Nemokamas pristatymas visoje Lietuvoje per 1-2 d.d.

Nauja Padidinti

Cica Green Toner, 120ml

0 1 2 3 4
5/5 - 0 atsiliepimai

Reitingavimas
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0
Pridėti Atsiliepimai

XYC26560

XYCOS

Tonikas su azijine centele probleminei odai

Daugiau

Šiuo metu prekės neturime

19,90 € su PVM



Aprašymas

Šis tonikas yra odos priežiūros priemonė, skirta pašalinti riebalų perteklių ir suteikti odai matiškumą. Tonikas ypač pritaikytas tiems, kurie kovoja su odos problemomis, tokiomis kaip išsiplėtusios poros, spuogai ar dėmelės. Toniko formulė, paremta natūraliais ingredientais, suteikia odai ne tik regeneracijos, bet ir drėkinimo bei maitinimo savybes.

Odos problemos, kurias padeda išspręsti:

- Išsiplėtusios poros

Tonikas padeda efektyviai iš`valyti poras ir sumažinti jų matomumą. Sudėtyje esantys ingredientai, tokie kaip azijinė centelė ir spirulina, skatina odos ląstelių regeneraciją ir padeda užkirsti kelią porų užsikimšimui.

- Spuogai

Tonikas, turintis antibakterinių savybių, padeda kovoti su spuogais ir užkirsti kelią jų atsiradimui. Azijinė centelė yra žinoma dėl savo raminančių savybių, kurios sumažina uždegimus.

- Dėmelės

Reguliarus toniko naudojimas gali padėti suvienodinti odos tekstūrą ir sumažinti hiperpigmentaciją bei tamsių dėmelių matomumą. Spirulina, turinti antioksidantų, prisideda prie odos skaistinimo.

- Matiškumas

Šis tonikas puikiai reguliuoja odos riebalų gamybą, todėl oda atrodo matinė, bet gaivi. Avokado aliejus, žinomas dėl savo drėkinamųjų savybių, padeda išlaikyti odą elastingą.

Pagrindiniai ingredientai:

- Azijinė centelė

Šis natūralus ingredientas yra žinomas dėl savo gydomųjų savybių. Azijinė centelė skatina odos gijimą, ramina dirginimą ir mažina uždegimą. 

- Spirulina

Ši dumblių rūšis yra ypač turtinga maistingųjų medžiagų, įskaitant baltymus, vitaminus ir mineralus. Spirulina padeda detoksikuoti odą, palaiko jos drėkinimą ir gerina odos struktūrą. Jos antioksidacinės savybės padeda kovoti su priešlaikiniu senėjimu.

- Avokadas

Avokadas yra turtingas sveikųjų riebalų, vitaminų (ypač E ir K) ir antioksidantų, kurie drėkina, maitina ir stiprina odos barjerą. Jis taip pat padeda kontroliuoti riebalų išsiskyrimą, todėl oda išlieka matiškesnė.

Eve Vegan sertifikatas:

Šis sertifikatas patvirtina, kad produktas yra visiškai veganiškas ir nebuvo testuotas su gyvūnais. Šis sertifikatas užtikrina, kad visi ingredientai yra natūralūs ir atitinka veganiškus standartus.

Charakteristikos

Tūris mililitrais 120

880908082656

Nauja

Ingredientai

Water(Aqua), Glycerin, Butylene Glycol, Betaine, 1,2-Hexanediol, Alcohol, Dipotassium Glycyrrhizate, Caprylic/Capric Triglyceride, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Ethylhexylglycerin, Carbomer, Arginine, Sodium Hyaluronate, Disodium EDTA, Hydrogenated Lecithin, Squalane, Camellia Sinensis Callus Culture Extract, Ceramide NP, Leontopodium Alpinum Extract, Turnera Diffusa Leaf Extract, Centella Asiatica Extract, Caprylyl Glycol, Spirulina Platensis Extract, Persea Gratissima (Avocado) Fruit Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Tropolone

Produkto naudojimas

Prieš naudojimą švariai nuplaukite veidą. Produktą tolygiai užtepkite ant veido ir švelniai įmasažuokite, kad įsigertų.

Atsiliepimai Atsiliepimai (0)

Remiantis 0 atsiliepimai - 0 1 2 3 4 0/5
Filtruoti:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Close