Nemokamas pristatymas visoje Lietuvoje per 1-2 d.d.

Nauja Padidinti

Deoproce Biome Royal Propolis Cream, 80ml

0 1 2 3 4
5/5 - 0 atsiliepimai

Reitingavimas
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0
Pridėti Atsiliepimai

DE02121A

DEOPROCE

Veido kremas su propoliu

Daugiau

14,95 € su PVM



Aprašymas

Veido kremas, kurio sudėtyje yra bičių pienelio ir propolio ekstrakto, yra puiki priemonė, padedanti išvengti raukšlių ir senėjimo požymių. Šis kremas ne tik suvienodina odos atspalvį, bet ir suteikia gaivumo pavargusiai odai. Jo lengva, šilkinė tekstūra ir malonus kvapas užtikrina komfortą, nes kremas nepalieka riebumo ar lipnumo jausmo.

Mažos molekulinės masės hialuruno rūgštis suformuoja drėgmės plėvelę giliai odos viduje, o tuo tarpu didelės molekulinės masės hialuruno rūgštis sukuria taip pat drėgmės plėvelę, tik ant odos paviršiaus.

Pagrindinės savybės:

- Palaiko odos riebalų ir vandens pusiausvyrą

Šis kremas padeda išlaikyti optimalų riebalų ir drėgmės balansą odoje, kas yra esminis veiksnys, užtikrinantis jaunos ir sveikos odos išvaizdą. Jis neleidžia odai per daug išsausėti, tuo pačiu metu kontroliuoja riebalų gamybą, todėl tinka visų tipų odai.

- Apsaugo odą

Kremas padeda suformuoti apsauginį barjerą, kuris neleidžia kenksmingoms medžiagoms, toksinams ir teršalams pažeisti odos struktūrą. Jo sudėtyje esantys bičių produktai turi natūralių antibakterinių savybių, kurios padeda apsaugoti odą nuo įvairių infekcijų ir uždegimų.

- Apsaugo bendrą odos sveikatą

Reguliarus šio kremo naudojimas skatina odos regeneraciją, padidina ląstelių atsinaujinimą ir gerina bendrą odos tonusą. Praturtintas vertingomis medžiagomis, jis padeda kovoti su laisvaisiais radikalais ir senėjimo požymiais, suteikdamas odai sveiką švytėjimą.

Problemas, kurias sprendžia:

- Elastingumo trūkumas

Šis kremas, naudodamas bičių pienelį ir propolio ekstraktą, padeda atstatyti odos elastingumą, skatindamas kolageno gamybą ir suteikdamas odai tvirtumo.

- Išsausėjusi oda

Kremas drėkina ir maitina odą, suteikdamas jai reikalingų medžiagų, todėl oda tampa švelnesnė ir labiau hidratuota

- Odos problemos, atsiradusios dėl saulės poveikio

Kremas padeda apsaugoti odą nuo UV spindulių žalos ir skatina pažeistų ląstelių atstatymą, taip mažinant sunkaus saulės poveikio metu atsiradusias problemas.

PATARIMAS: dėl geresnio poveikio, naudoti su kitais šios linijos produktais!

 

Charakteristikos

Tūris mililitrais 80

880973831448

Nauja

Ingredientai

Water, Propanediol, Glycerin, Phenyl Trimethicone, 1,2-Hexanediol, Niacinamide, Cyclopentasiloxane, Polymethylsilsesquioxane, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/Vp Copolymer, Vinyl Dimethicone, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Dimethiconol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Tromethamine, Bacillus/Soybean Ferment Extract, Lactobacillus/Rye Flour Ferment, Lactobacillus/Soymilk Ferment Filtrate, Sodium Polyacryloyldimethyl Taurate, Allantoin, Ethylhexylglycerin, Trehalose, Bifida Ferment Lysate, Hydrogenated Polydecene, Adenosine, Hippophae Rhamnoides Oil, Sodium Hyaluronate, Sorbitan Isostearate, Propolis Extract, Honey Extract, Butylene Glycol, Potassium Sorbate, Trideceth-10, Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate, Royal Jelly Extract, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Pollen Extract, Sodium Acetylated Hyaluronate, Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Potassium Hyaluronate, Fragrance

Produkto naudojimas

Masažuojamais judesiais tepti tonizuotą veido ir kaklo odą, kol priemonė susigers.

Atsiliepimai Atsiliepimai (0)

Remiantis 0 atsiliepimai - 0 1 2 3 4 0/5
Filtruoti:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Prekę turime:
  • Vilnius

    • V. PIETARIO 8, 

      Patogi vieta Naujamiestyje su vieta automobilio pastatymui. PARDUOTUVĖ/ Mokymo centras / Ofisas

    • OZO G. 18, 

      PPC OZAS

    • UPĖS G. 9, 


    • GEDIMINO PR. 9, 


    • Viršuliškių g. 40, 

      PC MADA

  • Kaunas

    • SAVANORIŲ PR. 346, 

      PC SAVAS

    • Islandijos pl. 32, Kaunas, 

      PLC Mega

  • Klaipėda

    • H. Manto g. 21, Klaipėda, 

      Mega Plaza

  • Šiauliai

    • TILŽĖS G. 109, 

      PC Saulės Miestas

  • Naujoji Akmenė

    • J. Janonio g. 14, 

      Centrinis sandėlis

Close