralizuoja žalingą laisvųjų radikalų poveikį.
  • Mažos molekulinės masės hialurono rūgštis - prasiskverbia į vidurinius ir giliuosius odos sluoksnius, atkuria optimalų drėgmės lygį.
  • Beta gliukanas - mažina vandens netekimą, stiprina natūralią odos barjerinę funkciją.
  • Fruktooligosacharidai - pasižymi prebiotiniu poveikiu, slopina patogeninės mikrofloros augimą ir palaiko sveiką odos mikrobiomo pusiausvyrą.

Kremas yra sodrios, kreminės tekstūros ir subtilaus natūralaus aromato, tinkamas naudoti dieninei ir vakarinei priežiūrai. Rekomenduojamas sausai, normaliai ir mišriai odai, ypač pavargusiai ir brandžiai odai.

Sudėtyje nėra parabenų, dirbtinių dažiklių ir kvapiųjų medžiagų.

Charakteristikos

Tūris mililitrais 50

880613361383

Nauja

Ingredientai

Propolis Extract (33.5%), Water, Butylene Glycol, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract (5%), Vegetable Oil, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Niacinamide (2%), 1,2-Hexanediol, Ammonium Acryloyldimethyl Taurate/Vinyl Pyrrolidone Copolymer, Camellia Japonica Seed Oil, Ethyl Ascorbyl Ether (2%), Laminaria Japonica Extract, Eclipta Leaf Extract, Centella Asiatica Extract, Fig Extract, Philodendron Amurense Bark Extract, Royal Jelly Extract (0.1%), Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Acmella Sativa (Acmella) Extract, Portulaca Oleracea Extract, Rosemary Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Theobroma Cacao Seed Extract, Lupinus Alba Seed Extract, Orange Essential Oil, Rosa Centifolia Flower Water, Hyaluronate Sodium, hydrogenated lecithin, mandarin orange essential oil, helianthus annuus (sunflower) seed oil, lyceum cubeba fruit oil, stearoyl glutamate, adenosine, fructooligosaccharides, beta-glucan, hydrolyzed hyaluronic acid, dextrin, ceramide NP, tocopherol, hydroxyacetophenone, ethylhexylglycerin. Products of this series

Produkto naudojimas

Kaip naudoti: Baigiamajame odos priežiūros etape nedidelį kiekį kremo tolygiai paskirstykite ant veido ir kaklo lengvais masažuojamaisiais judesiais. Siekiant maksimalių rezultatų, rekomenduojama kremą naudoti du kartus per dieną (ryte ir vakare) kartu su Dr. Ceuracle serumu su propolio ekstraktu.

Atsiliepimai Atsiliepimai (0)

Remiantis 0 atsiliepimai - 0 1 2 3 4 0/5
Filtruoti:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Close