• −50%
  • Išpardavimas!
Orly mini nagų lakas, 5.4 ml ORLY - 2
  • Orly mini nagų lakas, 5.4 ml ORLY - 1
  • Orly mini nagų lakas, 5.4 ml ORLY - 2

Orly mini nagų lakas, 5.4 ml

0 1 2 3 4
4,78/5 - 36 reviews

Reitingavimas
0 1 2 3 4 29
0 1 2 3 0 6
0 1 2 0 1 1
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0
Pridėti Atsiliepimai
or48654 its up to blue

Orly mini nagų lakas

 
4,80 €
2,40 € Sutaupote 50%
Su PVM
Kiekis

TIK INTERNETU Pirkite 2 ORLY prekinio ženklo produktus ir antram gaukite net 40 % nuolaidą!

Aprašymas

Kadangi ORLY yra vienas garsiausių nagų pramonės vardų, kiekvienam naujam sezonui ORLY pristato naujus spalvų derinius ir atnaujina turimą kolekciją, kurią sudaro daugiau negu 120 lakų, kuriuose nėra DBP*, tolueno ir formaldehido. Kruopščiai analizuojant madas ir tiksliai pagal užsakymus maišant spalvas, ORLY sukūrė žaismingą paletę, kurią sudaro subtilūs atspalviai, ryškiausios spalvos, žavingai tviskantys, blizgūs ar neoniniai atspalviai. Visi lakų buteliukai turi apdovanojimą pelniusį, ergonomišką, lengvai atsukamą kamštelį GRIPPER CAP.

*DBP arba dibutilftalatas - tai tamprumą didinantis ingredientas, kurį Europos Sąjungoje draudžiama naudoti kosmetikos produktuose. DBP - tai potencialus raidos ir reprodukcijos toksinas, kuris gali sukelti daugybę apsigimimų. ORLY produktuose nėra DBP.

Kodėl skirtingiems klientams skiriasi nagų lako „džiūvimo laikas"?
„Džiūvimo laikas" - tai laikas, kurio reikia, kad plono sluoksnio tirpikliai pilnai išgaruotų nuo nago guolio. Džiuvimo laikas skiriasi priklausomai nuo to, kiek sluoksnių tepama, pigmentacijos ir to, kiek lako užtepama, o tam gali reikėti daugiau laiko išdžiūti. Paprastam nagų lakui, kurio viršutinis sluoksnis greitai džiūsta, kaip pvz., ORLY In A Snap, reikia 3-10 minučių, kad jis pilnai išdžiūtų. Atkreipkite dėmesį į tai, o tai svarbu prisiminti, kad, jeigu lakas pakankamai nudžiūvęs, kad jį būtų galima liesti, tai nereiškia, kad jis iki galo išdžiūvo. Be to, nago guolio tvirtumas taip pat lemia, kiek laiko reikia, kad lakas pilnai nudžiūtų. Kuo nago guolis tvirtesnis ir storesnis, tuo greičiau lakas džiūsta. Todėl pedikiūrai džiūsta greičiau ir laikosi ilgiau negu manikiūrai.

Kodėl kai kurie lako atspalviai ant nago sudaro pūsleles?
Kai džiūsta lakas, gali atsirasti pūslelės. Pūslelės - tai tarsi maži burbuliukai, kurie pasirodo ant Jūsų manikiūro, kai tirpikliai džiūsta greičiau negu nagų lakas. Dėl skirtingų temperatūrų, dėl nagų lako tirštumo ir kietųjų dalelių gali susidaryti pūslelės. ORLY kruopščiai išbando nagų laką, kad pūslelės nekiltų dėl netinkamos formulės.

Kas sudaro nagų lako formulę?
Paprastai, nagų laką sudaro šeši pagrindiniai ingredientai:
Pigmentai, dervos, tirpikliai, plastifikatoriai, dispergentai ir UV stabilizatoriai.

Pigmentai (spalvos) - tai svarbiausia lako sudedamoji dalis. Daugeliui lako atspalvių reikia derinti skirtingus pigmentus, kurie sumaišomi atitinkamomis proporcijomis, kad būtų išgauta norima spalva. Prieš dedant į laką pigmentus, juos reikia sumalti į miltelius. Tviskantis nagų lakas kuriamas pridedant blizgančių, tviskančių dalelyčių, kaip pvz., žėrutis. Dalelyčių dydis lemia tai, kaip spindi lakas.
Derva - tai kieta medžiaga, kuri suteikia lakui patvarumo. Dervos - tai tam tikros rūšies „polimeras", o tai reiškia, kad jos sudarytos iš didelių molekulių, kurias sudaro mažesnės molekulės sujungtos į grandines ir tinklus. ORLY naudoja nitroceliuliozės dervą, kad lakas būtų stiprus, o paviršius blizgėtų.
Tirpiklis - tai lako sudėtinė dalis, kuri garuoja ir skleidžia stiprų kvapą. Tirpiklis turi būti suderinamas su derva, kad derva galėtų pasiskirstyti ant nago paviršiaus. Užtepus laką ant paviršiaus, tirpiklis turi tolygiai išgaruoti, suformuodamas glotnų, kietą paviršių. (Veikimas labai panašus į dažų.) Tirpikliai, kurie per lėtai arba per greitai garuoja, gali sugadinti lako paviršių arba sudaryti pūsleles. Jeigu viršutinis sluoksnis džiūsta per greitai, tirpiklis sulaikomas apačioje, nors jis dar tebegaruoja. Taigi, svarbu parinkti tinkamą tirpiklio kombinaciją.
Plastifikatoriai - tai priedai, dėl kurių derva išlieka lanksti, kai ji išdžiūsta. Plastifikatoriai yra tarsi molekulinis „lubrikantas" tarp dervos (polimero) grandinių,kuris leidžia dervai truputį daugiau judėti nesulūžtant. Tai sutvirtina dervą ir ji tampa atsparesnė lūžinėjimui.
Dispergentai - tai priedai, kurie leidžia pigmentams maišytis su derva ir tirpikliu. Kai kuriems pigmentams būdinga atsiskirti nuo tirpiklio/dervos mišinio. Dispergentai iš dalies nuo to apsaugo. Tačiau netgi su geriausiais dispergentais, gali būti, kad pigmentai, galiausiai, atsiskirs. Todėl, prieš pradedant naudotis, lako buteliuką svarbu suplakti (arba dar geriau - pasukioti).
UV stabilizatoriai - tai priedai, kurie neleidžia lakui keisti spalvos, kai jis gauna per daug UV spindulių. Kai kurie UV stabilizatoriai yra tokie patys chemikalai, kurie naudojami apsauginiuose losjonuose nuo saulės.

Nagų lako atspalvį išsirinkite apačioje.

Papildoma informacija
or48654 its up to blue

Charakteristikos

Tūris mililitrais
5
Tūris uncijomis
0.17

Specifiniai Kodai

ean13
096200028053
Nauja prekė
096200028053
Priedai
Atsisiųsti
ORLY produktų vadovas

Informacija apie ORLY produktus

Atsisiųsti (2.89M)
ORLY education manual

prekių katalogas lietuvių kalba

Atsisiųsti (1.39M)
Ingredientai

Paprastai, nagų laką sudaro šeši pagrindiniai ingredientai:
Pigmentai, dervos, tirpikliai, plastifikatoriai, dispergentai ir UV stabilizatoriai.

Pigmentai (spalvos) - tai svarbiausia lako sudedamoji dalis. Daugeliui lako atspalvių reikia derinti skirtingus pigmentus, kurie sumaišomi atitinkamomis proporcijomis, kad būtų išgauta norima spalva. Prieš dedant į laką pigmentus, juos reikia sumalti į miltelius. Tviskantis nagų lakas kuriamas pridedant blizgančių, tviskančių dalelyčių, kaip pvz., žėrutis. Dalelyčių dydis lemia tai, kaip spindi lakas.
Derva - tai kieta medžiaga, kuri suteikia lakui patvarumo. Dervos - tai tam tikros rūšies „polimeras", o tai reiškia, kad jos sudarytos iš didelių molekulių, kurias sudaro mažesnės molekulės sujungtos į grandines ir tinklus. ORLY naudoja nitroceliuliozės dervą, kad lakas būtų stiprus, o paviršius blizgėtų.
Tirpiklis - tai lako sudėtinė dalis, kuri garuoja ir skleidžia stiprų kvapą. Tirpiklis turi būti suderinamas su derva, kad derva galėtų pasiskirstyti ant nago paviršiaus. Užtepus laką ant paviršiaus, tirpiklis turi tolygiai išgaruoti, suformuodamas glotnų, kietą paviršių. (Veikimas labai panašus į dažų.) Tirpikliai, kurie per lėtai arba per greitai garuoja, gali sugadinti lako paviršių arba sudaryti pūsleles. Jeigu viršutinis sluoksnis džiūsta per greitai, tirpiklis sulaikomas apačioje, nors jis dar tebegaruoja. Taigi, svarbu parinkti tinkamą tirpiklio kombinaciją.
Plastifikatoriai - tai priedai, dėl kurių derva išlieka lanksti, kai ji išdžiūsta. Plastifikatoriai yra tarsi molekulinis „lubrikantas" tarp dervos (polimero) grandinių,kuris leidžia dervai truputį daugiau judėti nesulūžtant. Tai sutvirtina dervą ir ji tampa atsparesnė lūžinėjimui.
Dispergentai - tai priedai, kurie leidžia pigmentams maišytis su derva ir tirpikliu. Kai kuriems pigmentams būdinga atsiskirti nuo tirpiklio/dervos mišinio. Dispergentai iš dalies nuo to apsaugo. Tačiau netgi su geriausiais dispergentais, gali būti, kad pigmentai, galiausiai, atsiskirs. Todėl, prieš pradedant naudotis, lako buteliuką svarbu suplakti (arba dar geriau - pasukioti).
UV stabilizatoriai - tai priedai, kurie neleidžia lakui keisti spalvos, kai jis gauna per daug UV spindulių. Kai kurie UV stabilizatoriai yra tokie patys chemikalai, kurie naudojami apsauginiuose losjonuose nuo saulės.

Produkto naudojimas

Tepti dviem sluoksniais

Klausimai (DUK)
Prekę turime:
  • Vilnius

    • V. PIETARIO 8, 

      Patogi vieta Naujamiestyje su vieta automobilio pastatymui. PARDUOTUVĖ/ Mokymo centras / / Ofisas

    • OZO G. 18, 

      PPC OZAS

    • UPĖS G. 9, 

      PC CUP

    • GEDIMINO PR. 9, 

      Parduotuvė yra PC G9 2 aukšte

    • Viršuliškių g. 40, 

      PC MADA

  • Kaunas

    • SAVANORIŲ PR. 346, 

      PC SAVAS

    • Islandijos pl. 32, Kaunas, 

      PLC Mega

  • Klaipėda

    • H. Manto g. 21, Klaipėda, 

      Mega Plaza

  • Šiauliai

    • TILŽĖS G. 109, 

      PC Saulės Miestas

  • Naujoji Akmenė

    • J. Janonio g. 14, 

      Centrinis sandėlis

Jums taip pat gali patikti
Black board ORLY - 1

Kodas: OR23574

Prekės ženklas: ORLY

Black board

1 2 3 4 5 52 Atsiliepimai 

Vidutinio šiurkštumo dildė

Kaina 1,27 €
Daugiau
Turime sandėlyje
Cuticle oil + ORLY - 1

Kodas: OR24555

Prekės ženklas: ORLY

Cuticle oil +

1 2 3 4 5 1 Atsiliepimai 

Kondicionuojantis aliejus odelėms

Kaina 14,50 €
Daugiau
Turime sandėlyje
Rich renewal kremas Paradise, 240ml ORLY - 1

Kodas: OR46028

Prekės ženklas: ORLY

Rich renewal kremas Paradise, 240ml

1 2 3 4 5 0 Atsiliepimai 

Ypač drėkinantis ir minkštinantis kremas kūnui, kojoms ir rankoms

Kaina 3,00 €
Daugiau
Išparduota
Manikiūro žirklutės įvairios Kiepe - 1

Kodas: KM2067

Prekės ženklas: Kiepe

Manikiūro žirklutės įvairios

1 2 3 4 5 0 Atsiliepimai 

Odelių žirklutės 3,5

Kaina 13,90 €
Daugiau
Turime sandėlyje
Bonder, 9 ml ORLY - 1

Kodas: OR24112

Prekės ženklas: ORLY

Bonder, 9 ml

1 2 3 4 5 11 Atsiliepimai 

Nagų lako pagrindas

Kaina 7,90 €
Daugiau
Turime sandėlyje
−20% −20% Nail defence, 9 ml ORLY - 1

Kodas: OR24422

Prekės ženklas: ORLY

Nail defence, 9 ml

1 2 3 4 5 38 Atsiliepimai 

Nagus stiprinanti ir apsauganti priemonė su proteinais

Kaina 6,32 € Bazinė kaina 7,90 €
Daugiau
Turime sandėlyje
SOLAROIL CND - 1

Kodas: CDU130132

Prekės ženklas: CND

SOLAROIL

1 2 3 4 5 134 Atsiliepimai 

Aliejukas nagams ir odelėms

Kaina 2,50 €
Daugiau
Turime sandėlyje
Deguoniui pralaidus ORLY nagų lakas "Breathable" ORLY - 1

Kodas: ORB20903

Prekės ženklas: ORLY

Deguoniui pralaidus ORLY nagų lakas "Breathable"

1 2 3 4 5 20 Atsiliepimai 

Orly „Breathable“ nagų lakas, 18ml

Kaina 11,50 €
Daugiau
Turime sandėlyje
VINYLUX WEEKLY POLISH

Kodas: CDB098616

Prekės ženklas: CND

VINYLUX WEEKLY POLISH

1 2 3 4 5 95 Atsiliepimai 

Savaitinis nagų lakas

Kaina 9,99 €
Daugiau
Turime sandėlyje
1 Kitas dydis / Talpa

Atsiliepimai Atsiliepimai (36)

Remiantis 36 reviews - 0 1 2 3 4 4,78/5
Rūšiuoti pagal:

0 1 2 3 4
(5/5

Gražios spalvos

0 of 0 vartotojų mano, kad atsiliepimas buvo naudingas

Gražios ir ryškio spalvos, išsilaikymas - 3-5d


0 1 2 3 4
(5/5

Orly mini nagų lakas

0 of 0 vartotojų mano, kad atsiliepimas buvo naudingas

Mini pakuotė labai patogu kelionėse bei norint kartais nusilakuoti nagus sau neįprastomis spalvomis. Bet nenaudojant greičiau sudžiūna nei toks pat lakas didesnėje pakuotėje


0 1 2 3 4
(5/5

ORLY lakai - tobuli

0 of 0 vartotojų mano, kad atsiliepimas buvo naudingas

Pirkau ORLY lakus - lakai tobuli, aptarnavimas idealus, pristatymas - ypatingai greitas ir nemokamas.


0 1 2 3 4
(5/5

normalus

0 of 0 vartotojų mano, kad atsiliepimas buvo naudingas

Geras lakas, tik su spalva nepataikiau.


0 1 2 3 4
(5/5

geri lakai

0 of 0 vartotojų mano, kad atsiliepimas buvo naudingas

Normalūs lakai, gerai dengiasi, pakankamai greitai džiūsta.