Nemokamas pristatymas visoje Lietuvoje per 1-2 d.d.

Nauja Padidinti

DR. CEURACLE Royal Vita Propolis 33 Capsule Eye Cream, 20ml

0 1 2 3 4
5/5 - 0 atsiliepimai

Reitingavimas
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0
Pridėti Atsiliepimai

DRC15225

Dr. Ceuracle

Akių kremas su propoliu ir kolagenu padidina odos elastingumą, atkuria tekstūrą ir skatina atsinaujinimą

Daugiau

Šiuo metu prekės neturime

39,00 € su PVM



Aprašymas

Eye Cream with Propolis Extract Dr.Ceuracle paakių kremas su propolio ekstraktu

Po akimis esanti odos sritis yra jautriausia, veikiama oro sąlygų, drėgmės, temperatūros pokyčių, aplinkos taršos ir saulės spindulių.

Dėl propolio ir kolageno derinio „Dr.Ceuracle Royal Vita Propolis 33" paakių kreme oda tampa elastingesnė ir stangresnė, atkuriamas odos vientisumas, išlyginamas reljefas ir pagreitinamas atsinaujinimo procesas.

Dr.Ceuracle Royal Vita Propolis 33 Capsule Eye Cream kremo odai aplink akis unikalumas slypi ne tik sudėtyje, bet ir kolageno kapsulių Vita technologijoje.

Vita kolageno kapsulės sudėtyje yra hidrolizuoto kolageno, askorbilo tetraisopalmitato ir askorbilo palmitato, kurie lengvai prasiskverbia į odą ir pasižymi ryškiu jauninamuoju poveikiu.

Žmogaus odos klinikinių tyrimų centre buvo atlikti klinikiniai tyrimai, kurie parodė, kad naudojant kremą ženkliai pagerėjo odos aplink akis būklė, sumažėjo raukšlių intensyvumas ir pigmentacija.

Dr.Ceuracle eye cream paakių kremo aktyvieji ingredientai:

  • 33,5 proc. propolio ekstrakto turi daug mineralų, aminorūgščių, mažina paraudimą, spartina natūralų ląstelių atsinaujinimo ciklą. Propolio ekstraktas renkamas Australijoje iš natūralių kraštovaizdžių, įtrauktų į UNESCO pasaulio paveldo sąrašą;
  • Tokoferolis (vitaminas E) - apsaugo produktą nuo oksidacijos, minkština odą ir saugo lipidų pusiausvyrą;
  • Itin stabilios formos vitaminas C - užtikrina antioksidacinę apsaugą, mažina neigiamą ultravioletinių spindulių poveikį odai, skaistina, mažina pigmentaciją ir jaunina odą;
  • Kolagenas - atlieka drėkinimo ir odos apsaugos nuo neigiamo išorinių veiksnių ir laisvųjų radikalų poveikio funkciją, pasižymi jauninamuoju ir drėkinamuoju poveikiu, atkuria veido odos minkštumą ir elastingumą;
  • Niacinamidas ir adenozinas - padeda palaikyti odos elastingumą skatindami kolageno ir elastino gamybą, neleidžia prarasti drėgmės, drėkina odą ir šviesina pigmentaciją.

Švelnios ir lengvos tekstūros Dr.Ceuracle paakių kremas su kolagenu greitai tirpsta ant odos, nepalikdamas lipnumo ir sunkumo pojūčio.

Tinka visų tipų odai, ypač dehidratuotai, turinčiai tamsius ratilus po akimis;
pavargusiai ir papilkėjusiai odai, praradusiai stangrumą ir elastingumą;
ieškantiems lengvos tekstūros paakių kremo.

Charakteristikos

Tūris mililitrais 20

880613361522

Nauja

Ingredientai

Water, propolis extract, butylene glycol, caprylic/capric triglyceride, dicaprylic carbonate, 1,2-hexanediol, niacinamide, polyglyceryl-3 methylglucose distearate, royal jelly extract, vitamin tree fruit extract, mud mushroom extract, cordyceps extract, reishi mushroom extract, frogfish extract, carrot extract, orange oil, Philippine orange peel oil, sodium hyaluronate, lye seed oil, sunflower seed oil, carrot seed oil, Glyceryl Glucoside, Panthenol, Acrylate/C10-30 Alkyl Acrylate Cross Polymer, Sodium Acrylate/Sodium Acrylyl Dimethyl Taurate Polymer, Hydrolyzed Collagen, Polyisobutene, Sodium Carbomer, Glycerin, Allantoin, Adenosine, Glucose, Sorbitan Oleate, Caprylyl/Capryl Glucoside, Tocopherol, Silica, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Beta-Carotene, Ascorbyl Palmitate, Hydroxyacetophenone, Ethylhexyl Glycerin, Limonene, Citral

Produkto naudojimas

Kaip naudoti: Patepkite kremu sritį aplink akis. Masažuokite aplikatoriumi, kol kremas visiškai įsigers. Prieš akių kremą rekomenduojama naudoti serumą su propoliu. Tada tęskite priežiūrą fiksuodami jį kremu su propolio ekstraktu.Kad poveikis būtų geriausias, aplikatorių laikykite šaldytuve. Patį kremą laikykite sandariai uždarytoje tūbelėje, atokiau nuo tiesioginių saulės spindulių ir vietų, kuriose yra didelė drėgmė. Aplikatoriumi galite masažuoti sritį aplink akis, veidą ir kaklą. Stipriai nespauskite prietaisu odos, kad jos nepažeistumėte. Pirmiausia judinkite masažuoklį nuo smakro iki ausų ir nuo apatinės lūpos atgal iki ausų. Tada judinkite masažuoklį nuo lūpų iki ausies vidurio ir nuo kaktos iki smilkinių.

Atsiliepimai Atsiliepimai (0)

Remiantis 0 atsiliepimai - 0 1 2 3 4 0/5
Filtruoti:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Close