Salerm „Hydrate Repair & Protect“ balzamas lūpoms SPF30 su vitaminu E

Salerm „Hydrate Repair & Protect“ balzamas lūpoms SPF30 su vitaminu E

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

Lūpų balzamas su SPF30 apsauga. Drėkina, apsaugo ir atstato. Su Vitaminu E, bičių vašku, vynuogių kauliukų aliejumi. Be parabenų ir gliuteno 4gr.

INGREDIENTAI

Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Paraffinum Liquidum, Homosalate, Lanolin, Polyethylene, Octyldodecanol, C12-15 Alkyl Benzoate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Paraffin, Hydrogenated Microcrystalline Wax, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Cera Alba (Beeswax), Parfum, Limonene, Camphor, Tocopheryl Acetate, Shorea Robusta Resin, Menthol, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Glyceryl Caprylate, Glycol Montanate, Linalool, Citral, Glycerin, Caprylic Acid, Geraniol, Citronellol.

Kaip sakoma lūpų balzamų niekada nebūna per daug. Kiekviena savimi besirūpinanti moteris, savo rankinėje ar kuprinėje turi tikrai sau patinkantį ir patikimą lūpų balzamą.

salerm

Pirmasis įspūdis apie šį lūpų balzamą, tikrai graži – balta pakuotė, balzamas ne atrodo taip pigiai, o atvirkščiai prabangiai. Pradarius pakuotę ir atsukus šiek tiek lūpų balzamo pasijaučia malonus citrusinis kvapas, kas man iškarst asocijuojasi su gaivumu. Dengiant produktą, jis tepasi lyg „sviestukas“, turiu omenyje, kad jis lyg susilieja su lūpomis, pasidengia plona ir maloni plėvelė, kuri nesuteikia jokio lipnumo pojūčio, o atvirkščiai suteikia malonų drėkinimo efektą. Kam nepatinka, jog lūpų balzamas ilgai pasilieka ant lūpų, šis produktas tikrai patiks, kadangi jis labai greit susigeria į lūpas, bet ir tuo pačiu greitai pamaitina, lūpos nesijaučia išsausėjusios. Tačiau, toms kurios mėgsta, nuolatos jausti lūpų balzamą ant lūpų, teks nusivilti, nes susigėrus, ir vėl teks jį pasitepti ant lūpų. Ypatingai patiko šaldantis efektas, tad mano nuomone, šis lūpų balzamas labiausiai tiktų vasaros laikotarpiu, kai maitinimo nereikia ypatingai daug, o žiemai reiktų rinktis stipriau maitinantį ir apsaugantį nuo temperatūros kaitos.

Greta Strazdauskaitė

Prisijunkite, kad komentuoti

Susiję produktai

Pridėti komentarą

1 comments

Justa - 2021-08-26 15:11:07


Labai puikus produktas!