Turi tiesius plaukus - nori garbiniuotų... Turi garbiniuotus - nori tiesių...

Turi tiesius plaukus - nori garbiniuotų... Turi garbiniuotus - nori tiesių...

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star
Turi tiesius plaukus - nori garbiniuotų... Turi garbiniuotus - nori tiesių... O tais atvejais, kai esat kaip aš - banguotais, tikriausiai etapais, norisi tai normaliai garbiniuotų, tai normaliai tiesių? Kiek ilgiau nei pusmetį nuo praeitos vasaros norėjau pasidaryti chemines garbanas, bet mano plaukų būklė to neleido, na jei nenorėjau nuplikti. O dabar jau kuris laikas noriu tiesiog tiesaus plauko, jokių pūtimųsi, jokio bangavimo - tiesaus ir paklusnaus plauko.

Prieš mėnesiuką Vitrina PRO pasiūlė man išbandyti tiesinimo procedūrą namuose ir iš pradžių aš tiesą sakant pabūgau. Pabūgau ir naudojimo būdo, ir savo įgūdžių darant tokias procedūras, kamavo ir baimė tiesiog nesugebėti išsitiesinti pačiai. Tačiau paskaičius naudojimo instrukcijas, dažniausiai iškylančius klausimus ir įsigilinusi į produktą nusprendžiau imti ir bandyti - viskas pasirodė pakankamai paprasta. Kadangi jau rašau šio įrašo įžangą, produktas išbandytas, rezultatai užfiksuoti, tad laikas nuomonei.

"Nėra nieko, ko nebūtų galima padaryti iš trečiojo karto."
Kinų patarlė

Produktas: SALERM Keratin Shot Co-Wash Express - plaukus ištiesinanti ir atstatanti emulsija su keratinu

Gamintojas: "Salerm Cosmetica Profesional". Pagaminta Barcelona, Ispanijoje

Paskirtis: plaukams - suteikti ilgalaikį tiesinimą (3-4 mėn.)

Tinkamas tipas: visiems

Labiausiai patiko: efektas

Labiausiai nepatiko: sudėties nesaugumas

Tūris: 500 ml

Kaina*: 49,00 EUR

Kur galima įsigyti: Vitrina PRO parduotuvėse

Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: INOVATYVUS, PROGRESUOJANTIS, ILGAI IŠLIEKANTIS PLAUKŲ TIESINIMAS, PLAUKŲ PRIEŽIŪRA IR ATSTATYMAS - PAPRASTAI TIK VIENU ŽINGSNIU. Pasitelkę savo ilgamečius ekspertus ir jų žinias SALERM pristato revoliucinės formulės plaukų tiesinimui skirtą produktą - SALERM KERATIN SHOT CO - WASH. Pagrindinis prioritetas, kuriant šį produktą - universalumas ir intensyviai drėkinantis plaukų tiesinimas.

SALERM COSMETICS Keratin Shot co-wash - profesionalus plaukų tiesinimui skirtas produktas, sukurtas lengvos molekulės hidrolizuoto keratino pagrindu, kuris veikia ir kaip šampūnas, ir kaip kondicionierius, tiesinimo procedūrą sutrumpindamas iki vieno žingsnio, kuriam reikia tik 20 minučių. Progresyvus ir ilgai išleikantis plaukų tiesinimas, apsaugo plauką ir suteikia jam išskirtinį glotnumą.

PLAUKŲ TIESINIMAS suteikia galimybę jau po pirmos procedūros GAUTI STULBINAMUS REZULTATUS Nuosekliai naudojant ir atliekant procedūras tiesinimo efektas tampa vis stipresnis, tačiau akivaizdūs rezultatai matyti iš karto jau po pirmosios procedūros. Efektas išlieka 4 mėnesius po procedūros, jeigu atliekant procedūrą bei plaukų priežiūros metu po jos yra viskas daroma nuosekliai pagal instrukcijas. Formulę sudaro neutralizuojantys pigmentai, kurie nuslopina varinius atspalvius, tipiškai suaktyvėjančius plaukų tiesinimo metu ir ypatingai išryškėjančius ant šviesių - blond plaukų.

PRIVALUMAI:

- Procedūra vieno žingsnio

- Profesionali formulė su hidrolizuotu keratinu

- Dermatologiškai ir kliniškai testuota

Salerm co-wash formulė veikia vienu paprastu žingsniu. Sudėtį sudarantys ypatingai aktyviai kondicionuojantys, valymo savybėmis pasižymintys bei plaukų tiesinimą skatinantys komponentai leidžia efektyviai išplauti plaukus ir užtikrinti nepriekaištingą plaukų ištiesinimą. Šis produkas lyginant su kitomis plaukų tiesinimo sistemomis sutrumpina procedūrą pusiau: Co-wash procedūrai reikalingas — vienas plovimas, vienas džiovinimas, vienas teisinimas. Kitoms rinkoje egzistuojančioms sistemoms - du plovimai, du džiovinimai, vienas tiesinimas. Keratin Shot co-wash sudėtyje esantis hidrolizuotas keratinas užtikrina progesyvų tiesinimo efektą, kuris atstato plauko struktūrą.

