Lendan Vitamin Forza C – Jūsų oda pajaus skirtumą

Lendan Vitamin Forza C – Jūsų oda pajaus skirtumą

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

Lendan Vitamin Forza C – Jūsų oda pajaus skirtumą

Lendan kompanija pristato Vitamin Forza C, natūralia vitamino C jėga paremtą, antioksiduojančių savybių turinčią, odos priežiūros liniją. Atgaivinančios savybės neutralizuoja neigiamą laisvųjų radikalų poveikį, ypatingai tinka pavargusiai ir papilkėjusiai odai. Ši linija – tai kovos prieš senėjimą paslaptis, kuri atstato odos stangrumą ir gyvybingumą. Linija pasižymi vitamino C jėga, kuri atgaivina, skaistina ir stangrina. Taip pat, apsaugo nuo laisvųjų radikalų, jų žala yra neutralizuojama bei užkertamas kelias ultravioletinių spindulių daromiems pažeidimams.

Odai reikia vitamino C

Oda yra išvysčiusi savo gebėjimą atsinaujinti ir apsisaugoti nuo kasdieninių išorinių veiksnių. Laiku bėgant, žalingi įpročiai, aplinkos poveikis ir ekpozomas susilpnina šį gebėjimą, prarandama energija. Dėl šio proceso mūsų oda oksiduojasi, o tai skatina ankstyvą odos senėjimą.

Senėjimas yra natūrali gyvenimo dalis, kuri vyksta palaipsniui. Mes gyvename deguonies terpėje, be jo negalime gyventi. Oksidacija yra būtina ir natūrali žmonių funkcija. Visgi, nekontroliuojama ir pernelyg didelė oksidacija gali tapti pagrindine problema dėl kurios vyksta degeneracinis procesas, kurį sukelia laisvieji radikalai. Per didelis kiekis šių nestabilių molekulių gali sukelti rimtus lątelių pažeidimus ir paspartinti ankstyvą senėjimą.

Vitamino C nauda

Vitaminas C yra gerai žinomas dėl savo išskirtinių savybių. Jis yra reikalingas mūsų organizmams, kad šie gerai funkcionuotų. Vitaminas C turi antioksidacinių savybių, kurios padeda pašalinti toksiškas medžiagas. Jis taip pat yra energijos ir gyvybingumo šaltinis, Vitaminu C papildyta kosmetika itin gerai veikia odą. Pagrindiniai šio veikliojo ingrediento poveikiai yra šie: neutralizuoja laisvųjų radikalų poveikį, užkerta kelią saulės daromai žalai, dalyvauja kolageno sintezėje, apsaugo odą nuo oksidacinio streso, sumažina pigmentines dėmes, pagerina odos atspalvį ir ryškumą.

ATGAIVINANTIS DRĖKINANTIS KREMAS FLUIDAS

Atsatatantis ir drėkinantis poveikis

Didelės koncentracijos ir lengvai įsigeriantis veido kremas fluidas, praturtintas apelsinų koncentratu, kuris turi antioksidacinių ir regeneruojančių savybių. Apsaugo nuo laisvųjų radikalų, apsaugo ląsteles, didina odos gebėjimą sulaikyti drėgmę, kad oda būtų stangresnė ir labiau sudrėkinta. Atstato saulės ar kitų atmosferos veiksnių pažeistą odą.

Kaip naudoti: Naudokite ryte ir vakare ant švarios odos. Tepkite veidą, kaklą ir dekoltė zoną, švelniai įmasažuokite kol visiškai įsigers. Dažnumas: kasdienis naudojimas

Ekspertų patarimai: Reguliariai naudokite, kad apsaugotumėte odą nuo saulės spindulių. Itin rekomenduojama pereinamuoju laikotarpiu tarp metų laikų, taip pat paveiktai streso ir pavargusiai odai. Produkto formulė pritaikyta papilkėjusiai, gyvybingumą praradusiai, nevienodo atspalvio odai.

MAITINANTIS VEIDO KREMAS

Šviesesnė, stangresnė ir elastingesnė oda

Kasdienis veido kremas sausai, gyvybingumą praradusiai, foto senėjimą patiriančiai odai. Dvigubas maitinantis ir antioksidacinis poveikis: dėka nutri-C+ komplekso, kurį sudaro apelsinų koncentratas, ir praturtintas aktyviaisiais maitinančiais ingredientais, kurie mažina raukšlių susidarymą.

Kaip naudoti: Naudokite ryte ir vakare ant švarios odos, švelniai įmasažuokite kol visiškai įsigers. Dažnumas: kasdienis naudojimas

Ekspertų patarimai: Reguliariai naudokite, kad apsaugotumėte odą nuo saulės spindulių. Itin rekomenduojama pereinamuoju laikotarpiu tarp metų laikų, taip pat paveiktai streso ir pavargusiai odai. Produkto formulė pritaikyta papilkėjusiai, gyvybingumą praradusiai, nevienodo atspalvio odai. Reguliariai naudokite, kad apsaugotumėte odą nuo saulės spindulių. Itin rekomenduojama pereinamuoju laikotarpiu tarp metų laikų, taip pat paveiktai streso ir pavargusiai odai. Produkto formulė pritaikyta papilkėjusiai, gyvybingumą praradusiai, nevienodo atspalvio odai.

ŠVIESINANTIS AKIŲ KONTŪRO KREMAS

Akimirksniu atgaivina ir skaistina

Švelnios tekstūros emulsija, kuri suformuluota suteikti greitą poveikį. Atgaivinantys ingredientai užkerta kelią raukšlių atsiradimui, sumažina naujai atsiradusias raukšles bei veikia kitus senėjimo po-ymius, taip pat padidina akių kontūro elastingumą ir stangrumą. Kremas itin greitai veikia, suteikiamas pakeliamasis poveikis – akių kontūras tampa skaistesnis, atgaivinamas žvilgsnis. Priemonė taip pat efektyviai sumažina matomą užkritusių viršutinių vokų efektą. Emulsija taip pat turi ilgalaikį poveikį – atgaivi9na odą ir sumažina pirmuosius senėjimo požymius.

Akių kontūrui švytėjimo suteikiantis kremas sudėtyje turi aktyvųjį Lumineye ingredientą, ši medžiaga akivaizdžiai mažina viršutinių vokų užkritimą. Kremas kovoja prieš odos suglebimą, stiprina dermį bei padidina kolageno ir elastino sintezę. Apsaugo ekstraląstelinį matriksą nuo užterštumo ir glikacijos sukeltų pažeidimų. Stiprindamas dermio struktūrą ir padidindamas jo susitraukimo savybes, Lumineye ingredientas pakelia viršutinio voko raukšlę ir mažina „varnų pėdų“ tipo raukšleles šalia akių. Stiprindamas mikrokraujagyslių tinklą ir mažindamas pigmentų kaupimąsi, jis padeda išnykti tamsiems ratilams ir bendram odos nuovargiui.

Kaip naudoti: Paskirstykite mažą kiekį kremo akių kontūro srityje. Švelniai tapšnokite paakių odą pirštų galiukais nuo vidinio iki išorinio akies kampo, kol produktas visiškai įsigers, taip pagerinsite rezultatus. Dažnumas: kasdienis naudojimas

Ekspertų patarimai: Naudokite bet kuriuo dienos metu, kad atgaivintumėte zoną aplink akis. Ypač rekomenduojama naudoti vasarą ir pavasarį bei didelio streso metu. Laikykite produktą šaltai.

ATSTATANTIS VEIDO SERUMAS

Užkerta kelią, mažina pirmuosius senėjimo požymius ir atkuria odą

Dėka aukštos vitamino C koncentracijos, šis atnaujinantis, antioksidacinį poveikį turintis serumas, kovoja prieš laisvųjų radikalų daromą žalą. Užkerta kelią pirmiesiems senėjimo požymiams, atstato ir mažina nuovargio požymius, taip pat padidina itin išsausėjusios ir fotosenstančios odos drėkinimą ir stangrumą.

Kaip naudoti: Paskirstykite mažą kiekį (5-6 lašus) serumo ant švaraus veido, kaklo ir dekolte zonos, kol produktas visiškai įsigers. Naudokite kasdien prieš drėkinantį kremą. Dažnumas: kasdienis naudojimas.

Ekspertų patarimai: Priemonė gali būti naudojama kaip makiažo pagrindas, kuris suteikia švytėjimo. Rekomenduojama naudoti pavasarį ir vasarą arba kai patiriama daug streso ir nuovargio. Serumo naudojimas vakare skatina atsinaujinimą, kadangi švelniai šveičia. Naudojama ryte, ši priemonė apsaugo bei turi antioksidacinį poveikį. Visada užbaikite veido priežiūros rutiną su kremu nuo saulės.

INTENSYVIAI ATSTATANČIOS AMPULĖS

Apsauginis skydas nuo laisvųjų radikalų

Intensyvaus veikimo ampulės sumažina oksidacijos procesą ir odos senėjimą, suteikia odai energijos ir gyvybingumo, kurie yra reikalingi nuolatiniam odos išvaizdos ir būklės gerinimui. Sudėtyje aptinkama didelė askorbo rūgšties koncentracija - 230 mg gryno vitamino C, kuris atgaivina, drėkina ir stangrina. Sudėtyje yra erškėtrožių aliejaus, kuris regeneruoja, atkuria ir padeda kovoti su senėjimo padariniais. Intensyvus naudojimas gali būti naudingas gyvybinėms funkcijoms atgaivinti, kai oda yra labiau pavargusi ar patiria stresą. Atsargiai naudokite jautriai odai.

Kiekvienoje iš šių intensyviai atstatančių ampulių yra 230mg askorbo rūgšties, gryniausios ir labiausiai aktyvios Vitamino C formos (grynas vitaminas C). Koncentracija išreiškiama miligramais, nes norint parodyti ją procentais galima paklaida.Vienos ampulės kiekis – tai viena dozė priemonės, kuri turi būti paskirstyta ant veido odos, o tai aprūpina odą 230mg askorbo rūgšties arba gryno vitamino C.

Kaip naudoti: Paskirstykite veido, kaklo ir dekolte zonose, venkite akių kontūro. Švelniai įmasažuokite kol visiškai įsigers. Prieš vartojimą suplakite. Po naudojimo ampulę uždarykite dangteliu. Ryte po ampulės panaudojimo rekomenduojama tepti apsauginį kremą nuo saulės. Dažnumas: kasdienis naudojimas.

Ekspertų patarimai: Rekomenduojame priemonę naudoti specialioms progoms, kad sukurtumėte švytėjimo efektą. Veiksmingas kartu su kitomis pigmentinio disbalanso priemonėmis. Atstato švytėjimą nuovargio ir streso paveiktai odai.

ATSTATANTI VEIDO KAUKĖ

Kovoja prieš senėjimą

Atgaivina ir nuramina odą. Sudėtyje yra liposferų, iš kurių palaipsniui išsiskiria vitaminų kompleksas (15 %), kartu su ferulo rūgštimi tai kovoja prieš senėjimą ir stipriai gerina odos išvaizdą. Sudėtyje yra vaisių rūgščių ekstraktų, kurie pagerina kaukės gaivinantį ir švelniai šveičiantį poveikį. Atstato odos atspalvį, stangrumą ir spindesį.

Kaip naudoti: Paskirstykite ant veido, kaklo ir dekolte zonos, venkite akių srities. Švelniai masažuokite, kad liposferos suirtų ir būtų išskiriamas vitaminų kompleksas. Palikite veikti 8 – 10 minučių, nuvalykite kempinėle ar panašia priemone. Dažnumas: 1-2 kartai savaitėje.

Ekspertų patarimai: Rekomenduojame priemonę naudoti specialioms progoms, kad sukurtumėte švytėjimo efektą. Efektyviai veikia kartu su kitomis procedūromis mažinti pigmentinį disbalansą. Suteikia skaistumo pavargusiai ir streso paveiktai odai.

ENERGIZUOJANTIS KŪNO KREMAS

Stangriai, elastingai ir sudrėkintai odai

Dėka galingo antioksidacinio ir apsauginio apelsinų koncentrato, vitamino C ir vitamino E poveikio šis energizuojantis kūno kremas apsaugo odą nuo senėjimo požymių bei kovoja su jais. Atkuriamosios, tonizuojamosios ir drėkinamosios savybės suteikia odai stangrumo, švelnumo ir skaistumo.

Kaip naudoti: Naudokite kremą ryte ir/ar vakare, gausiai tepkite sausą odą, tose vietose, kurias norite energizuoti. Švelniai masažuokite kol visiškai įsigers Dažnumas: kasdienis naudojimas.

Ekspertų patarimai: Ypač rekomenduojama naudoti, kai oda patiria daugiau saulės spindulių. Padeda panaikinti saulės senėjimo požymius, vasarą prailgina įdegusios odos išvaizda. Idealiai tinka odai atkurti ir apsaugoti prieš ir po vasaros sezono.

Vitaminas C pasižymi dideliu kiekiu antioksidantų, kurie neutralizuoja laisvuosius radikalus ir apsaugo nuo saulės spindulių daromos žalos. Jis taip pat skatina kolageno sintezę, gerina ir suvienodina odos spalvą. Mažina pigmentines dėmes, kurios atsiranda dėl saulės spinduliuotės. Paprastai vitaminą C rekomenduojama naudoti nuo 25 ar 30 metų. Tuomet dažniausiai pastebimi pirmieji senėjimo požymiai. Jaunesnei odai ši medžiaga gali būti rekomenduojama dėl gyvenimo būdo veiksnių (užterštumo, rūkymo...). Brandžiai odai idealiai tinka atkurti ir sumažinti saulės dėmių atsiradimą, taip pat sulėtinti senėjimo procesą.

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą