Keramix keratin - Ampulės Salerm - 1
  • Keramix keratin - Ampulės Salerm - 1
  • Keramix keratin - Ampulės Salerm - 2
  • Keramix keratin - Ampulės Salerm - 3
 
 
 

Keramix keratin - Ampulės

0 1 2 3 4
5/5 - 1 reviews

Reitingavimas
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0
Pridėti Atsiliepimai
R163

Keramix ampulės

44,90 €
Su PVM
Kiekis
Išparduota

Aprašymas

Tai nauja, prekybai paranegta alternatyva - stabilizatorius.

Tai naujas produktas - KERAMIX.

Šio produkto ypatybės:

1.      Jame nėra nei formladehido, nei jokių kitokių darinių, nes jis sukurtas iš natūralių vaisių rūgščių, argano aliejaus ir  minkštiklio, ypač ploninantis, kad plaukai ilgiau išliktų tiesūs (daugiau informacijos techniniame apraše, kurią atsiųs Komunikacijos skyrius).

2.      Jei klaus klientai, aktyioji medžiaga yra glikolio rūgštis, kuri turi šias ypatybes:

a) tai kondicionuojanti medžiaga, skirta plaukų bei garbanų tiesinimo priemonėms, turinti atpalaiduojantį ir plaukų pluoštą tiesinantį poveikį, padidinanti jų paslankumą, atkurianti plaukus, turinti keratino ir  nesukelianti jokio sudirginimo, kuris būdingas kitoms medžiagoms.

b) Šiame junginyje nėra formaldehido, nei jo darinių.

c) Veikia prasiskverbdama į plaukus ir apgaubdama juos keratinu, tokiu būdu švelniai pakeičia cistinines ir druskų jungtis/tiltus, sumažina plaukų apimtį bei juo ištiesina.

d) veikia rūgštiniu pH, todėl reikia taikyti šiek tiek kitokį naudojimo būdą, kuris aprašytas šio laiško priede ir kurio privalote laikytis.

3. Pagal pakuotę Keramix yra siejamas su Keratin Shot, nes jie yra vienodos veikliųjų medžiagų grupės, kurioje nėra formaldehido.

4. Taip pat pridedame dažniausiai apie produktą užduodamų klausimų ir atsakymų sąrašą, kuriuos Komunikacijos skyrius naudoja, kad sukurtų informacinius tekstus klientams.

5. Keramix ir Keratin proporcijos yra nurodytos ant pakuotės ir pritaikytos ampulės dydžiui, dėl to jos bus naudojamos kaip standartinės.

6. Jei naudosite Keratin be Keramix ampulės, naudojimo būdas nesiskirs nuo įprastinio, kurį naudojate nuo tada, kai atsirado Keratin Shot.

7. Komerciškai, Keratin ir Keramix yra produktas, kuris padeda atkurti plaukus, sumažinti jų apimtį, garbanotumą ir labiau ištiesinti, tačiau nepasiekiamas Absolut lygis.

8. Galutinis Keramix ir Keratin mišinio rezultatas yra geresnis nei kitų mišinių, nes yra akivaizdžiai matomas.

9. Kai kuriais atvejais po panaudojimo gali būti pranadama spalva, jei plaukai yra labai šviesių tonų, ar yra labai poringi/purūs, tačiau tai ne problema, nes iš karto po Keratin procedūros galima naudoti dažantį šampūną ar dažyti dažais, nes dėl šio naujo naudojimo būdo nereikia laukti ir galima imtis įpratinių procedūrų.

10. Jau nebereikia laukti 48 val.

DAŽNIAUSIAI UŽDUODAMI KLAUSIMAI APIE KERATIN SHOT IR KERAMIX MIŠINĮ

 Kas tai yra?

Tai yra Keratin Shot pasikeitimas/evoliucija, pagerinanti plaukų tieinimo poveikį, sumažinanti plaukų apimtį bei palengvinanti plaukų šukavimą bei tiesinimą.

Tai intensyvi priemonė, galinti pagerinti buvusią plaukų būklę.

 Kokią naudą suteikia jo naudojimas?

Atkuria pažeistas plauko zonas.

Apsaugo galvos odą.

Kontroliuoja plaukų apimtį bei sumažina garbanotumą, todėl ištiesinti plaukus galima daug lengviau, greičiau ir jis išlieka ilgiau.

Po šio mišinio panaudojimo visiškai nereikia laukti, norint išplauti plaukus.

Ypač sušvelnina plaukus, pagerina jų spindesį bei elastingumą.

 Kaip veikia?

 Atkuria pažeistas plauko vietas.

Atkuria vidinį drėgmę hidrogeninėse, druskų ir disulfatines jungtyse, apsaugo nuo garbanojimosi bei atkuria plauko atsparumą trūkimui, kai jis yra traukiamas.

Plaukas yra atkuriamas nuo vidinių plauko žievės sluoksnių iki pat galvos odos, atrodo, lyg būtų naujai atsiradęs plauko folikulas.

Suteikia plaukams sunkumo, kas palengvina plaukų ištiesinimą.

 Ar tai klasikinė tiesinimo priemonė?

 Ne, nes visiškai modifikuoja vidinę plauko stiebo kapiliarinę struktūrą taip, kaip ją veikia kiti ilgalaikio tiesinimo produktai.

Keratin Shot sumaišytas su Keramix ampule ištiesina plauką, jį atkuria, jau po pirmojo naudojimo sumažina plaukų apimtį bei garbanotumą.

Nekeičia vidinės plauko sturktūros, bet ją visiškai atkuria bei apsaugo. Kai plaukas yra veikiamas tiesintuvo karščiu ir šiuo mišiniu, tada plaukai yra atkuriami, labiau ištiesinami, švelnesni, labiau blizga bei kontroliuojama jų apimtis ir elastingumas.

 Kiek laiko išlieka rezultatas?

Vidutiniška procedūros trukmė yra nuo 3 iki 4 mėnesių, kai po to yra naudojamos Keratin Shot priežiūros priemonės.

Nenaudojant Keratin kaukės ir šampūno, tiesinimo išsilaikymo trukmė yra trumpesnė.

 Ar priemonėje yra formaldehido ir jo junginių?

 Ne, nėra nei formaldehido, nei jo junginių.

 Kokios yra veikliosios medžiagos, kad yra atkuriami plauko stiebo kapiliarai?

 Priemonė sukurta, naudojant natūralių vaisių rūgščių junginį, kuris veikia pripildydamas plauką natūralios apimties, kuri yra prarasta dėl slinkimo, cheminių ar fizinių procesų, kurie sukėlė galvos odos ar plauko žievės sutrūkinėjimą bei vidinę plauko stiebo kapiliarų dehidrataciją.

Jame yra argano aliejaus bei ypač ploninančio minkštiklio, kuris padeda išlaikyti tiesius plaukus, neleidžia garbanotis bei kontroliuoja plaukų apimtį.

 Kas turi naudoti produktą?

 Pirminę procedūrą turi atlikti kirpėjai profesionalai, o prižiūrėti kirpėjas ar pats vartotojas.

 Kaip reikia naudoti?

 Griežtai laikantis Salerm Cosmetics sukurtos sistemos reikalavimų.

Bet koks naudojimo sistemos pakeitimas gali sumažinti procedūros poveikį ar trukmę.

 Kokių atsargumo priemonių reikia imtis naudojant šią priemonę?

 Užsimauti pirštines, nenaudoti nei ant galvos odos, nei ant kitų kūno vietų. Kaip bet kurį kitą produktą naudoti patalpoje, kur yra gera ventiliacija ir nesikaupia garai.

Šie produktai neturi neigiamo poveikio, kitaip nei tie, kuriuose yra formaldehido ar jo darinių.

 Ar reikalinga speciali priežiūra, siekiant išlaikyti tiesius plaukus?

 Ne, tačiau siekiant ilgiau išlaikyti rezultatą: kad būtų ilgiau tiesūs, kontroliuoti plaukų apimtį, švelnumą, būtina naudoti plaukų priežiūros priemones: šampūną ir kondicionierių, kurie buvo naudojami atliekant pradinę procedūrą.

 Kokiems plaukams yra skirtas?

 Bet kokio tipo plaukams, netgi tiems, kurie jau yra paveikti chemiškai.

 Ar po pirmosios procedūros matomas poveikis?

 Taip, rezultatas matomas iš karto po pirmosios procedūros.

 Koks turi būti plaukų tiesintuvas?

Iš bet kokios medžiagos, kuri užtikrintų gerą sąlytį tarp plauko ir plaukų tiesintuvo paviršiaus.

Svarbu, jog visos procedūros metu būtų išlaikyta tinkama ir pastovi temperatūra.

Negalima naudoti plaukų tiesintuvo iš šiurkštaus aliuminio, nes plaukai gali prilipti prie jo paviršiaus ir nutrūkti.

Patariama naudoti Salerm Cosmetics plaukų tiesintuvus, nes jie yra pritaikyti tokioms procedūroms, o jų temperatūra yra pastovi.

 Ar produktas yra skirtas bet kuriam asmeniui?

 Taip, jis yra skirtas visiems.

 Ar po procedūros galima dažyti plaukus?

 Taip, be jokių apribojimų, galima dažyti tą pačią dieną, iš karto po Keratin Shot ir Keramix procedūros.

Kai kuriais atvejais dažymas gali būti reikalingas, nes po šios procedūros dėl per didelio plaukų purumo yra prarandama dalis spalvos.

 Ar rekomenduojama naudoti putas ar žele po šios procedūros?

 Ne, pirmosios procedūros dieną nerekomenduojama, bet po to galima, jei tik būtina.

  NAUDOJIMO INSTRUKCIJA:

 

1.       Jei plaukai labai riebūs ar ant jų yra kitų produktų likučių, būtinai išplaukite Purifing shampoo 21 (R820) valančiuoju šampūnu arba Keratin shot Nr1 (R182R) keratino šampūnu iš Salerm Cosmetics. Jei prieš tai nereikia išplauti, iš karto pradėkite Keratin Shot ir Keramix mišinio naudojimą. Bet kokiu atveju - dėl gero rezultato garantijos rekomenduojama išplauti.

2.       Jei plaukus išplovėte, išdžiovinkite džiovintuvu iki visiškai sausų plaukų. Džiovinant šukuoti nereikia. !! Jei plaukai nebus visiškai sausi - mišinys nesuveiks tinkamai.

3.       Sumaišykite  40 ml/gr  Keratin Shot emulsijos Nr2 (R181) su 1 ampule  Keramix (R163). Šis santykis tinka, kai plaukai nepažeisti ir neporėti. Kai plaukai porėti ir suskilinėję - rekomenduojamas santykis 45 ml/gr ir   1 ampulė. Kai plaukai trumpi - galima maišyti visko per pusę. Atidarytą ampulę galima naudoti po atidarymo savaitės laikotarpyje. Laikyti reikia - užkimšus nemetaliniu kaišteliu kambario temperatūroje.

4.       Suskirstykite plaukus dalimis, kad būtų lengviau užtepti.

5.       Užsimaukite pirštines.

6.       Mišinį užtepkite teptuku ar labai atidarytu purškikliu, kad ištrykštų skysčio srovė. Tepama maždaug 1 cm nuo šaknų ir gerai užtepkite ant visų plaukų. 1 cm palikti reikia, kad plaukas liktų elastingas ir , kad ištiesinti plaukai nepriliptų per daug prie odos. Mišinį tepkite per visą plaukų ilgį ir gerai įtrinkite pirštais, kad pilnai įsigertų į plauką iš visų pusių ir dar perbraukite paprastomis šukomis ( ne is keratin shot) žemyn dėl geresnio įsigėrimo. Stengtis, kad mišinys nekontaktuotų su oda.

7.       Palaukite, kol produktas suveiks 20 min.. Neuždėkite kepurėlės ir papildomai nešildykite.

8.       Praėjus 7 punkto 20 min. - pašalinkite produkto perteklių rankšluosčiu ar šukomis plonais danteliais. !! Mišinio neabsorbuotas perteklius apsunkina paskesnį plaukų džiovinimą ir šukavimą.

9.       Išdžiovinkite plaukus džiovintuvu, naudodami apvalų keramikinį šepetį, kuriuo džiovinimo metu braukiate įprastu būdu per plaukų ilgį.  Plaukai turi visiškai išdžiūti. Išdžiovinus - plaukai vis dar atrodys lyg riebaluoti. Taip turi būti.

10.    Tiesinimui naudokite 210-230 laipsnių karščio plaukų tiesintuvą, tiesinkite plonomis sruogelėmis, pradėkite nuo sprando. Jei plaukas yra labai porėtas- žnyplių darbinė temperatūra gali būti 185 laipsniai.

11.    Tiesinimo rekomendacijos: tiesintuvu reikia dirbti specialia technika - ne nuosekliai braukiant nuo šaknų iki galiukų, bet dirbti su žnyplėmis, tapšnojant sruogą vis praveriant žnyplių plokšteles ir suspaudžiant jas ( suspaudimo metu - nebraukti žnyplių žemyn per sruogą, nes tokiu atveju keratino ir Keramix mišinys gali būti nubrauktas iš sruogos, ko nereikia daryti). Darbo tiesintuvu tikslas - įstumti mišinį į plauką. Kuo plaukas porėtesnis - tuo mažiau tiesinti plaukus tiesintuvu. O ant galiukų - tai daryti tik suspaudžiant 1-2 kartus. Tiesinimo metu nuo karščio garuoja keratino ir vandens mišinys, kurio nepasisavino plaukas - tai yra normalu. Jei nėra garų - reiškia kažkas yra ne taip, pvz; gali būti per maža žnyplių temperatūra.

12.    Tiesinimą baigiame, kai plaukai jau yra tiesūs ir praradę apimtį, labiau prigludę prie odos.

13.     Leiskite plaukams atvėsti  5 - 10 min.

14.    Išplaukite plaukus  Keratin Shot ( R182R) šampūnu, gerai išskalaukite plaukus ir kondicionuokite Deep Impact Plus ( R816) kauke. Jeigu to nepadarysite - po kelių dienų plaukų galiukai atrodys pažeisti ir gali nulūžinėti !! Neišplovus plaukų, nebūtų sustabdytas Keramix aktyvių komponentų veikimas, dėl ko ir gali nulūžinėti galiukai.

15.    Išplautus plaukus išdžiovinkite ir šukuokite, kaip esate įpratę. Išdžiovintus plaukus dar apipurškite Plaukus ištiesinančiu ir atstatančiu Serumu ( R195R) iš Keratin shot serijos ir , baigiant dar perbrauktite plaukus įprastu būdu tiesintuvu. Plaukai taps švelnūs ir spindintys. Riebaluotų plaukų įvaizdis visiškai išnyks.

16.    Jei norime plaukus galime iš karto po procedūros dažyti bet kuriais profesionaliais dažais. Jei norime tą pačią dieną daryti ir Keramix tiesinimą ir dažymą - geriau pirma daryti Keramix procedūrą, o po to dažyti. Cheminį sugarbanojimą rekomenduojama daryti po Keramix procedūros  - ne anksčiau nei po 2 savaičių.

 

ĮSPĖJIMAI IR PRIEŽIŪROS REKOMENDACIJOS:

 

1.       Jei plaukai labai porėti ar labai šviesūs, gali šiek tiek prarasti spalvą. Prieš išdžiovinant, galima nudažyti plaukus dažančiu kremu ar ilgalaikiais dažais max. 20 vol/ 6%. Po šios procedūros vėl išdžiovinkite.

2.       Vidutinė procedūros trukmė apie 3-4 mėn., jei po jos palaikymui naudosite Keratin Shot plaukų priežiūros priemones: Keratin shot  šampūną (R182R), Deep Impact Plus            ( R816) kaukę ir Plaukus ištiesinantį ir atstatantį serumą su keratinu ( R195R). 

Papildoma informacija
R163

Charakteristikos

Tūris mililitrais
156
Tūris uncijomis
5.27
Nauja prekė
842028202159
Ingredientai

AQUA (WATER/EAU), GLYOXYLIC ACID, CETRIMONIUM CHLORIDE, CYCLOPENTASILOXANE, DIMETHICONE, DIMETHICONOL, PYRUS MALUS (APPLE) FRUIT EXTRACT, VITIS VINIFERA (GRAPHE) LEAF EXTRACT, VACCINIUM MYRTILLUS FRUIT EXTRACT, CITRUS LIMON (LEMON) FRUIT EXTRACT, SACCHARUM OFFICINARUM (SUGAR CANE/ CANE A SUCRE) EXTRACT, GOSSYPIUM HERBACEUM (COTON) SEED OIL, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, BENZOPHENONE-3,  ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, IODOPROPYNYL BUTYLCARBAMATE, DIAZOLIDINYL UREA, GLYCOLIC ACID, CITRIC ACID, LACTIC ACID, PROPYLENE GLYCOL, MALIC ACID, TARTARIC ACID, PARFUM (FRAGRANCE), CI-4700 (D&C YELLOW No.11)

Produkto naudojimas

1.       Jei plaukai labai riebūs ar ant jų yra kitų produktų likučių, būtinai išplaukite Purifing shampoo 21 (R820) valančiuoju šampūnu arba Keratin shot Nr1 (R182R) keratino šampūnu iš Salerm Cosmetics. Jei prieš tai nereikia išplauti, iš karto pradėkite Keratin Shot ir Keramix mišinio naudojimą. Bet kokiu atveju - dėl gero rezultato garantijos rekomenduojama išplauti.

2.       Jei plaukus išplovėte, išdžiovinkite džiovintuvu iki visiškai sausų plaukų. Džiovinant šukuoti nereikia. !! Jei plaukai nebus visiškai sausi - mišinys nesuveiks tinkamai.

3.       Sumaišykite  40 ml/gr  Keratin Shot emulsijos Nr2 (R181) su 1 ampule  Keramix (R163). Šis santykis tinka, kai plaukai nepažeisti ir neporėti. Kai plaukai porėti ir suskilinėję - rekomenduojamas santykis 45 ml/gr ir   1 ampulė. Kai plaukai trumpi - galima maišyti visko per pusę. Atidarytą ampulę galima naudoti po atidarymo savaitės laikotarpyje. Laikyti reikia - užkimšus nemetaliniu kaišteliu kambario temperatūroje.

4.       Suskirstykite plaukus dalimis, kad būtų lengviau užtepti.

5.       Užsimaukite pirštines.

6.       Mišinį užtepkite teptuku ar labai atidarytu purškikliu, kad ištrykštų skysčio srovė. Tepama maždaug 1 cm nuo šaknų ir gerai užtepkite ant visų plaukų. 1 cm palikti reikia, kad plaukas liktų elastingas ir , kad ištiesinti plaukai nepriliptų per daug prie odos. Mišinį tepkite per visą plaukų ilgį ir gerai įtrinkite pirštais, kad pilnai įsigertų į plauką iš visų pusių ir dar perbraukite paprastomis šukomis ( ne is keratin shot) žemyn dėl geresnio įsigėrimo. Stengtis, kad mišinys nekontaktuotų su oda.

7.       Palaukite, kol produktas suveiks 20 min.. Neuždėkite kepurėlės ir papildomai nešildykite.

8.       Praėjus 7 punkto 20 min. - pašalinkite produkto perteklių rankšluosčiu ar šukomis plonais danteliais. !! Mišinio neabsorbuotas perteklius apsunkina paskesnį plaukų džiovinimą ir šukavimą.

9.       Išdžiovinkite plaukus džiovintuvu, naudodami apvalų keramikinį šepetį, kuriuo džiovinimo metu braukiate įprastu būdu per plaukų ilgį.  Plaukai turi visiškai išdžiūti. Išdžiovinus - plaukai vis dar atrodys lyg riebaluoti. Taip turi būti.

10.    Tiesinimui naudokite 210-230 laipsnių karščio plaukų tiesintuvą, tiesinkite plonomis sruogelėmis, pradėkite nuo sprando. Jei plaukas yra labai porėtas- žnyplių darbinė temperatūra gali būti 185 laipsniai.

11.    Tiesinimo rekomendacijos: tiesintuvu reikia dirbti specialia technika - ne nuosekliai braukiant nuo šaknų iki galiukų, bet dirbti su žnyplėmis, tapšnojant sruogą vis praveriant žnyplių plokšteles ir suspaudžiant jas ( suspaudimo metu - nebraukti žnyplių žemyn per sruogą, nes tokiu atveju keratino ir Keramix mišinys gali būti nubrauktas iš sruogos, ko nereikia daryti). Darbo tiesintuvu tikslas - įstumti mišinį į plauką. Kuo plaukas porėtesnis - tuo mažiau tiesinti plaukus tiesintuvu. O ant galiukų - tai daryti tik suspaudžiant 1-2 kartus. Tiesinimo metu nuo karščio garuoja keratino ir vandens mišinys, kurio nepasisavino plaukas - tai yra normalu. Jei nėra garų - reiškia kažkas yra ne taip, pvz; gali būti per maža žnyplių temperatūra.

12.    Tiesinimą baigiame, kai plaukai jau yra tiesūs ir praradę apimtį, labiau prigludę prie odos.

13.     Leiskite plaukams atvėsti  5 - 10 min.

14.    Išplaukite plaukus  Keratin Shot ( R182R) šampūnu, gerai išskalaukite plaukus ir kondicionuokite Deep Impact Plus ( R816) kauke. Jeigu to nepadarysite - po kelių dienų plaukų galiukai atrodys pažeisti ir gali nulūžinėti !! Neišplovus plaukų, nebūtų sustabdytas Keramix aktyvių komponentų veikimas, dėl ko ir gali nulūžinėti galiukai.

15.    Išplautus plaukus išdžiovinkite ir šukuokite, kaip esate įpratę. Išdžiovintus plaukus dar apipurškite Plaukus ištiesinančiu ir atstatančiu Serumu ( R195R) iš Keratin shot serijos ir , baigiant dar perbrauktite plaukus įprastu būdu tiesintuvu. Plaukai taps švelnūs ir spindintys. Riebaluotų plaukų įvaizdis visiškai išnyks.

16.    Jei norime plaukus galime iš karto po procedūros dažyti bet kuriais profesionaliais dažais. Jei norime tą pačią dieną daryti ir Keramix tiesinimą ir dažymą - geriau pirma daryti Keramix procedūrą, o po to dažyti. Cheminį sugarbanojimą rekomenduojama daryti po Keramix procedūros  - ne anksčiau nei po 2 savaičių

Klausimai (DUK)
    Ką suteikia Keramix ampulė naudojant su Keratin Shot linija?

Jums taip pat gali patikti
Keratin Shot Straigth - Plaukus ištiesinanti, drėkinanti ir atstatanti emulsija Salerm - 1

Kodas: R181

Prekės ženklas: Salerm

Keratin Shot Straigth - Plaukus ištiesinanti, drėkinanti ir atstatanti emulsija

1 2 3 4 5 9 Atsiliepimai 

Plaukus ištiesinanti, drėkinanti ir atstatanti emulsija

Kaina 39,00 €
Daugiau
Turime sandėlyje
keratino sampunas

Kodas: R182R

Prekės ženklas: Salerm

Keratin shot - Plaukus ištiesinantis ir atstatantis šampūnas su keratinu

1 2 3 4 5 358 Atsiliepimai 

Plaukus ištiesinantis ir atstatantis šampūnas su keratinu

Kaina 13,90 €
Daugiau
Turime sandėlyje
Keratin shot - Plaukus ištiesinantis ir atstatantis serumas su keratinu Salerm - 1

Kodas: R195R

Prekės ženklas: Salerm

Keratin shot - Plaukus ištiesinantis ir atstatantis serumas su keratinu

1 2 3 4 5 3 Atsiliepimai 

Plaukus ištiesinantis ir atstatantis serumas

Kaina 24,90 €
Daugiau
Turime sandėlyje
Deep imapct PLUS - Ypač drėkinanti atstatanti kaukė Salerm - 1

Kodas: R816

Prekės ženklas: Salerm

Deep imapct PLUS - Ypač drėkinanti atstatanti kaukė

1 2 3 4 5 102 Atsiliepimai 

Ypač drėkinanti atstatanti kaukė

Kaina 14,90 €
Daugiau
Turime sandėlyje
Keratin shot rinkinys Salerm - 1

Kodas: R192

Prekės ženklas: Salerm

Keratin shot rinkinys

1 2 3 4 5 9 Atsiliepimai 

Plaukus drėkinantis ir jų tiesinimą palengvinantis rinkinys priežiūrai namuose

Kaina 59,00 €
Daugiau
Turime sandėlyje
−50% −50% Išpardavimas! Deep imapct PLUS - Ypač drėkinanti atstatanti kaukė Salerm - 1

Kodas: R795

Prekės ženklas: Salerm

Deep imapct PLUS - Ypač drėkinanti atstatanti kaukė

1 2 3 4 5 63 Atsiliepimai 

Ypač drėkinanti atstatanti kaukė

Kaina 19,95 € Bazinė kaina 39,90 €
Daugiau
Turime sandėlyje

Atsiliepimai Atsiliepimai (0)

Remiantis 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filtruoti:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Susiję straipsniai