Nemokamas pristatymas visoje Lietuvoje per 1-2 d.d.

Nauja Padidinti

DR. CEURACLE Hyal Reyouth Lifting Mask, 30ml

0 1 2 3 4
5/5 - 0 atsiliepimai

Reitingavimas
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0
Pridėti Atsiliepimai

DRC14686

Dr. Ceuracle

Kaukė su 6 hialurono rūgštimis ir vitaminu B5 giliai drėkina, didina elastingumą ir apsaugo nuo drėgmės praradimo

Daugiau

Šiuo metu prekės neturime

23,90 € su PVM



Aprašymas

Moisturizing mask with lifting effect Dr.Ceuracle Hyal Reyouth Lifting Mask drėkinanti lakštinė kaukė su stangrinančiu "lifting" efektu.

Kaukė, kurios pagrindą sudaro 6 formų hialurono rūgšties ir pantenolio (vitamino B5) kompleksas, skirtas giliam ir ilgalaikiam dehidratuotos odos, kenčiančios nuo sausumo ir paburkimo dėl drėgmės trūkumo, drėkinimui.

Dėl sėkmingo kelių drėkinamųjų medžiagų derinio kaukė akimirksniu prisotina odą drėgmės, tonizuoja, gerina elastingumą ir stangrumą, kovoja su suglebimu.

Hialurono rūgštis, vadinama vandens rezervuaru, užtikrina giluminį drėkinimą, sulaikydama drėgmę giliai odoje, o vitaminas B5 (pantenolis) ir fruktanas sudaro stiprų barjerą, neleidžiantį prarasti drėgmės.

Veikliosios kaukės sudedamosios dalys:

  • Hialurono rūgštis, hidroksipropiltrimonio hialuronatas, hidrolizuota hialurono rūgštis, natrio acetilintas hialuronatas, natrio hialuronatas, natrio hialuronatas, askorbilo propilo hialuronatas) - pasižymi intensyviu giluminiu drėkinamuoju poveikiu.
  • Pantenolis (provitaminas B5) - natūralus drėkiklis, padeda ląstelėms ilgai išlaikyti aukštą drėgmės lygį, stabilizuoja ir stiprina odos barjerinę funkciją, saugo odą nuo laisvųjų radikalų poveikio, ramina ir minkština ją.
  • Azijinės centelės ekstraktas - atkuria pažeistą odą, stiprina jos imunitetą ir apsaugines funkcijas, aktyviai kovoja su uždegimais ir pradeda regeneracijos procesus;
  • Trehalozė (natūralus disacharidas, pasižymintis dideliu gebėjimu sulaikyti vandenį) - didina odos drėkinimą ir neleidžia jai dehidratuoti;
  • Ramunėlių ekstraktas - ramina sudirgimą, mažina paraudimą ir skatina greitą epidermio gijimą;
  • Adenozinas - padeda palaikyti odos elastingumą, skatindamas kolageno ir elastino gamybą, neleidžia prarasti drėgmės, drėkina ir skaistina odą.

Charakteristikos

Tūris mililitrais 30

880613361468

Nauja

Ingredientai

Water, Glycerin, Dipropylene Glycol, Alcohol, PEG/PPG-17/6 Copolymer, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Paeonia Suffruticosa Root Extract, Centella Asiatica Extract, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Trehalose, Panthenol, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Glyceryl Caprylate, Carbomer, Adenosine, Ethylhexylglycerin, Potassium Hydroxide, Sodium Hyaluronate, Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate, Propanediol, Hydrolyzed Collagen, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Benzyl Glycol, zed Hyaluronic Acid, Sodium Acetylated Hyaluronate, Hyaluronic Acid, Raspberry Ketone, Disodium EDTA, Fragrance, Linalool

Produkto naudojimas

Kaip naudoti: Iš anksto nuvalykite odą ir užtepkite toniko. Atidarykite pakuotę, išimkite kaukę, išskleiskite ją ir atsargiai uždėkite ant veido, kad ji gerai priglustų prie odos. Po 15-20 minučių nuimkite kaukę ir lengvai įmasažuokite likusią esenciją į veidą. Nenaudokite kaukės ilgiau nei rekomenduojama (15-20 minučių), nes kaukei džiūstant oda pradės prarasti drėgmę. Kad kaukė dar labiau atgaivintų, prieš naudodami įdėkite pakuotę su kauke į šaldytuvą. Pakuotėje likusią esenciją galite tepti ant kaklo, dekoltė ir rankų. Kad poveikis būtų maksimalus, kaukes rekomenduojama naudoti kasdien arba kas antrą dieną 10 dienų.

Atsiliepimai Atsiliepimai (0)

Remiantis 0 atsiliepimai - 0 1 2 3 4 0/5
Filtruoti:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Close