Savaitės anonsas ir naujienos

Savaitės anonsas ir naujienos

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

Labas rytas, mano brangieji, atrodo visą savaitę rašiau blogą, nebuvo nei vienos laisvos dienos, tačiau apie ką rašiau? Kam reikalingas buvo planas? Net nežinau, pačiai net juokinga, iš suplanuotų įrašų parašyti tik keli, o atkeliavo dar daugiau naujienų, todėl bandysiu suktis greičiau. Tikriausiai visą laiką suvalgo drabužių derinukų įrašai, bet matau pagal skaitomumą įdomu, na o pagal surinktų 'like' skaičių galiu jau spręsti, koks stilius arba kokio tipo drabužiai patinka labiau. Vienu žodžiu, bandysiu pabaigti visus nepabaigtus įrašus na ir apžvelgti dar kitas gautas naujienas.

Plaukų priežiūros priemonės iš http://www.vitrinapro.lt

Ir smagiausia dalis, kompanijos “Kosmart” aksesuaras t.y., “Geometrix” auskariukus, kurie yra gaminami Lietuvoje ir pasižymi tokiomis savybėmis kaip: nesukelia alergijos, nes yra pagaminti iš bio-plastiko, turi 360 laipsnių besisukančią kojelę, todėl bus patogu miegoti, gulėti, kojelė ne tik, kad nespaus, bet taip pat bus patvaresnė, ilgaamžiškesnė. Galima tarpusavyje derinti įvairius variantus: formas, spalvas, vienu metu dėvėti skirtingų formų, bet vienodų spalvų auskariukus ir panašiai. 
Bei aksesuarus plaukams – įvairius rankų darbo segtukus, kurie gaminami Lietuvoje.
Jūsų aksesuarai – jūsų fantazijai ! Wow, labai tiko ir patiko, bet plačiau pasakosiu jau netrukus.
Originalų tinklaraščio įrašą galite rasti : http://lithuaniabeauty.blogspot.lt/2016/08/savaites-anonsas-ir-naujienos_29.html

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą