SALERM lūpų balzamas su SPF30 apsauga

SALERM lūpų balzamas su SPF30 apsauga

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

Dar viena SALERM kompanijos naujovė veganiška be parabenų ir gliuteno, kurios kiekis 4gr. Produkto kaina 2,75 €. Lūpų balzamo pakuotė standartinė lūpų balzamas balta su pilkomis detalėmis ir su išsukamu turiniu. Beto turintis ir SPF30 apsaugą, nors žinant kad dar už lango ne vasara, bet apsaugą reikia naudoti visus metus norint apsaugoti savo odą.

balm

Sudėtis: lūpų balzamo sudėtis nurodyta ant atidarius kamštelį. Vitamin E, Shea butter, Jojoba oil, Grapseed oil, Lanolin and beeswax, paraben free. Sudėtis pakankamai natūrali su juose esančiais aliejais, todėl tikrai gali būti drąsiai tepamas ant lūpų.

Pripažinsiu, šis lūpų balzamas man iš visų priemonių patiko labiausiai. Tepasi maloniai, drėkina, apsaugo. Po minutės jaučiasi šaldomasis poveikis, bet praėjus kuriam laikui jis išnyksta. Taip pat ideali priemonė naudojant kaip lūpų pagrindą prieš makiažą.

balm

Lūpų balzame dominuoja citrusinių vaisių kvapas, kurį norisi užuosti. Manau šis Salerm lūpų balzamas turėtų būti kiekvienas merginos/moters rankinuke.

Poveikis: lūpų balzamą naudoju visą mėnesį prieš einant į lauką, darbe ir einant miegoti. Visada žinau, kad mano lūpos yra apsaugotos, pamaitintos ir sudrėkintos. Neradau nei vieno minuso, o ir kaina kaip už pakankamai natūralios sudėties, veganišką ir su SPF30 filtru lūpų balzamą yra prieinama kiekvienam.

                                                                                                 Beatričė Ivaškevičiūtė

Prisijunkite, kad komentuoti

Susiję produktai

Pridėti komentarą