Pastaba: Salerm rekomenduoja procedūrą atlikti į mėnesį kartą. Jeigu plaukai yra labai nepaklusnūs ir kieti, procedūrą rekomenduojame pakartoti po 24 valandų ar po vienos savaitės.

ALTERNATYVŪS NAUDOJIMO BŪDAI:

- Keratin Shot co-wash tai plaukų priežiūrai ir atstatymui skirtas produktas, kuris gali būti naudojamas kas savaitę ar kas dvi intensyviai plaukų priežiūrai.

- Tokia priežiūra leis Jums pasiekti norimą efektą, išlaikyti tiesius plaukus iki kitos procedūros salone, reguliarus galvos plovimas ir džiovinimas, naudojant šį produktą leis sumažinti vizitų skaičių salone. Produktas gali būti naudojamas kas savaitę ar kas 15 dienų.

- Pakeiskite savo reguliariai naudojamus plovimui ir kondicionavimui skirtus produktus į Keratin Co-wash.

- Užtepkite ant plaukų apytiksliai 5 - 10 ml Co-wash produkto ir švelniai įmasažuokite, kad produktas gerai įsigertų ir veiktų kaip aktyvi bazė.

- Palikite veikti nuo 5 iki 10 min tuomet išplaukite vandeniu.

- Išdžiovinkite/ tiesinkite plaukus įprastu būdu.

Naudojimas

1. Jeigu plaukai yra labai nešvarūs, pirmiausiai juos išplaukite su šampūnų (be jokio kondicionieriaus). Tuomet kiek įmanoma nusausinkite drėgmę su rankšluoščiu. Salerm rekomenduoja naudoti co-wash produktą, jeigu plaukai nėra labai nešvarūs. Jeigu plaukams yra reikalingas gilesnis valymas, tuomet naudokite Keratin Shot linijos šampūną.

2. Paskirstykite plaukus į 4 dalis. Padenkite plaukus su Keratin Shot co-wash, naudodami šukas ir pirštines, įmasažuokite su rankomis.

3. Palikite veikti 20 - 40 min

4. Išplaukite su vandeniu. Nenaudokite šampūno ir kondicionieriaus.

5. Džiovinkite plaukus su džiovintuvu, nuolat juos šukuojant. Tuomet suskirstykite plaukus sruogomis ir atsižvelgiant į plaukų būklę tiesinkite plaukus. Tiesinimui naudokite 210 C ar 240 C laipsnių temperatūrą. Rekomenduojama vieną sruogą tiesinti 6-10 kartų.

6. Pabaigai, naudokite Keratin Shot linijos produktus. Padenkite plaukus nedideliu kiekiu Keratin Shot serumo (R195) tam, kad uždarytumėte plauko žvynelius ir užtikrintumėte ilgesnį išsilaikymą. Po procedūros plaukų priežiūrai naudokite Keratin Shot šampūną (R181) ir giliai atstatančią Keratin Shot Impact plus kaukę (R816).

Neplaukite ir nedrėkinkite plaukų 24 valandas po procedūros.

Plastikinė pakuotė savo dizainu nelabai patrauktų mano akį parduotuvės lentynoje, tačiau puikiai žinau kodėl. Gamintojas orientuojasi į profesionalų rinką, kur pakuotės išvaizda nėra itin svarbi ir paprastai neturi itin patrauklaus dizaino. Melsvai violetinės spalvos plastikas ir keli melsvi akcentą suteikiantys užrašai. Butelis nemažas, tačiau patogios siaurėjančios formos ir labai patogiu dozuoti priemonę atkemšamu dangteliu.


Kvapas. Šiuo periodu, kai lauke itin aukštas užterštumas ir ore skraido itin daug dulkių, kai namuose nuo jų negelbėja net valymas porą kartų dienoje, man sukilusi alergija, esu patinusi ir sunkiai užuodžiu kvapus. Apskritai pavasarį su kvapais man būna labai sunku, todėl jūs man atleiskite, jei sunkiai atpažįstu net ir labai elementarius kvapus pavasario apžvalgose. Šiuo periodu priemonės kvapas man labai jau primena kažkuriuos vaikiškus vaistus nuo kosulio, saldžius, tačiau pablėsusio gaivumo.


Konsistencija. Skaidriai violetinė emulsija tirštos, gelinės konsistencijos.

Sudėtis: AQUA (WATER)GLYXOLIC ACIDCOCAMIDE MIPACETRIMONIUM CHLORIDEISOPROPYL ALCOHOLSTEARAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINECOCAMIDOPROPYL BETAINEHYDROLYZED KERATINBUTYLENE GLYCOLTRIETHANOLAMINEBEHENTRIMONIUM CHLORIDEPEG-90MSODIUM CHLORIDESODIUM BENZOATEPHENOXYETHANOLPARFUMCI 60730 (EXT. D&C VIOLET No.2).

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą