Sustiprink savo plaukus namuose!

Sustiprink savo plaukus namuose!

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

Tikriausiai nėra moters, kuri nenorėtų turėti sveikų bei spindinčių plaukų, tad šiandien noriu su jumis pakalbėti būtent šia tema. Tikrai ne kartą minėjau, bet pakartosiu, kad mano plaukai tikrai nėra pavydėtini - jie ne tik veliasi, garbanojasi, bet ir greitai riebaluojasi... Žodžiu, sprendžiant vieną problemą, dažnai atsiranda kita - toks užburtas ratas...

Šįkart, bandau spręsti plaukų nepaklusnumo problemą - tam išbandžiau LENDAN kompanijos PLEX FORTE linijos ampules bei kondicionierių. Juos sumaišius gaunasi intensyvaus poveikio kaukė plaukams.

Pradėkime nuo aprašymo - ampulės (nr.3):

Profesionali ir greitai veikianti, atstatanti priemonė ampulėje. Pasižymi ilgalaikiu poveikiu plaukams, o rezultatai matomi jau po pirmo naudojimo. PLEX CURE veiklioji medžiaga užtikrina intensyvų ir ilgai išliekantį atstatomąjį poveikį. Didina plauko atsparumą lūžinėjimui. Maksimaliai atkurtų plaukų efektas išsilaiko iki 10 plovimų. Taip pat, apsaugo plaukus nuo šiaušimosi ir karščio. 

Maksimaliam efektui pasiekti, sumaišykite vieną ampulę - 'Bond Repair Shot Mask' su 30ml kondicionieriaus. (Kaip alternatyvą, galima naudoti ir 30ml vandens).

Kondiciorieriaus (nr.5) aprašymas: 

Kondicionierius sukurtas naudojant plaukus atkuriančią PLEXFORTE technologiją, kurios veiksmingumas įrodytas tyrimais. Atkuria ir padeda išsaugoti plaukų tvirtumą ir natūralų spindesį. Didina plauko pluošto atsparumą. Sumažina plaukų lūžinėjimą stiprinant keratino jungtis. Suteikia žvilgesio ir švelnumo plaukams jų neapsunkinant ir nesuriebinant. Nuima statinį krūvį, todėl plaukai nesielektrina ir nesivelia. Kondicionierius pagamintas be parabenų ir sulfatų.


Procesas (arba plaukų palepinimo ritualas):

Sumaišius ampulę su kondicionieriumi, gauname aktyvų mišinį - kondicionuojamą kaukę. Maišymui naudojame prie ampulių rinkinyje esantį indelį (kuris turi matavimo žymę - full mark) bei mentelę. Neperpildykite indelio, kadangi tinkamam išmaišymui reikia šiek tiek vietos. Maišyti tol, kol susidarys vientisa kreminė masė. Kaukę reikia tepti ant švarių, drėgnų plaukų. Švelniai pamasažuoti, kad priemonė būtų gerai pasisavinta. Laikyti bent 5 minutes, tada nuskalauti. Dėl didelės veikliųjų medžiagų koncentracijos rekomenduojama naudoti nuo 1 iki 2 kartų per mėnesį, bet ne daugiau kaip 4 kartus.


Kas daro stebuklus? 

"PLEXFORTE pasižymi unikalia formule, kurią sudaro skirtingų molekulinių svorių veiklieji komponentai, veikiantys tiek vidinę, tiek išorinę plauko struktūrą, taip užtikrinant visapusišką plauko atstatymą. Mažesnės masės molekulės įsiskverbia į giliausius sluoksnius, todėl plaukai tampa stipresni bei atsparesni tempimo ir lenkimo jėgoms, kurios plaukus veikia šukavimo ir džiovinimo metu. Didesnės molekulinės masės komponentai apgaubia išorinę plauko dalį ir natūraliai polimerizuojasi jiems džiūnant. Šio proceso metu plauko žvyneliai optimaliai atstatomi ir uždaromi. Plauko pluoštas sustiprėja, padidėja jo apimtis ir atsparumas pažeidimams. Todėl plaukai tampa stiprūs, gražiai krintantys ir spindintys. Naudojant reguliariai, plaukai tampa net 5,6 karto stipresni."

Mano įspūdžiai:

Jau plaunant pastebėjau, kad rezultatas bus. Plaukai tikriausiai niekada nebuvo tokie švelnūs... Išsiplovus galvą, man visuomet reikia papildomos priemonės palengvinančios iššukavimą, tik ne šįkart - šukos slydo per mano šlapius plaukus be jokio vargo. Plaukai išdžiuvo labai greitai, nors prie to tikriausiai prisidėjo ir tropinis šių dienų oras... :))) Išdžiuvus plaukai buvo gal kiek apsunkę, bet mano plaukams po kaukės taip yra įprasta. Sekančią dieną, išsiplovus plaukus tik savo šampūnu, man vėlgi nereikėjo jokios papildomos priemonės iššukavimui, o ir plaukai tapo lengvi ir minkšti - jokio sausumo ir beveik jokio vėlimosi, kas žinant mano plaukų problemas atrodo kaip stebuklas. Aš - užskaitau!

Tikrai galiu rekomenduoti šį rinkinį (ampules bei kondicionierių) tiems, kas turi pažeistus, dažnai chemiškai veikiamus, nepaklusnius plaukus. Net neabėjoju, skirtumą tikrai pajusite! Taip pat, patiks ir toms moterims, kurios mėgsta skirti laiko pasilepinimui (pavyzdžiui, užsitepus kaukę pagulėti vonioje)... O priemonės veiksmingumo lygį palyginčiau ir su garsiuoju Olaplex - man atrodo, efektas panašus. Ir fovoritas išaiškėtų panaudojus vieną ar kitą ilgėliau. Taigi, bandykite ir atrasite jūsų plaukams tinkamiausią atstatančią priemonę - aš siūlau, pradėti būtent nuo šių.

O aš kaip visad, dėkoju VITRINA PRO už bendradarbiavimą ir supažindimą (mane ir jus) su naujausiomis grožio priemonėmis :))

                                                           Žaneta Verbickienė

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą