Nemokamas pristatymas visoje Lietuvoje per 1-2 d.d.

Nauja Padidinti

Cica Green Cream, 50ml

0 1 2 3 4
5/5 - 0 atsiliepimai

Reitingavimas
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0
Pridėti Atsiliepimai

XYC26584

XYCOS

Kremas su azijine centele probleminei odai

Daugiau

Šiuo metu prekės neturime

21,90 € su PVM



Aprašymas

Šis kremas yra odos priežiūros priemonė, skirta pašalinti riebalų perteklių ir suteikti odai lygumo ir stangrumo jos neapsunkinant. Šis kremas ypač pritaikytas tiems, kurie kovoja su odos problemomis, tokiomis kaip išsiplėtusios poros, spuogai ar dėmelės. Kremo formulė, paremta natūraliais ingredientais, suteikia odai ne tik regeneracijos, bet ir drėkinimo bei maitinimo savybes.

Odos problemos, kurias padeda išspręsti:

- Išsiplėtusios poros

Kremas padeda efektyviai išvalyti poras ir sumažinti jų matomumą. Sudėtyje esantys ingredientai, tokie kaip azijinė centelė ir spirulina, skatina odos ląstelių regeneraciją ir padeda užkirsti kelią porų užsikimšimui.

- Spuogai

Šis kremas, turintis antibakterinių savybių, padeda kovoti su spuogais ir užkirsti kelią jų atsiradimui. Azijinė centelė yra žinoma dėl savo raminančių savybių, kurios sumažina uždegimus.

- Dėmelės

Reguliarus kremo naudojimas gali padėti suvienodinti odos tekstūrą ir sumažinti hiperpigmentaciją bei tamsių dėmelių matomumą. Spirulina, turinti antioksidantų, prisideda prie odos šviesinimo.

Pagrindiniai ingredientai:

- Azijinė centelė

Šis natūralus ingredientas yra žinomas dėl savo gydomųjų savybių. Azijinė centelė skatina odos gijimą, ramina dirginimą ir mažina uždegimą. 

- Spirulina

Ši dumblių rūšis yra ypač turtinga maistingųjų medžiagų, įskaitant baltymus, vitaminus ir mineralus. Spirulina padeda detoksikuoti odą, palaiko jos drėkinimą ir lygina odos tekstūrą. Jos antioksidacinės savybės padeda kovoti su priešlaikiniu senėjimu.

- Alavijas

Alavijas prisideda prie odos drėkinimo, gijimo ir uždegimų mažinimo.

Eve Vegan sertifikatas:

Šis sertifikatas patvirtina, kad produktas yra visiškai veganiškas ir nebuvo testuotas su gyvūnais. Šis sertifikatas užtikrina, kad visi ingredientai yra natūralūs ir atitinka veganiškus standartus.

Charakteristikos

Tūris mililitrais 50

880908082658

Nauja

Ingredientai

Water(Aqua), Glycerin, Butylene Glycol, Squalane, Hydrogenated Polydecene, 1,2-Hexanediol, Betaine, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Panthenol, Cetearyl Olivate, Glyceryl Stearate, Sorbitan Olivate, Palmitic Acid, Stearic Acid, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Orbignya Oleifera Seed Oil, Sorbitan Isostearate, Arginine, Carbomer, Dipotassium Glycyrrhizate, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Disodium EDTA, Sodium Hyaluronate, Camellia Sinensis Callus Culture Extract, Myristic Acid, Leontopodium Alpinum Extract, Centella Asiatica Extract, Caprylyl Glycol, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Persea Gratissima (Avocado) Fruit Extract, Spirulina Platensis Extract, Tropolone

Produkto naudojimas

Ant sausos, švarios odos užtepkite nedidelį kiekį kremo. Leiskite kremui įsigerti.

Atsiliepimai Atsiliepimai (0)

Remiantis 0 atsiliepimai - 0 1 2 3 4 0/5
Filtruoti:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Close