Nemokamas pristatymas visoje Lietuvoje per 1-2 d.d.

Nauja Padidinti

Cica Green Cleanser, 120ml

0 1 2 3 4
5/5 - 0 atsiliepimai

Reitingavimas
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0
Pridėti Atsiliepimai

XYC26591

XYCOS

Veido prausiklis su azijine centele probleminei odai

Daugiau

Šiuo metu prekės neturime

15,90 € su PVM



Aprašymas

Šis prausiklis yra odos priežiūros priemonė, skirta pašalinti riebalų perteklių ir suteikti odai matiškumo. Prausiklis ypač pritaikytas tiems, kurie kovoja su odos problemomis, tokiomis kaip išsiplėtusios poros, spuogai ar dėmelės. Prausiklio formulė, paremta natūraliais ingredientais, suteikia odai taip pat ir  drėkinimo bei maitinimo savybes.

Odos problemos, kurias padeda išspręsti:

- Išsiplėtusios poros

Prausiklis padeda efektyviai valyti poras ir sumažinti jų matomumą. Sudėtyje esantys ingredientai, tokie kaip azijinė centelė ir spirulina, skatina odos ląstelių regeneraciją ir padeda užkirsti kelią porų užsikimšimui.

- Spuogai

Šis prausiklis, turintis antibakterinių savybių, padeda kovoti su spuogais ir užkirsti kelią jų atsiradimui. Azijinė centelė yra žinoma dėl savo raminančių savybių, kurios sumažina uždegimus.

- Dėmelės

Reguliarus prausiklio naudojimas gali padėti suvienodinti odos tekstūrą ir sumažinti hiperpigmentaciją bei tamsių dėmelių matomumą. Spirulina, turinti antioksidantų, prisideda prie odos skaistinimo.

- Matiškumas

Šis prausiklis puikiai reguliuoja odos riebalų gamybą, todėl oda atrodo matinė ir gaivi. Avokado aliejus, žinomas dėl savo drėkinamųjų savybių, padeda išlaikyti odą elastingą.

Pagrindiniai ingredientai:

- Azijinė centelė

Šis natūralus ingredientas yra žinomas dėl savo gydomųjų savybių. Azijinė centelė skatina odos gijimą, ramina dirginimą ir mažina uždegimą. 

- Spirulina

Ši dumblių rūšis yra ypač turtinga maistingųjų medžiagų, įskaitant baltymus, vitaminus ir mineralus. Spirulina padeda detoksikuoti odą, palaiko jos drėkinimą ir gerina odos struktūrą. Jos antioksidacinės savybės padeda kovoti su priešlaikiniu senėjimu.

- Avokadas

Avokadas yra turtingas sveikųjų riebalų, vitaminų (ypač E ir K) ir antioksidantų, kurie drėkina, maitina ir stiprina odos barjerą. Jis taip pat padeda kontroliuoti riebalų išsiskyrimą, todėl oda išlieka matiškesnė.

Eve Vegan sertifikatas:

Šis sertifikatas patvirtina, kad produktas yra visiškai veganiškas ir nebuvo testuotas su gyvūnais. Šis sertifikatas užtikrina, kad visi ingredientai yra natūralūs ir atitinka veganiškus standartus.

Charakteristikos

Tūris mililitrais 120

880908082659

Nauja

Ingredientai

Water(Aqua), Acrylates Copolymer, COCO- BETAINE, Glycerin, Arginine, 1,2-Hexanediol, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Myrciaria Dubia Fruit Extract, Euterpe Oleracea Fruit Extract, Persea Gratissima (Avocado) Fruit Extract, Spirulina Platensis Extract, Centella Asiatica Extract, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Allantoin, Oryza Sativa (Rice) Bran Extract, Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract, Disodium EDTA, Squalane, Lavender Oil

Produkto naudojimas

Užtepkite produktą ant drėgno veido ir masažuokite iki putų. Sukamaisiais judesiais švelniai įmasažuokite putas į odą. Gerai nuplaukite drungnu vandeniu.

Atsiliepimai Atsiliepimai (0)

Remiantis 0 atsiliepimai - 0 1 2 3 4 0/5
Filtruoti:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Close