Tarptautinė ORLY trenerė Carla Collier pataria - paprastas būdas atstatyti...

Tarptautinė ORLY trenerė Carla Collier pataria - paprastas būdas atstatyti...

- Kategorijos: Seminarai
star
star
star
star
star

Spintelių stalčiai, mašinų durelės ir kiti spąstai tykoja visur. Tačiau ne visada tai lemia nago įlūžimą. "Dažniausia nulūžusio nago priežastis yra kasdieniai darbai", sako Orly švietimo atstovė Carla Collier. Aliejų ir losjono naudojimas tai - pirmas žingsnis apsaugant nagus nuo lūžinėjimo. Collier taip pat pataria klientams skirti daugiau dėmesio atliekant kasdienius darbus (visi mes sakome: nagai - brangenybė, o ne įrankis!) ir naudoti pirštines atliekant bet kokius darbus, kurie gali pažeisti rankas, pavyzdžiui valant ar dirbant sode. Taip pat klientės nagai gali būti paprasčiausiai per ilgi, jos gyvenimo būdui. "Nors ilgi nagai - gražu, tačiau jei klientė yra aktyvi, tai gali būti ne pats geriausias pasirinkimas", sako Collier. Teisingai parinktas nagų ilgis ir forma, kurie atitinka kliento gyvenimo būdą bei tinkama nagų priežiūra namuose, užkirs kelią ateityje galimiems įskilimams ar lūžinėjimams. Tačiau kartais net ir tobulai prižiūrint nagus, įlūžimas - neišvengiamas. Nepamirškite, jog kai kurie klientai nori išsaugoti natūralius nagus ir nepageidauja dirbtinio efekto, tad prieš atlikdami manikiūrą tiksliai išsiaiškinkite kliento norus ir pageidavimus. Kuo daugiau žinosite apie savo klientą (jų profesiją, alergijas, kaip jie prižiūri nagus namuose ir t.t.), tuo geresnius rezultatus galėsite užtikrinti. Nago nudildymas gali tikti mažiems įlūžimams, taip pat juos atstatant pasitelkiant klijus ar juostelę, tačiau jei nagai atstatomi akrilu ar geliu, būtinai užrašykite klientą artimam vizitui, kad galėtumėte išlaikyti ar išlyginti pataisymą, nepažeidžiant natūralaus nago. Priklausomai nuo lūžio vietos ir dydžio, pataisymas turėtų išsilaikyti vieną ar dvi savaites.

Paprastas būdas atstatyti natūralų nagą.

Įlūžimo atstatymas

1. Švelniai pašiauškite nagą, pašalindami blizgesį. Tai darykite labai švelniai, kad nepažeistumėte nago paviršiaus a dar labiau neįlaužtumėte nago. Tuomet tolygiai nuvalykite nagą nuriebalintoju arba izopropilo alkoholiu, kad nuvalytumėte aliejų ar drėgmės perteklių.

2. Iškirpkite šilkos juostelės stačiakampio formos gabalėlį tokio dydžio, kad uždengtų įlūžimą. Dėmesio: Kai kurie meistrai padengia visą nagą juostele, tačiau tai tik bereikalingai pastorins nagą. Įlūžimo uždengimui naudokite pincetą, įsitinkindami, jog juostelė prigludusi tvirtai ir tolygiai.

3. Nukirpkite juostelės perteklių.

4. Užtepkite gelinio lakavimo apatinį sluoksnį ant juostelės ir palaikykite lempoje.

5. Tuomet užtepkite antrą gelinio lakavimo apatinį sluoksnį, tik šį kartą per visą nagą ir vėl palaikykite lempoje.

6. Naudokite 240 gritų blokelį, švelniam nago paviršiaus išlyginimui.

7. Toliau atlikite manikiūrą ir lakavimą kaip įprasta. Įspėkite klientą, ypatingai rūpintis nagu, kol pastarasis nuaugs ir bus galima lengvai jį nudailinti.

Nago viršūnės atstatymas

1. Švelniai pašiauškite nagą, pašalindami blizgesį. Tai darykite labai švelniai, kad nepažeistumėte nago paviršiaus a dar labiau neįlaužtumėte nago. Tuomet tolygiai nuvalykite nagą nuriebalintoju arba izopropilo alkoholiu, kad nuvalytumėte aliejų ar drėgmės perteklių.

2. Uždėkite nago formelę. Naudodami gelį, formuokite trūkstamą nago kampą. Kad užtikrintumėte, jog priaugintas kraštas laikysis, šiek tiek padenkite natūralų nagą geliu.

3. Palaikykite lempoje, tuomet nuimkite formelę. Užtepkite gelinį laką per visą nagą ir palaikykite lempoje.

4. Naudokite 240 gritų blokelį švelniam nago paviršiaus išlyginimui.

5. Užtepkite skaidrų klasikinio ar gelinio* lako sluoksnį. Tęskite paslaugą.

*Naudojant gelinį laką, palikykite lempoje.

Originali straipsnio nuoroda: http://www.nailpro.com/natural-nail-repair/

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą