Vitrinapro | Šampūnas ''ARGAN VELVET''

Vitrinapro | Šampūnas ''ARGAN VELVET''

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

Sveikos merginos! Šiandien nuspendžiau su jumis pasidalinti nuomone apie šampūną. Visada mėgstu išbandyti įvairiausius produktus plaukams, bet nemėgstu ant jų tepti visko labai daug. Gal dėl tos priežasties, kad ir taip jie yra tiesūs ir prigludę, o kai pritepu visko daug jie dar labiau apsunkėja bei priglunda. Labiausiai patinka naudoti tuos produktus, kuriuose yra įvairiausių priedų. Štai vienas iš šampūnų, kuriame yra argano aliejaus ir šiandien apie jį ir kalbėsiu. Turbūt dauguma perka atskirai argano aliejų ir pastoviai juo tepa plaukus kai išsiplauna galvą, bet nepagalvoja apie tai, kad galima nusipirkti šampūną, kuris yra prisotintas argano aliejumi.
Šį ''Argan Velvet'' šampūną galima įsigyti Vitrinapro parduotuvėje. Kaip gamintojas teigia šampūnas ''ARGAN VELVET'' su 100 % rafinuotu argano aliejumi, 250ml. Aksominis, turtingas, prabangus šampūnas su 100% ultra rafinuotu organiniu argano aliejumi, praturtintas hidrolizuotas keratino, kviečių, ryžių ir šilko proteinais, kurie turi apsauginį, drėkinamąjį ir elastifikuojantį poveikį. Be parabenų. Švelniai valo, maitina ir drėkina - tai suteikia išskirtinį blizgesį ir neeilinį minkštumą. Šampūnas apsaugo plaukus nuo žalingų UV spindulių ir karščio poveikio. Puikiai tinka visų tipų plaukams.
Galiu pasakyti, kad kiek nustebau, nes tikrai nesitikėjau tokio rezultato. Kalbant apie šampūno tekstūrą ji tikrai idomi, ne kaip kiekvieno. Net sunku atpažinti kokia ta tekstūra, gal panašios tekstūros kaip želatina. Išputoja tikrai gerai, kaip dauguma šampūnų pirmą kartą daug neišputoja, bet antrą jau žymiai daugiau. Taip pat turi gan prabangų kvapą, bet jis nėra įkirus. Šampūnas naudojasi labai skalsiai, nes reikia labai nedidelio kiekio, o apie visą rezultatą, tai plaukai šiek tiek pasikėlė nuo šaknų, tampa švelnesni bei minkštesni, blizga, buvo žymiai lengviau iššukuoti plaukus, o juos iššukuoti man padėjo taip pat iš Vitrinapro plaukų šepetys.
Originalų tinklaraščio įrašą galite rasti:  http://irunabeauty.blogspot.lt/2018/03/vitrinapro-sampunas-argan-velvet.html

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą