SALERM rankų kremas bei kreminės tekstūros lūpų dažai

SALERM rankų kremas bei kreminės tekstūros lūpų dažai

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

Rankų odos priežiūrą stengiuosi išlaikyti visus metų laikus, o ypač tuomet, kai  termometro stulpelis nusileidžia žemiau nulio, nes pradėjus šalti rankų oda tampa sausesnė, gali atsirasti suskeldejusių vietų. Taip pat prie to, kad rankos gali tapti labiau pažeidžiamesnės prisideda ir tai, kad ypač šiuo laikotarpiu labai dažnai plauname bei dezinfekuojame rankas. Tam, kad išvengti sausos rankų odos, neleisti jai įtrukinėti būtinai reikia naudoti drėkinamuosius rankų kremus. Dažnai būna , jog tai pamirštame, tačiau geriausiai ugdyti įprotį drėkinti rankas galime tuomet, kai kremą turėsime su savimi visur - rankinėje, automobilyje, namuose ar darbe.  Drėkinamųjų kremų rankoms esu išbandžiusi gana nemažai ir apie vieną iš jų papasakosiu Jums šiandiena.

Salerm rankų kremas. Šis kremas yra su probiotikais ir taukmedžio sviestu. Kaip gamintojas teigia, kad šis kremas   drėkina, atkuria ir apsaugo net labiausiai pažeistas rankas.  Jo formulėje yra aktyvių prebiotinių ingredientų, galinčių  sustiprinti mūsų odos atsinaujinimą, pusiausvyrą ir mikrobiotinį aktyvumą, užkertant kelią kenksmingų bakterijų dauginimuisi mūsų organizme.

Kremo sudėtis:
AQUA (WATER/AU), BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER), GLYCERIN, UREA, PENTAERYTHRITYL DISTEARATE, CAPRYLYL, METHICONE, CETYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, INULIN, SODIUM PCA, ROSA MOSCHATA SEED OIL, ALLANTOIN, YOGURT POWDER, BISABOLOL, LACTIC ACID, CETETH-20, STEARETH-20, PEG-75 STEARATE, SODIUM POLYACRYLATE, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PARFUM (FRAGRANCE)

Mano nuomonė. 

Kalbant dėl rankų padrėkinimo galėčiau paantrinti gamintojui, jog išties jis mano rankas puikiai padrėkino, turėjau keleta sausesnių vietų ir panaudojus šį kremą išsausėjusios vietos dingo, užsitepus kremą viskas greit susigerė, nepaliko to nemalonaus lipnumo jausmo. Priemonės kvapas man taip pat patiko, nebuvo iš tų, kad po kurio laiko imdavo erzinti uoslę. Rankos likdavo švelnios ir jas būdavo malonu liesti. Man šis kremas tikrai patiko, nors sudėtyje yra keleta dalykų, kurie galbūt nėra tokie geri, tačiau tai nėra blogiausi dalykai ir man funkciją, kuri buvo žadėta jis puikiai atliko.


LIPSTICK SALERM HIDRACOL


Tai kreminės tekstūros lūpų dažai, kurių sudėtyje yra augalinės kilmės minkštinančių medžiagų, kurios puikiai tinka lūpų priežiūrai ir drėkinimui.
Galima rinktis iš daugybės spalvų lūpų dažų, aš išbandžiau 03 nr. spalva ir visi šie lūpų dažai  pasižymi intesyvia pigmentacija, puikiu padengimu ir ilgalaikiais rezultatais. Pieštukiniai lūpų dažai yra kūgio formos, kas man suteikė patogesnį padengimą ant lūpų, pieštukas reguliavosi labai patogiai. Man patiko tai, kad užsitepus šiuos lūpų dažus jautėsi , kad lūpos yra padrėkintos ,  nejaučiau jokio diskomforto. 

Taigi privalumai, kuriuos galėčiau išskirti yra , kad nedidelė kaina, gera pigmentacija, lūpos nesausinamos, o kaip tik padrėkinamos.

EVITA RUSAKEVIČIŪTĖ






Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą