Nemokamas pristatymas visoje Lietuvoje per 1-2 d.d.

Nauja Padidinti

DR. CEURACLE Hyal Reyouth Hydrogel Eye Mask, 90g*60pcs

0 1 2 3 4
5/5 - 0 atsiliepimai

Reitingavimas
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0
Pridėti Atsiliepimai

DRC14570

Dr. Ceuracle

Paakių padeliai su 6-hialurono kompleksu giliai drėkina, mažina paburkimą ir apsaugo nuo drėgmės praradimo

Daugiau

Šiuo metu prekės neturime

35,90 € su PVM



Aprašymas

Moisturizing Hydrogel Patches Dr. Ceuracle, hidrogeliniai paakių padeliai su hialurono rūgštimi

Paakių padelių esencijos pagrindą sudaro 6-hialurono rūgščių kompleksas (1000 ppm), skirtas giliam ir ilgalaikiam dehidratuotos odos, kenčiančios nuo sausumo ir paburkimo dėl drėgmės trūkumo, drėkinimui.

Hialurono rūgštis, vadinama vandens rezervuaru, užtikrina giluminį drėkinimą, sulaikydama drėgmę giliai odoje, o vitaminas B5 (pantenolis) ir fruktanas sudaro stiprų barjerą, neleidžiantį prarasti drėgmės.

Dr.Ceuracle hidrogelinių padelių formulėje yra:

  • Hialurono rūgšties, hidroksipropiltrimonio hialuronato, hidrolizuotos hialurono rūgšties, natrio acetilinto hialuronato, natrio hialuronato, askorbyl propil hialuronato kompleksas - užtikrina intensyvų ir gilų drėkinimą.
  • Pantenolis (provitaminas B5) - natūralus dermos drėkiklis, padeda ląstelėms ilgai išlaikyti didelį drėgmės kiekį, stabilizuoja ir stiprina odos barjerinę funkciją, saugo odą nuo laisvųjų radikalų poveikio, ramina ir minkština odą.
  • Fruktanas ir azijinės centelės ekstraktas - pasižymi drėkinamuoju ir priešuždegiminiu poveikiu, gerina odos barjerinę funkciją.
  • Airiškų samanų milteliai - švelnina, didina odos stangrumą ir elastingumą.
  • Gardenijų ir ramunėlių žiedų ekstraktai - pasižymi antiseptinėmis savybėmis, atkuria ir ramina odą.
  • Raugintų pupelių derva - pasižymi stipriomis drėkinamosiomis ir drėgmę sulaikančiomis savybėmis, minkština odą.
  • Adenozinas - mažina raukšles, stangrina odą ir aktyvina kolageno skaidulų sintezę.

Dermatologiškai patikrinta ir tinka jautriai odai.
Padelių pagrindą sudaro natūralios kilmės hidrogelis, kurio pagrindinė sudedamoji dalis yra karageninas - medžiaga, gaunama iš raudonųjų dumblių.

Charakteristikos

Tūris mililitrais 100

880613361457

Nauja

Ingredientai

Water, Glycerin, Dipropylene Glycol, Niacinamide, Ceratonia Siliqua (Carob) Gum, 1,2-Hexanediol, Chondrus Crispus Powder, Chondrus Crispus Extract, Cellulose Gum, Algin, Butylene Glycol, Paeonia Suffruticosa Root Extract, Centella Asiatica Extract, Sodium Hyaluronate, Sodium Polyacrylate, Potassium Chloride, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Panthenol, Glyceryl Caprylate, Sucrose, Adenosine, Ethylhexylglycerin, Dextrin, Hydrolyzed Collagen, Cucumis Sativus (Cucumber) Juice, Propanediol, Pantolactone, Fructan, Maltodextrin, Hydrolyzed Gardenia Florida Extract , Hyaluronic Acid, Benzyl Glycol, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate, Acetyl Tetrapeptide-5, Sodium Acetylated Hyaluronate, Disodium EDTA, Fragrance Products of this series

Produkto naudojimas

Kaip naudoti: Iš anksto nuvalykite veidą ir užtepkite toniko. Naudojant pridėtą menteę atsargiai išimkite iš indelio po du padelius ir uždėkite ant paakių odos (plačiąja arba siaurąja puse į vidinį akies kampą, kaip jums patogiau), lengvai paspauskite, kad pleistrai gerai priglustų prie odos paviršiaus. Po 20-30 minučių nuimkite pleistrus ir lengvai įtapšnokite likusią esenciją, kol ji visiškai įsigers. Po kiekvieno naudojimo sandariai uždarykite pakuotę, kad pleistrai neišdžiūtų. Padelius galima naudoti bet kurioms odos vietoms, kurioms reikia papildomos intensyvios priežiūros, - nosies raukšlėms, kaktai, kaklui ir kt. Padeliai gali būti naudojami kaip skubi priemonė arba kaip kursas kiekvieną dieną / kas antrą dieną. Esant karštam orui, rekomenduojame pakuotę laikyti šaldytuve, kad sustiprėtų vėsinantis poveikis.

Atsiliepimai Atsiliepimai (0)

Remiantis 0 atsiliepimai - 0 1 2 3 4 0/5
Filtruoti:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Close