VITRINA PRO | Stop plaukų elektrinimuisi

VITRINA PRO | Stop plaukų elektrinimuisi

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

Vienas iš didžiausių mano plaukų priešų yra šaltis ir žiema, kai plaukai tampa sunkiai kontroliuojami. Todėl, kai prieš kurį laiką iš Vitrinos Pro gavau išbandyti mineralizuotą plaukų balzamą, kuris ne tik gaivina ir maitina plaukus, bet ir padeda kovoti su plaukų elektrinimusi, labai nekantravau jį išbandyti!

APRAŠYMAS:

Mineralizuotas purškiamas balzamas plaukams Luxury Mineralizing Integrator. Priemonė, lengvinanti kirpimą ir šukuosenos modeliavimą. Balzamas sukurtas vitaminų ir proteinų pagrindu, ypač tinka dažytiems ir chemiškai šukuotiems plaukams. Balzamas plaukus gaivina ir maitina, papildo juos vitaminais ir mineralais.

Kalbant apie šį purškiamą plaukų balzamą negaliu nepaminėti jo kvapoKvapas tikrai stiprus, man net primena vyriškus kvepalus. Dėl šios priežasties kiek dvejojau dėl priemonės, nes bijojau, kad kvapas bus intensyvus ir ant plaukų.

Ant plaukų kvapas yra, bet tikrai netoks stiprus kaip maniau, kad bus. Kvapas iš plaukų išsigaruoja gana greitai, todėl nereikia baimintis, kad kvepėsite vyriškais kvepalais ir jus iš tolo užuos.????

Prieš naudojant priemonę, ją reikia gerai suplakti ir tik tada purkšti ant plaukų. Priemonės nereikia naudoti didelio kiekio, naudojasi taupiai. Ką tikrai pastebėjau naudodama šį balzamą, kad mano plaukai kur kas geriau išsišukuoja, nereikia per jėgą jų pešti. :)
Purškiamas balzamas tikrai padeda kovojant su plaukų elektrinimusi, nes kol naudoju priemonę, tol jie nesielektrina, nesipučia ir šiaip juos yra kur kas lengviau sutvarkyti. Šį balzamą vežiausi ir į Švediją, kur man jis laaaabai pravertė. 
Visumoje man priemonė patinka. Daro tai, ką ir žada gamintojas.???? Intensyvus kvapas neturėtų išgąsdinti, nes jis ilgai nesilaiko ant plaukų. Tiesa, priemonė prideda minimalų purumą, todėl tai dar vienas balzamo pliusas. Rekomenduoju!

KUR ĮSIGYTI? Vitrina Pro parduotuvėse. SPAUSTI ČIA
KAINA: 15,93 eur
Originalų tinklaraščio įrašą galite rasti: 
https://aurrab.blogspot.com/2019/02/vitrina-pro-stop-plauku-elektrinimuisi.html

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą