VITRINA PRO | Pavasariški atspalviai

VITRINA PRO | Pavasariški atspalviai

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

LABAS!

Atrodo, kad tikrasis pavasaris jau čia, todėl galime jau po truputį galvoti ir apie pavasariui tinkančius derinukus! Norint pilnai ,,užpildyti" kiekvieną savo stiliaus detalę, reikia nepamiršti ir apie dailų manikiūrą. Todėl būtent apie tai ir yra šiandieninis įrašas! ????

ORLY Breathable nagų lakai

Prieš kurį laiką gavau puikią progą išbandyti du nagų lakus iš Vitrina Pro. Labai laukiau gražių orų, kad galėčiau pasidalinti šiuo įrašu, nes mano gautos spalvos itin gražios ir puikiai tinkančios šiam gražiajam sezonui. :) Ir atrodo, kad mano laukimas jau baigtas!

ORLY Breathable nagų lakas

ORLY Breathable nagų lakas

Orly Breathable nagų lakai išsiskiria tuo, kad sukuria apsaugą nagui ir pasižymi išskirtine deguoniui pralaidžia formule, kuri užtikrina optimalų nago plokštelės drėgmės palaikymą. Pagrindiniai šių nagų lakų sudedamieji elementai stiprina nagą, jį drėkinamaitina ir užtikrina ilgesnį išsilaikymą. Tad nagų lakas ne tik nagams suteikia sodrią ir ryškią spalvą, bet tuo pačiu juos ir stiprina! ???? 

Flower Power & You're a gem

Mano gautos spalvos yra Flower Power ir You're a gem. Abi nagų lakų spalvos yra pakankamai pigmentuotos, todėl jau po vieno sluoksnio nago plokštelė yra pilnai padengta laku. Aš visada lakuojant nagus neapsieinu be vieno sluoksnio, todėl ir šiuos nagų lakus dengiu ne vieną kartą, o du. :)

Šie nagų lakai jau iškart plokštelę padengia baziniuspalvos ir viršutiniu nagų lako sluoksniais, todėl pats lakavimo procesas yra itin greitas! Nagų lakas pilnai išdžiūna per 15-20 min (bent jau tiek laiko aš saugau savo nagus, kad ,,neišsiterliočiau" ????).

Priemonės ant nagų laikosi standartiškai - apie 3-4 dienas (atliekant visus įprastinius namų ruošos darbus). 

Išbandyti šiuos nagų lakus tikrai rekomenduoju, nes jie ne tik suteikia spalvą nagams, bet ir juos stiprina ir saugo! Be to, spalvos labai gražiosryškios ir pigmentuotos, tinkančios ne tik pavasariui, bet ir vasarai! ???? 

KUR ĮSIGYTI? Vitrina Pro parduotuvėse. SPAUSTI ČIA

KAINA: 9,99 eur

KIEKIS: 18 ml (tikrai ilgam užteks)

Ačiū visoms už skaitymą, šiam kartui tiek! :)

Originalų tinklaraščio įrašą galite rasti: https://aurrab.blogspot.com/2019/04/vitrina-pro-pavasariski-atspalviai.html

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą