Nemokamas pristatymas visoje Lietuvoje per 1-2 d.d.

Nauja Padidinti

DR. CEURACLE Ganghwa Rice Granule Pack, 115g

0 1 2 3 4
5/5 - 0 atsiliepimai

Reitingavimas
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0
Pridėti Atsiliepimai

DRC14747

Dr. Ceuracle

Veido kaukė, kuri suaktyvina ląstelių regeneraciją, lygina tekstūrą, mažina hiperpigmentaciją, skaistina ir lygina veido spalvą

Daugiau

Šiuo metu prekės neturime

33,90 € su PVM



Aprašymas

Dr.Ceuracle Moisturizing Face Mask with Rice Extract drėkinanti veido kaukė su ryžių ekstraktu

„Dr.Ceuracle Ganghwa Rice Granule Pack“ kaukė suaktyvina ląstelių regeneraciją ir išlygina odos tekstūrą, pašalina pigmentaciją ir pilkumą, akivaizdžiai atgaivina ir pagerina veido spalvą.

Lipni kreminė tekstūra su granulėmis maloniai nusėda ant veido,  nesausindama odos ir be tempimo jausmo.

Kaukės sudėtyje yra ryžių ir ceros komplekso , kurio pagrindinė sudedamoji dalis yra ryžių ekstraktas (30 %), surinktas ekologiškai švarioje Ganghvado saloje. Ryžių ekstraktas prieš naudojimą 50 valandų fermentuojamas, kad produktas būtų kokybiškesnis ir geriau įsiskverbtų į odą. Komplekso sudėtyje yra keramidų, kurie sulaiko drėgmę odos viduje.
Netekus keramidų ir esant jų trūkumui, oda tampa sausa ir linkusi į sudirginimą, sutrinka odos apsauginės funkcijos, atsiranda alerginių reakcijų, jautrumas ir pleiskanojimas. Palaipsniui keramidų odoje lieka vis mažiau ir mažiau. Iki 60 metų žmogaus oda tampa apie 30% plonesnė.

Tinka papilkėjusiai, dehidratuotai odai su paburkimo ir nuovargio požymiais.

Sudėtyje esančios veikliosios medžiagos:

  • Ryžių ekstraktas - drėkina ir minkština odą, gerina jos būklę, padeda pagerinti odos atpsalvį, šalina ryškią pigmentaciją ir pilkumą, akivaizdžiai atgaivina ir pagerina veido spalvą.

  • Bambuko stiebo milteliai ir avižų ekstraktas su dideliu beta gliukano kiekiu atkuria odos elastingumą, sulaiko drėgmę epidermyje ir išlygina bendrą odos tekstūrą.

  • Ryžių milteliai pasižymi priešuždegiminiu ir drėgmę sulaikančiu poveikiu, malšina uždegimą ir suteikia odai švelnumo.

     

  • Keramidai - prasiskverbia į hidrolipidinį epidermio sluoksnį ir atkuria apsauginio odos barjero vientisumą.

     

  • C, A, E, B grupės vitaminų kompleksas - pasižymi skaistinamuoju ir jauninamuoju poveikiu.

Charakteristikos

Tūris mililitrais 115

880613361474

Nauja

Ingredientai

Oryza Sativa (Rice) Powder (30%), Glycerin, Water, Zea Mays (Corn) Starch, Bambusa Arundinacea Stem Powder, 1,2-Hexanediol, Boron Nitride, Oryza Sativa (Rice) Powder (2%), Solanum Tuberosum ( Potato) Pulp Extract, Betaine, Avena Sativa (Oat) Kernel Extract, Hydrogenated Lecithin, Sodium Hyaluronate, Polyacrylate-13, Tromethamine, Oryza Sativa (Rice) Hull Powder (0.4%), Hydrogenated Polyisobutene, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Xanthan Gum, Coix Lacryma-Jobi Ma-Yuen Seed Powder, Polyglyceryl-10 Laurate, Ethylhexyl Palmitate, Sorbitan Isostearate, Caprylic/Capric Triglyceride, Ceramide Np, Phytosteryl/Octyldodecyl Lauroyl Glutamate, Fragrance, Ethylhexylglycerin

Produkto naudojimas

Kaip naudoti: Užtepkite kaukę ant nuvalytos odos, vengdami srities aplink akis ir lūpas.Palikite 10-15 minučių, nuplaukite šiltu vandeniu.Kaukę geriausia naudoti 2-3 kartus per savaitę.

Atsiliepimai Atsiliepimai (0)

Remiantis 0 atsiliepimai - 0 1 2 3 4 0/5
Filtruoti:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Close