Vitrinapro | DENMAN plaukų šepetys

Vitrinapro | DENMAN plaukų šepetys

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

Visos mes norime gražių, storų, ilgų plaukų. Bet ne visos mes įdedame pakankamai pastangų juos puoselėdamos. Šepečius naudojame su netikrais šereliais (nes gaila pinigų brangesniam ir kokybiškesniam), kurie laikui bėgant atbunka, braižo galvos odą ir visaip kitaip pažeidžia mūsų plaukus. Daugiau pinigų išleidžiam šampūnams, kaukėms, kondicionieriams, aliejukams ir visokiems kitokiems produktams, bet vis tiek nematome rezultato, kuris mus tenkintų. Plaukai vis tiek greitai susivelia, sunku iššukuoti. Nori, kad plaukai lengviau išsišukuotų, mažiau jų būtų išpešama? Pats geriausias variantas ''Denman'' plaukų šepetys iš Vitrinapro.
Turbūt atradau vieną iš geresnių plaukų šepečių. Kuo jis toks ypatingas? Turėjau pačią didžiausią problemą su plaukais, kiekvienas šukavimas man buvo lyg kančia, nes visi šepečiai pešdavo iki negalėjimo plaukus. Jau ir taip man mėgdavo jie veltis ir nors iššukuoji normaliai, jie po 10 min. vėl būdavo susivėlę.
Pagal ''Denman'' šepečio aprašymą jis labiau tinkamas storiems ir ilgiems plaukams, nors ir pas mane jie nėra tokie ir stori, bet puikiai tinka. Šis šepetys yra su šerno šeriais ir nailono strypeliais. Labai švelniai iššukuoja plaukus jų nepešant (gal ir juokingai skambės, bet kai sirgau tikrai nebuvo jėgų šukuoti plaukų ir po trijų dienų nejaučiau jokio skausmo šukuodama juos). Tikrai rekomenduoju įsigyti plaukų šepetį su tikrais šereliais. O dar kaip tik dabar Vitrinapro internetinėje parduotuvėje šiam šepečiui taikoma nuolaida.
Šį šepetį galite įsigyti Vitrinapro internetinėje arba paprastoje parduotuvėje.
Originalų tinklaraščio įrašą galite rasti: http://irunabeauty.blogspot.lt/2018/02/vitrinapro-denman-plauku-sepetys.html

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą