"SALERM+LASHES MULTIPLIER" blakstienų augimą skatinantis tušas

"SALERM+LASHES MULTIPLIER" blakstienų augimą skatinantis tušas

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

Jau seniai bekalbėjau su Jumis apie dekoratyvinę kosmetiką, nors iš tiesų nelabai šiuo metu jos ir benaudoju nes viską slepia apsauginės kaukės, TAČIAU dabar didelis dėmesys skiriamas akių makiažui.

Norime išraiškingo, gražaus žvilgsnio ir niekas geriau jo neišryškina kaip blakstienų tušas. Iš tiesų kai buvau dar paauglė visiškai nekreipdavau dėmesio į priemonės sudėtį, pirkdavau pačius pigiausius, geriausiomis dekoratyvinėmis savybėmis pasižyminčius, tačiau buvo etapas kai po tokių priemonių naudojimo mano blakstienos baisiai susilpnėjo, išretėjo, vienu žodžiu - nekažką.

Supratau jog noriu tokio tušo, kuris pasižymėtų puikiu efektu bet ir būtų draugiškas bei naudingas mano blakstienoms. Ir šiandien noriu pakalbėti kaip tik apie tokį iš @salerm_cosmetics

Tušas man išlaiko blakstienų rietimą (visad jas riečiu), tobulai jas išryškina, prailgina, nesulipina. taip pat, nenubyra dienos bėgyje ir puikiai išsilaiko! Pas mane blakstienos gana retos, tačiau apimties visai gerai jis suteikia, aišku, man visad norėtųsi jos daugiau. Be to, tušas turi vandeniui atsparų kompleksą, bet dienos pabaigoje nekyla jokių sunkumų jį nuvalyti. ?

Laaabai labai patogus silikoninis šepetėlis, neišsipurvinau dar niekad su juo, atskiria kiekvieną blakstieną.

Prieikime prie sudėties - ji tikrai viena geresnių ką galima rasti rinkoje. neturi alkoholio, kvepalų, aršių konservantų ar kitų itin toksiškų junginių. KAIP TIK gausu augalinių vaškų, vitamino E, silicio bei yra tetrapeptidas - aš visad atkreipiu į tai dėmesį, kadangi peptidai skatina blakstienų augimą, jas stiprina ir kondicionuoja.


Man tikrai labai patinka šis tušas, ypatingai dėl to jog jis turi puikią sudėtį bei pasižymi puikiomis dekoratyvinėmis savybėmis - o aš galvojau tai neįmanoma ❤️ priemonę rasti galite @vitrinapro.lt



Kotryna Truncytė

@kottybeauty

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą