Nemokamas pristatymas visoje Lietuvoje per 1-2 d.d.

Nauja Padidinti

Vita Propolis Cream, 50ml

0 1 2 3 4
5/5 - 0 atsiliepimai

Reitingavimas
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0
Pridėti Atsiliepimai

XYC26553

XYCOS

Kremas su propoliu, skaistinantis ir maitinatis odą

Daugiau

Šiuo metu prekės neturime

21,90 € su PVM



Aprašymas

Šis kremas yra puiki priemonė, skirta odos atgaivinimui ir skaistinimui. Jis padeda kovoti su įvairiomis odos problemomis, tokiomis kaip tamsios dėmės, sausumas, papilkėjusi ir netolygi oda.

Odos problemos, kurias padės išspręsti šis kremas:

- Tamsios dėmės

Kremo sudėtyje esantys vitaminai A, B, C ir E prisideda prie odos tonuso suvienodinimo ir šviesinimo, mažindami tamsių dėmių matomumą. Vitaminas C, ypač, yra žinomas dėl savo gebėjimo slopinti melanino gamybą, todėl tai puiki priemonė kovojant su hiperpigmentacija.

- Sausumas

Vitaminai B ir C kartu su propoliu veikia kaip drėkinantis kompleksas, dėl kurio oda gauna reikiamą drėgmę. Propolis ne tik drėkina, bet ir apsaugo odą nuo išsausėjimo, užkertant kelią dehidratacijai.

- Papilkėjusi oda

Šis kremas padeda subalansuoti odos riebalų gamybą, suteikdamas jai matiškesnę išvaizdą. Citrinų balzamas, žinomas savo odos tekstūrą lyginančiomis savybėmis, padeda išlyginti odos tekstūrą ir sumažinti blizgėjimą.

- Netolygi oda

Naudojant šį kremą, oda tampa glotnesnė ir švelnesnė. Vitamino C ir citrinų balzamo derinys skatina odos ląstelių regeneraciją, taip mažinant šiurkštumą ir išlygindamas odos paviršių.

Pagrindiniai ingredientai

- Vitaminas A

Šis vitaminas mažina hiperpigmentaciją ir tamsių dėmių matomumą. Dėl savo gebėjimo kovoti su odos nelygumais, vitaminas A padeda palaikyti šviesesnę, labiau spindinčią odą.

- Vitaminas B

Šis vitaminas yra būtinas norint palaikyti odos drėgmę ir elastingumą. Jis padeda mažinti raudonį ir odos sudirgimus bei gerina odos bendrą išvaizdą.

- Vitaminas C

Kaip galingas antioksidantas, vitaminas C ne tik kovoja su laisvaisiais radikalais, bet ir stangrina odą, skatina kolageno gamybą. Jo šviesinančios savybės padeda pašalinti tamsias dėmes ir suteikia odai švytėjimo.

- Vitaminas E

Vitaminas E padeda išlaikyti drėgmę odoje. Tai ypač svarbu siekiant išvengti odos sausumo ir raukšlių susidarymo.

- Propolis

Šis natūralus produktas, išgautas iš bičių yra žinomas dėl savo antibakterinių ir priešuždegiminių savybių. Jis ne tik drėkina odą ir skatina jos gijimą, bet ir apsaugo ją nuo aplinkos veiksnių.

- Citrinų balzamas

Šis ingredientas pasižymi gaivinančiomis ir raminančiomis savybėmis. Citrinų balzamas ne tik suteikia malonų aromatą, bet ir padeda atkurti odos elastingumą bei sumažinti odos paraudimą.

Charakteristikos

Tūris mililitrais 50

880908082655

Nauja

Ingredientai

Water(Aqua), Butrylne Glycol, Squalane, Cetyl Ethylhexanoate, Caprylic/Capric Triglyceride, Isohexadecane, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Sorbitan Stearate, Niacinamide, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Palmitic Acid, Stearyl Alcohol, Mangifera Indica (Mango) Seed Butter, Aqua(Desalted Deep Seawater), Galactomyces Ferment Filtrate, Cetyl Alcohol, Stearic Acid, Arginine, Betain, Sucrose Cocoate, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Carbomer, Sodium Hyaluronate, Myristic Acid, Camellia Sinensis Callus Culture Extract, Betula Platyphylla Japonica Juice, Glycoproteins, Leontopodium Alpinum Extract, Ascorbic Acid, Caprylyl Glycol, Propolis Extract, Melissa Ofcinalis Leaf Extract, Honey, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Tropolone

Produkto naudojimas

Ant sausos, švarios odos užtepkite nedidelį kiekį kremo. Leiskite kremui įsigerti.

Atsiliepimai Atsiliepimai (0)

Remiantis 0 atsiliepimai - 0 1 2 3 4 0/5
Filtruoti:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Close