Vitrinapro Salerm 21 BI-PHASE kondicionierius

Vitrinapro Salerm 21 BI-PHASE kondicionierius

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

Sveikos merginos! Žinau, kad jau gerą mėnesį neįkėliau jokio įrašo. Priežastis labai paprasta, 12 klasė, egzaminai. Bet jau dabar galiu šiek tiek atsipūsti, nes liko tik paskutinis. Na, o dabar prie reikalo..


Atėjo vasara, taip taip, pagaliau VASARA!! Saulytė kepina, galima degintis, važiuoti prie jūros, būti gamtoje, bet nereikia pamiršti prižiūrėti ir savo plaukučių. Ne tik saulė žaloja mūsų plaukus, bet ir sūrus jūros vanduo. Galiu pasakyti, kad seniau ne itin rūpindavausi savo plaukais, nes galvodavau, kad ir taip jie gerai atrodo (neslėpsiu gaudavau pagyrimų, kad jie tikrai gerai atrodo), bet pastaruoju metu jiems skiriu daugiau dėmesio. Nusprendžiau išbandyti kažką kas nuo visko apsaugotų. Nedėjau jokiu vilčių, bet pabandyti norėjau.


Šį kartą išbandžiau Salerm 21 BI-PHASE kondicionierių, kuris atstato ir apsaugo nuo chloro. Kaip aprašyme rašo, kad kondicionierius apsaugo plaukus nuo saulės, chloro ir druskingo vandens sukeliamo žalingo poveikio. Kondicionuoja ir atstato plaukus, juos tampa lengviau iššukuoti, plaukai atrodo sveikesni, atgauna natūralų blizgesį. Na purškalas tikrai patiko, įpakavimas taip pat labai patogus, net į kelionę galima įsidėti, nes užsifiksuoja, kad neišbėgtu. Kas gal man nepatiko, tai kvapas, labai įkirus. Spiceliai išsiplovus galvą pasipurškiau ir žiūrėjau ar ilgai lieka kvapas, galiu pasakyti, kad net antrą kartą išsiplovus po kelių dienų tas kvapas jautėsi ir šampūnas nenumalšino to kvapo. Taip pat purškaliukas bent man nesulipina plaukų. Tikrai rekomenduoju kiekvienai išbandyti.

Įsigyti galite ČIA

Originalų tinklaraščio įrašą galite rasti: http://irunabeauty.blogspot.com/2018/06/vitrinapro-salerm-21-bi-phase.html

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą